Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora z was lubi zdrowe jedzenie??jakie produkty spożywcze polecacie??

Polecane posty

Gość gość

jakie masla ?jaki nabial,sery zolte i mąki...ogolnie wszystko co ma dobra jakosc i nie jest nawalona tam kupa chemii.. ja polecam serek naturalny bieluch .sklad ma tylko mleko i bakterie.nawet soli nie ma. czy tez znacie dobre i naturalne produkty spozywcze?podzielcie sie waszymi odkryciami.

Gość gość
Też lubię bielucha.

Gość gość
mleko nie jest zdrowe :O

Gość gość
A ja mam wielką dynię, zupy, musy na ostro i na słodko z miodem będą. Kiszę buraki - na barszczyki i jako dodatek będzie ok Kapusta kiszona, sałatka z porów lub białej rzodkwi - wspaniała. Pietruszkową sałatkę też lubimy jako dodatek do mięs. A jeszcze seler, por, marchee, kapusta z chrzanem to wspaniałe dodatki

Gość gość
20.25 podaj przepis na sałatkę pietruszkową. Ja autorko lubię jogurty i kefiry. Robię je sama z mleka, której sprzedaje znajoma, która ma własne gospodarstwo. Masło tez u niej kupuję i robię klarowane. Jajka, kurczaki i kaczki też od niej kupuję. Po to by moja rodzinka dobrze jadła. Warzywa i owoce to też trzeba jeść na kilogramy. Czytałam ostatnio fajny artykuł o naszych warzywach i owocach wcale nie są takie zanieczyszczone jak by się wydawać mogło, a odpowiednia kąpiel może je całkowicie pozbawić pestycydów.