Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zachowałam się źle nie podając jedzenia byłej żonie mojego partnera

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj jak jedliśmy obiad to przyjechała ona z 2 córkami, rozmawiała z nami dlaczego nie ma absolutnie żadnej możliwosci abyśmy wzieli je na swieta nawet na pare godzin (ja chce pierwsza wigilie z partnerem przezyc sama a nie z jego dziecmi), wiec ona przyszla niezapowiedziana, ciagnela za soba corki wiec ja podalam partnerowi talerz z jedzeniem i sama nalozylam sobie, siedzialy naprzeciwko nas, ona mowila a by jedlismy. Ja krotko powiedzialam ze nie ma mozliwosci aby byly u nas, ona zabrala sie i wyszla. Dzisiaj jak opowiadalam to przez telefon kolezace to zdziwila sie ze ich nie poczestowalam. To takie dziwne?!

Gość gość
słabe prowo tępej ku/rwy

Gość gość
Zachowalas się jak ham. Nie należy jeść samemu w obecności jakich kolwiek gości obojętne czy są lubiani czy nie. Po drugie jego psim obowiązkiem w święta jest być z dziećmi nawet sąd zawsze ustala dni dla ojca z dziećmi w święta. Dla niego powinny być najważniejsze zawsze dzieci a nie nowa duppa.

Gość gość
Moze to prowo, ale jakos mnie nie dziwi sytuacja :D baby sa tepymi, zaborczymi zdzirami.

Gość gość
Nikomu nie dałam bo ne gotuje dla...uwaga...5 osób! A tylko dla 2! A ona przyszła i bylo ich 3 osoby więc nie, nie nagotowałam wielkiego gara żarcia aby karmić wszystkich na około.

Gość gość
Wg mnie dobrze ze nie dalas

Gość gość
Współczuję dzieciom :( Co to za ojciec, że woli obcą babę od własnych dzieci. Skoro brałaś się za dzieciatego rozwodnika to mogłaś przewidzieć, że będą takie sytuacje. Teraz się cieszysz, ale za kilka lat Ty też pewnie pójdziesz w odstawkę.

Gość gość
I można było przeprosić, że nie masz więcej jedzenia i przynajmniej zaproponować herbatę czy kanapki. Słoma wam z butów wystaje.

Ile ty masz autorko lat? 18? Powinnaś przewidzieć takie sytuacje wiążąc się z człowiekiem,który ma dzieci. Domyślam się,że sama ich jeszcze nie masz,pewnie dlatego kompletnie nic nie rozumiesz. Zachowujesz się jak sfochowana nastolatka; może partnera byś zapytała o zdanie,co? To w końcu jego dzieci. Z takimi rzeczami trzeba się liczyć i myślę,że chamstwem jest brak zgody na choćby godzinkę czy dwie pobytu jego dzieci w święta; korona ci z głowy spadnie? Święta to czas dla rodziny, nie jesteś pępkiem świata,a jak chcesz z facetem pobyć sama,to jedźcie na urlop i nikt wam nie będzie przeszkadzał. Obiadem częstować nie musiałaś,ale wypadało choćby z grzeczności zaproponować coś do picia i/lub jakąś przekąskę, tudzież przeprosić ze słowami,że nie spodziewałaś się gości,a porcje masz wyliczone. Myślę,że ta kobieta i te dzieci musiały się bardzo źle poczuć.

Gość gość
Ale mnie najbardziej zbulwersowało cos innego. Była zona twojego faceta nie zrobila tych dzieci sama, to tez jego dzieci i ma obowiązek dzielenia sie opieka nad nimi. Co z niego za ojciec. Nie ciesz się bo jak tobie zrobi dzieci i wam nie wyjdzie to tez cie z nimi zostawi i sie wypnie.

Gość gość
Pominąwszy fakt że to kiepskie prowo to takie chuje istnieją. Można ich sądownie załatwić wyznaczając kontakty bo to nie ich prawo a obowiązek. A potem za każdy nie zrealizowany kontakt karać ile wlezie.

Gość gość
powiem krotko i to nie chodzi o jedzenie- jestes straszna i wspolczuje twojemu partnerowi. Jeszcze z toba uswiadczy zycia w miodzie

Gość gość
Zaraz zaraz. Baba przychodzi z dziecmi bez uprzedzenia w porze obiadowej, z jakimis pretensjami do tego i ktos tu oczekuje ze autorka bedzie wokol niej skakac. Ja tez nie gotuje dla 5 osob tylko dla 2.

Gość gość
Chamidło. Pomijając już jedzenie, to NIE WYPADA jeść, jak ktoś do ciebie przyjdzie. No chyba, że jesteście już w trakcie jedzenia. Matka wcale cię nie wychowala.

Gość gość
Żenada ze aż brak słów! Mam tylko pytanie: były w tym czasie u was kamery Polsatu?:) bo to wygląda na kolejny odcinek Dlaczego ja...

Gość gość
Brak kultury i tyle. Mój były mąż był u mnie niedawno bo omawialismy kilka spraw. Przyjechał z obecną partnerka, która nie weszła. Kazałam mu iść po nią i nie zachowywać się jak burak trzymając własną kobietę na dworze. Była to pora obiadu wiec ich poczestowalam, bo to wyniosłam z domu. Autorka to chamica juz z samego faktu, że olewa dzieci swojego faceta. Ale to się na niej odbije

Gość gość
Autorko, zawsze będziesz cierpieć i czuć się odrzucona, chyba, że zaakceptujesz przeszłość swojego partnera i jego dzieci.

Gość gość
ale durne prowo