Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupiłyście mężom pod choinkę?

Polecane posty

Gość gość
W tyłku mam przesądy. Moja matka szła do slubu z kaliami. Są małżeństwem od 36 lat.

Gość gość
Teleskop, bo od roku nie robi nic tylko przeszukuje cały internet z dokumentami o kosmosie.

Gość gość
ja cale szczescie nie musze szukac inspiracji, moj maz nie jest ani niemowa ani mrukiem, ktory o niczym nie mowi przez caly rok bym miala sie przed swietami zastanawiac co mu kupic? ;)

Gość gość
Laptopa :) Stary juz ledwo zipal..

Gość gość
fajnie chłopy mają. Ja nic nie dostaje bo nie mam żony a i całus od ukochanej by zadowolił.

Gość gość
Ja mojemu kupiłam pachnidło, którego już nie produkują. Synkowi słuchawki, których już nie produkują. Bardzo jestem zadowolona z tych prezentów. No ucieszą się chłopaki moje.

Gość gość
Dobra maszynkę do golenia

Gość gość
Grę na Xbox one mafia 3.

Gość gość
Swiateczny kubek ze slodyczamy za 12zl z tesco :-D

Gość gość
gość dziś Swiateczny kubek ze slodyczamy za 12zl z tesco x nie ważne za ile, ważne że pamiętasz i jest atmosfera.

Gość gość
Mój stwierdził,że nic mu nie potrzeba i mam mu nic nie kupować,ewentualnie jakies słodycze...bo najpiękniejszy prezent dla niego noszę właśnie pod sercem(nasz synek). Szczerze mówiąc już nie mogę doczekać się rozpakowania, już mi ciąży ten pakunek ;-)

Gość gość
Ja chcialam kupic maszynke do golenia elektryczna,ale przed samymi swietami kupilismy samochod,to sie splukalismy:p corce kupilismy prezent,po drobiazgu dla kazdego z rodziny,swieta swoje kosztowaly i bedziemy dziadowac do konca roku:p

Gość gość
Anex sport rudawy

Gość gość
Mój Mąż znajdzie pod choinką perfumy, które Mu się podobają i konsole Playstation 4 Pro :) Mam nadzieję, że się ucieszy :)

Gość gość
gość dziś Mój Mąż znajdzie pod choinką perfumy, które Mu się podobają i konsole Playstation 4 Pro Mam nadzieję, że się ucieszy x No to nieźle.

Gość gość
albo rzeczywiście jesteś taka nadziana i kupiłaś takie drogie prezenty albo masz bardzo wybujałą wyobraźnię

Gość gość
Straszny mętlik miała w tym roku bo pomysł na prezent był ale... W tamtym roku dostałam od męża wspaniały zegarek pod choinkę. A mój pomysł to właśnie był zegarek D: mimo to zdecydowałam się na http://www.domczasu.pl/zegarki-timex/18760-meski-zegarek-timex-tw2p69500.html i jeszcze trafiłam na przecenę :P Generalnie skończyło się tak, że bardzo się ucieszył i ani słowa nie było o tym, że powieliłam ;d

Gość moniaka
Mój sobie zażyczył alkomat alkohit, akurat taki, bo zobaczył w magazynie motoryzacyjnym "Motor", że wygrał w rankingu. Już w Sylwestra się przydał, jak znajomi od nas wyjeżdżali, to musieli jeszcze godzinkę poczekać.

Gość gość
Zegarek Timex.

jeśli masz faceta z poczuciem humoru to kup mu alkomat. :) mój dostał Xblitz ALControl i jest zadowolony. Na każdej imprezie się bawi z kumplami kto ma więcej.

Gość MInkasa
Całkiem fajny ten alkomat, no i jak sprawdzałam to cenę też ma przystępną:) Sama się rozglądam za czymś dla męża. A jak się wam sprawuje, tzn czy jest dokładny i można mu zawierzyć? Bo z tego co słyszałam to tylko takie alkomaty elektrochemiczne jak ten są coś warte.