Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ranking imigrantek w Warszawie które najbardziej pociągające

Polecane posty

Gość gość

Jako, że Warszawa staje się miastem multikulti, to są tu dziewczyny różnych ras, oto moja ocena: Azjatki, a tych jest tu najwięcej, w większości zarówno z charakteru i urody są nieciekawe. Tylko jedną się podjarałem, ale nawet nie mówiła po angielsku, dopiero co przyjechała z Sajgonu, wyglądała zresztą jak Japonka, a nie Wietnamka. Generalnie Wietnamki często są śniade, co tam traktowane jest jako brzydota, bo ideałem jest porecelanowo biała skóra, w ogłoszeniach matrymonialnych Chińczyków wyraźnie to widać. Zresztą najbardziej białe są Japonki i mają najładniejsze migdałowe oczy. Niestety w Warszawie może widziałem trzy takie dziewczyny.

Gość gość
Czarne i mulatki, jest ich niewiele, ale z dwa lub trzy razy spotkałem całkiem seksowne, w zasadzie to owco związków czarnych i z Polskami prezentuje się całkiem całkiem, ale takich pociągających zbyt wiele nie ma.

Gość gość
Arabki to dno, nie dość, że brzydki z charakteru prymitywne to często zachuszczone, czyli muzułmanki, a ja nie lubie głupich kobiet, a to jest dla mnie synonim ich głupoty, zdecydownie jestem przeciw.

Gość gość
Czeczenki, ogólnie kobiety z Kaukazu, brzydkie może nie są, ale głupie zdecydowanie, często noszą chusty muzułmańskie, od takich to z daleka. Co ciekawe dużo jest o słowiańskiej urodzie, co świadczy o tym, że w przeszłości żołnierze rosyjscy nieźle sobie pogwałcili na tym Kaukazie, bo rdzenna ludność tamtych regionów to czarnowłosi i czarnoocy, a nie niebieskoocy blondyni.

Gość gość
Ukrainki, nigdy mnie nie pociągały, rzadko trafi się ładna, ale się trafia. Jednak z charakteru są odpychające. Daleko im do Polek.

Gość gość
Rosjanki to rzadkość i co ciekawe mają o wiele lepszy charakter od Ukrainek, częściej też widują się bardzo ładne Rosjanki, są też lepiej wykształcone. Nie zmienia to faktu, że pociągają mnie, może słowiańska uroda, której mam tu pod dostatkiem? Tak czy owak, wolę Polki! :-)

Gość gość
Japonki azjaki mi się bardzo podobają ale nie wszystkie ;-)

Gość gość
Niestety Japonek w Warszawie jest bardzo mało, z charakteru świetne, a z urody to różnie. Najwięcej jest Wietnamek, ale po ich zdegenerowanych nielegalnych handlem rodzicach, dzieci dziedziczą jakieś takie materialistyczne i kombinatorskie cechy. Wbrew obiegowym opiniom Azjaci w Warszawie są upośledzeni umysłowo, nawet dzieci, bo z nimi rozmawiałem. Dorośli nie są w stanie opanować języka, zresztą czarni również, najszybciej języka uczą się Ukraińcy, naprawdę bardzo szybko. Jest też pewna ilość Chinek, ale z urody to naprawdę nic interesującego, ale mam wrażenia, że z charakterem jest lepiej. Bo oprócz urody to i na charakter zwracam uwagę. :-)

Gość gość
A na koniec Europejki, czyli Belgijki, Francuski, te mi się podobają, Hiszpanki z urody całkiem całkiem, Niemki i Angielki rzadko powalają urodą, Skandynawki są ładne, ale bez przesady. Generalnie mentalnie i urodą cała Europa nie różni się do Polaków. Dopiero imigranci z poza EU się wyróżniają, nawet Ukraińcy, nie wiem, ale Białorusinom jest bliżej mentalnie do Europy i Polaków, niż Ukraińcom, przynajmniej takie mam wrażenie po rozmowach z nimi.

Gość gość
Podsumowując, to skusiłbym się, może na jedną lub dwie Azjatki i może dwie mulatki, to niewiele...

Gość gość
... a na koniec, powiem, że najładniejsze i najbardziej seksowne są jednak Polki. :-)

Gość gość
najfajniejsze są mulatki, takie czekoladowe ;-)

Gość gość
ehh, nawięcej witaminy mają polskie dziewczyny :P

Gość gość
Niestety Polki maja sklonnosc do puszczalstwa

Gość gość
17:45 To tak jak ty

Gość gość
Najbardziej porzadane kobiety na swiecie to wlasnie azjatki. ;) a najbardziej porzadani faceci to... BIALI FACECI! :D

Gość gość
Azjatki maja obrzydliwe mordy.

Gość gość
To tak jak Polki

Gość gość
Azjatki w Polsce tak, ale się trafiają ładne, głównie nastolatki. A co do białych facetów to fakt, mają powodzenie na całym świecie!

Gość gość
Azjatki sa obrzydliwe, przynajmniej te, ktore widziałem w Warszawie.

Gość gość
To pewnie widziałeś te bazarowe, ale fakt faktem Wietnamczycy i Chińczycy wyglądają paskudnie, dopiero młode w Polsce urodzone dziewczyny lub nieliczne studentki bywają ładne, ale jest ich niewiele.

Gość gość
Ladne tu nie przyjezdzaja

Gość gość
kobiety kobietami, ale niepokojące jest to, że jest ich tych imigrantów za dużo!

Gość gość
racja!

Gość gość
Dzięki imigrantkom coraz bardziej jestem świadomy, jak Polki są ładne! :-)