Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka2016

Zauroczenie w wykładowcy, czyli temat stary jak świat

Polecane posty

Gość studentka2016

Ja - zwykle poważna osoba, jak to się mówi "twardo stąpająca po ziemi" w ciągu kilku tygodni niemal oszalałam na punkcie pewnego wykładowcy, z którym nie miałam nawet nigdy zajęć (!). Dopiero od tego roku akademickiego jest ten doktor na moim wydziale i prawdopodobnie nie będę z nim miała zajęć (jestem na magisterce, a on jako początkujący ma raczej zajęcia z pierwszym-drugim rokiem). Widzę go tylko 2-3 razy w tygodniu, bo nie codziennie ma zajęcia, ale dla tych kilku przerw, gdy mogę go zobaczyć aż chce mi się wstawać rano. Niemal non stop o nim myślę, a to że go nie widzę i nie mam z nim konatktu jest nie do zniesienia. Nie wiem już co z tym zrobić. Nie mam nawet pojęcia czy kogoś ma, raczej wątpię, że ma żonę, bo nie ma obrączki i jego profil na FB wskazuje na to, że może być singlem (no albo nie lubi się obnosić z żyiem prywatnym). Założmy jednak, ze jest singlem. Myślę, że w tych czasach nie jest czymś niemożliwym i bardzo nieetycznym związek z wykładowcą, ba! Na moim wydziale jest jedna taka para, wykładowca ze studentką z mojego roku... Nie ukrywają się jakoś szczególnie, a gość miał z nią zajęcia, gdy już byli razem. Ja prawdopodobnie nie będę miała zajęć z tym "moim" wykładowcą, no więc właśnie - czy ktoś miał podobną sytuację? Jak w ogóle mógłby zwrócić na mnie uwagę? Mam wrażenie, że nawet dosyć często przypadkowo go spotykam na korytarzu w porównaniu do innych wykładowców i dwa razy sobie wmawiałam, że on jakoś "szczególnie" na mnie spojrzał, ale to na pewno typowe omamy zakochanej :P Dlatego zastanawiam się czy kiedykolwiek on mnie jakoś zauważy, przecież nie mogę do niego zagadać, jak z nim nie mam zajęć... W przyszlym tygodniu jest wigilia na uczelni, chociaż wątpię, że on tam będzie :/ Pewnie nie, bo to jest wykładowca, który dojeżdża z innej miejscowości. Później ta przerwa świąteczna i chyba nie wytrzymam bez niego :((( P.S. On ma na oko max 32 lata a ja 23...

Gość gość
Tomaszu, a jak wygląda sytuacja z notariuszami w Wieliczce? Sa jakies wolne msc pracy dla mojej malej blond k****y? Bo póki co ona lata po aptekach, rozdaje telewizory i wycieczki za to żeby Flegamina i Relanium były na wysokości mego pępuszka. No jak tam?

Gość gość
Ja mam gorszy problem. To wykladowca za mna lata. Nie daje mi spokoju.

Gość gość
wszystko k****a pamietam haha, nie zagniesz mnie Tomaszu wiec stul pysk