Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Swieta, pomysly tesciowej, szwagierka, mam dosc

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Aha u nas by艂o tak samo z babci膮. Ta c贸rka i syn z kt贸rymi nie mieszka s膮 najlepsi,a c贸rki kt贸re j膮 ogarniaj膮 s膮 be. Ona sama do lek nie p贸jdzie,bo tamci nie wierz膮 w jej chorob臋,a ja zajmuj臋 si臋 takimi lud藕mi zawodowo. Ale c贸偶 za smarkata jestem jeszcze,bo przed 40 ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wiem, ze to moze miec zwiazek ze staroscia, bo tesciowa zaczyna robic sie zwyczajnie zlosliwa. Nie ma wlasnego zycia. Nic. Kompletnie. Tylko Trwam i Radio Maryja. Uwierzcie, calymi dniami. A jedyny temat, jaki ja interesuje, to nieszczescia i choroby. Wiem, jak to wyglada, bo mam babcie z demencja. Strosc nie jest mi obca, ale ciezko mi, bo corka tesciowej jeszcze bardziej to wszystko komplikuje. Kaze zabierac mojego synka do siebie tesciowej, zeby jej sie nie nudzilo, ale sama to jej do siebie nie zabierze, bo ona jest zajeta... I jeszcze te pomysly tesciowej, jak ten z kotem i skarpeta...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko juz o tym pisalas. Nikt z nas ci nie moze pomoc. Czekaj cierpliwie na wyprowadzke. Tesciowej juz nie zmienisz. Ciagle pisanie o swoich problemach tutaj ci nie pomoze.

Udost臋pnij ten post