Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie kogoś kto zarabia 10 do 20 tys na rękę w PL

Polecane posty

Gość gość
PS: Wszystkie te osoby są z małych lub średnich miast, żadne tam Warszawy czy Wrocławie.

Gość gość
Nie, nie, to ja mowie o dentystce, ktora obecnie jest troche po 70-tce. Inne czasy, inne mozliwosci, i masz racje - brak protetyki i bajerow, i zero za sam przeglad. Znam za to mlodsza kolezanke, dentystke troche po 30tce, bez swojego gabinetu (nie dstanie kredytu jeszcze), zanych cudow nie zarabia w cudzej klinice. O lekarzach bez gabinetu nie wspomne: rezydent w Rzeszowie 1800 zl, ginekolog specjalista w Radomiu kolo 3000, moze byc wiecej jak dyzury.

Gość gość
Czyli z tego co widzę da się wyciągnąć 10 tys., ale jak znacie wiele takich osób które wyciągają po 20 tys. to pewnie chodzi o kwotę brutto? Bo nie uwierzę, że w Warszawie ktoś pracujący na umowę o praca wyciąga 20 tys. na rękę? Tak jak zaznaczyłam brutto co daje ok. 14 tysi, zgadza się?

Gość gość
Na kafetrie zagladaja, wbrew pozorom , rozne kobiety, takze starsze. Znam wiele osob tyle zarabiajacych, sa to ludzie przed sama emerytura,dobrze wyksztalceni,doswiadczeni, pracujacy na bardzo odpowiedzialnych stanowiskach. I nie chodzi o Warszawę.

Gość gość
Spokojnie w Wawie znajdziesz osoby na umowie o pracę zarabiające 20+ tys. zł netto na rękę. Warunek: branża, doświadczenie, stanowisko kierownicze.

Gość gość
Polska B, mala miescina, wlasna firma budowlana, moj kolega, 20tys. Ta sama miescina. Ja napisalam 4 ebooki po ang i mam miesięcznie ok 11tys pasywnego dochodu z amazonu.

Gość gość
Ale pewnie jak się tyle zarabia to już nie ma czasu na życie prywatne i rodzinne?

Gość gość
No co ty. Niektórzy maja normalna pracę za tyle a potem zycie rodzinne. Ja mam szkolenia internetowe na etacie. Pracuje wt-sob po 8h. Mam male dziecko i jak kazda mama pracujaca sie nim zajmuję.

Gość gość
Mój ojciec zarabia 20 tysięcy na rękę, ale co z tego jak całe życie go nie było, tylko praca praca praca. Prowadzi własny interes, więc pracuje nawet w niedzielę. Do domu wpadał jedynie na obiad, wieczorem wracał jak już się spać kładłam, więc kontakt ogólnie miałam i mam z nim mega słaby.

Gość gość
Do 16:43 Ebooki - ciekawe. Można wiedzieć na jaki temat? I jak można się załapać, aby też im coś napisać? Pozdrawiam kolezanke

Gość gość
chyba, że przy korycie są i mają pracę po znajomości, albo panie w burdelach

Gość gość
Mam niecale 11 do reki. Teraz na macierzynskim mniej. W mojej branzy sa dobre zarobki. Maz ma 10900 ale brutto.

Gość gość
Własne gospodarstwo, pole, zwierzęta. Najmniej 16tys teraz do 25tys, ale będzie jeszcze więcej . Tylko ze praca non stop, bez świat, wakacji. Ale studia do tego nie potrzebne

Gość gość
Do 21.18. Wbrew pozorom to latwa sprawa. Piszesz ebook po angielsku, dajesz komus do korekty (wtedy tylko ponosisz koszta, najlepiej na jakiejs stronie dla freelancerow znalezc kogos typu upwork i inne). Tworzysz konto na Amazon i ladujesz ebooka, w ok. 48h ebook pojawia sie w ich sklepie. Z tym, ze tam jest duzo ksiazek, wiec trzeba sie przebic, np przez pare dni dac za darmo, zeby komentarzy nalapac. Ogolnie jak masz jedna ksiazke w sprzedazy, to zarobki male, ale im wiecej ksiazek tym lepiej. Ja sie wstrzelilam w zdrowe zywienie i parenting. Ale romanse podobno najlepiej ida. Pozdrawiam.