Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zachowanie faceta z portalu randkowego ZALAMANA

Polecane posty

Gość gość
kiedys faceci byli szlachetni, jak nasi ojcowie,dziadkowie,trzymali sie jedenj kobiety,byli jej wierni w zdrowiu i w chorobie a teraz co to sie wyprawia? X Juz o tym pisalem. Dzis kobiety sa rozwiazle znaczy nowoczesne i wyzwolone wiec o co to pretensje do mezczyzn? Chcialyscie swobody seksualnej to macie co chcialyscie drogie kobiety wiec powinnyscie byc zadowolone. Szlachetni mezczyzni dla szlachetnych kobiet. Dzis kobiety sa rozwiazle wiec macie dostep do pasujacych do was mezczyzn. Same do tego doprowadzilyscie bo tego chcialyscie.

Gość gość
tzn nie wiem co masz na mysli piszac o kobietach nowoczesnych. ja uwazam się za osobę postepową ale nie uwazam aby nowoczesnosc obkawiala się oklamywaniem innych ludzi. poza tym jelsi piszesz o kobietach rozwiazłych to nie generalizujmy. a co do "wyzwolenia" to głownie kobietom akurat nie chodziło o puszczanie sie na lewo i prawo ale o to by nie byc niemą i bezwolna niewolnicą swego męża pana i władcy. jedno a drugie to roznica.

Gość gość
gość wczoraj No wlasnie wam kobietom chodzilo o sypianie z kim popadnie i teraz to robicie tylko ze nagle wam sie odwidzia a mezczyzni nie sa jak choragiewki. Wszedzie czepiacie sie prawiczkow, wymagacie doswiadczenia z byle kim i byle jak byle juz to robil i z im wiecej tym lepiej. Tego chcecie i to dostajecie to w czym problem ma autorka. No ze juz sie napuszczala i oczekije jako rozwiazla kogos porzadnego a nikt taki rozwiazlej kobiety nie chce.

Gość gość
każdy ma swoją jazdę ,niewolnicy dla niewolników,łatwi dla łatwych,wybredni dla wybrednych,miłość dla wybranych,dla każdego cos miłego,wszystko będzie dobrze,nie martwcie sie

Gość gość
dobra zmiana ty mi natchnienia nie umniejszaj,ty bab nie znasz chyba,baba jak się rozmarzy to płynieeee

Gość ekspert ludzi
Jak Wy wszyscy, jak zwykle, się nie znacie. Powód załamania jest inny. x Autorka myślała, że facet nasycił się laseczkami w łóżku i teraz szuka kobiety, która nie jest łatwa. Ale niestety zgodził się na seks z zupełnie obcą laską, nie grymasił, czyli jakby rzucił się na okazję. Wykazał się słabością, brakiem nasycenia seksualnego. Czyli szuka kobiety na stałe nie dlatego, bo znudziły go łatwe laski, a dlatego bo chce mieć stały dostęp do sexu.

Gość gość
ja marzę o trudnym prawiczku mogę go nawet zgwałcić ,innego nie chce

Gość ekspert ludzki
No cóż, obudzisz się jako 30 latka, której żaden prawiczek nigdy nie przykuł uwagi.

Gość gość
normalny facet by sie nie zgodził na seks z obca

Gość gość
ekspercie trochę cie podpuszczam ,mam boskiego prawiczka,znaczy rozdziewiczony kilka lat temu :-)

Gość ekspert ludzki
Oj chyba "trochę" kłamiesz. ;)

Gość gość
wszystko was dziwi ,wszystko ,to ja jestem ekspertem :-) nigdy nie uda ci się zanalizować ognia ,wasze przyziemne myślenie jest waszym ograniczeniem

Gość gość
Tu autorka tematu. Facet jest dla mnie juz definitywnie skreslony, owszem byl juz wczoraj ale dzis nabralam do niego takiego obrzydzenia, ze momentalnie sie oduroczylam. Pociagnelam z nim rozmowe dalej. Powiedzialam, ze szukam faceta do trojkata, ze moj chlopak chce patrzec z boku jak mnie posuwa inny i czy w to wchodzi. Odpisal mi, ze moze sprobowac i zebym dala do siebie kontakt!!!!Jestem w szoku jacy tam ludzie zdemoralizowani siedza!!Najgorsze, ze tego nie da sie poznac,chlopak wydaje sie w porzadku a okazuje sie ze ma chora glowe!!!Wyleczylam sie na zawsze z randek internetowych trudno zostane stara panna ale lepsze to niz zycie z psycholem roznoszacym jakies choroby!!Najstraszniejsze, ze ci ludzie zyja wsrod nas!!!

Gość gość
autorka to psychopatka sam fakt ze ktos zaklada fejkowe konto to juz o tym swiadczy znam takie przypadki zawracaja facetowi d**e a i tak nie maja zamiaru sie umawiac bo sa po prostu brzydkie po c***j komu fejkowe konto , jakb nie mozna bylo sie umowic na kawe, pogadac i w ten sposob sie poznawac zmiast tego taka psychopatka bedzie dreczyla cie smsami do usranej smierci i oczekiwala od faceta ze bedzie sie zwierzal jej ktorej nigdy nawet na oczy nie widzial a zdjecie ktore zamiescila zajoooobala jakies porzadnej lasce gdyby portale randkowe dbaly o klienta to od razu wypierdaaaaalali by podwojne konta takich psychopatek autorko s********j do psychiatry , lecz sie k******a