Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kierowco ratuj !!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam pomocy jutro o 7:15 mam egzamin na prawo jazdy egzamin praktyczny , to już 10 raz jak podchodzę :( Miałam dziś mieć jazdę z nowym instruktorem gdyż stary który mnie uczył niestety okazało się ze tylko i wyłącznie nastraszył mnie co do egzaminów jestem osoba wrazliwa i strasznie przejmuje się wszystkim , mój instruktor zawsze mówił mi żeby nie ufać egzaminatorom i zawsze oblewałam na tym ze pan kazał mi skręcić a ja pojechałam prosto bo bałam się to zrobić lub robiłam to ale strasznie nie ufnie :( kiedy się zorientowałam ze mam straszny nawyk chciałam przejechać się z osoba która nigdy ziemna nie jeździła i powiedziała mi na trzeźwo co muszą poprawić , lecz pech mnie trzyma w tym 2016 roku i niestety instruktor odwołał jazdę i jeszcze jestem przeziębiona , ostatni egzaminator powiedział mi ze kilka minut jazdy z nim i jeżdżę bardzo dobrze i ze mój nawyk da się wyleczyć , teraz wiem co złe robię kocham jeździć samochodem tylko jestem strasznie przewraZliwiona :( wiem ze zaraz bd komentarze typu "przestań jeździć Bo kogoś zabijesz" "prawko jest nie dla każdego " "i tak nie zdasz" takie komentarze cebulaczki kochane nie interesują mnie , kieruje ten post do osób które naprawdę chcą pomoc :* kochani jak pomoc i zaufać egzaminatorowi i jak przezwyciężyć lek ?

Gość arigato___
przede wszystkim zacznij ufać sobie :) i po prostu zacznij wykonywać polecenia, ale z uwagą i przytomnością, bo czasem egzaminatorzy lubią podstępnie mówić np. "teraz skręcamy w prawo", podczas gdy w najbliższą w prawo jest zakaz skrętu i trzeba skręcać w następną ;)

Gość gość
Załóż mini i duży dekolt.

Słuchaj egzaminatora i patrz na znaki. Używaj mózgu, za kierownicą to niezbędne.

Gość Wory123
Ja zdałem za 4 razem, zawsze byłem dobrze obsrany. W ogolę nie rozmawiałem z nimi, skupiając się na jeździe i zawsze jakiś błąd. Ostatniego razu trafiłem na babeczkę u której podobno prawie nikt nie zdaje, ale zaraz po wyjeździe z placu zacząłem kręcić jakieś idiotyczne historyjki, gadać z nią i pomimo paru błędów spokojnie mnie przepuściła.

Gość gość
nie wiem czy w Twoim WORDZie sa takie kursy dwudniowe dla tzw zestresowanych (pogadanka z psychologiem troche zajęć na placu manewrowym) jednego dnia psycholog drugiego plac kurs jest bezpłatny skierowany do kursantów którzy wielokrotnie przynajniej trzy razy nie zdały egazaminu po tym kursie 90% tych ktorzy w nim uczestniczyli zdaja egzamin za pierwszym/drugim razem przypadek nie przpadek zainteresuj sie tym

Gość gość
Powiem szczerze ze nie słyszałam nic o tym , nikt mi nie mówił ze coś takiego jest :) zaciekawie się tym dziękuje wszystkim za odpowiedz

Gość gość
Idioci nie powinni mieć prawka... Cebulaczku

Gość gość
Nie chciałam nikogo urazić , przepraszam jeśli cię to uraziło :)