Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie sfazowana

Wpadka z prezerwatywą?

Polecane posty

Gość dziwnie sfazowana

Otóż to jakieś szalone jestem młodą matką. Z mężem się zabezpieczamy (prezerwatywa) nie chcemy 2 dziecka, od jakiegoś czasu źle się czuje przechodziłam jelitówke wymiotowałam, przyszła mi myśl do głowy ze to ciąża. Zrobiłam test, negatywny było to jakoś 3 tyg od współżycia wiec dałam sobie spokój z ta myślą. Około 28 listopada dostałam miesiączkę, a raczej plamienie 5-dniowe i to wszystko poprzedni okres tez tak wyglądał i znowu źle się poczułam, bule głowy 5-dniowe,bule piersi, uczucie ciągnięcia, nudności. Znów zrobiłam test, negatywny po 15 minutach pozytywny 2 kreska ledwo widoczna cień wiec, zrobiłam jeszcze 2 testy każdy inny w różnych odstępach czasowych we wszystkich to samo cień kreski 2 ledwo widoczny po 15 min wiem ze się nie powinno patrzeć po takim czasie ale nigdy tak nie miałam dzisiejszy test wyglądał jak by była kreseczka od razu ale zauważalną tylko pod światło i to mocne zbiło mnie to z tropu, bo od ostatniego stosunku minęło już ze 2,5 miesiąca a od niby sytuacji niebezpiecznej 3,5 syt.nieb. (kochaliśmy się w prezerwatywie ze spuszczeniem w środku i wymiana na nowy kondom) teraz to ja czuje już nawet ruchy hehe paranoja, do Gina idę w tygodniu.

Gość dziwnie sfazowana
up

Gość dziwnie sfazowana
jest tu kto?

Gość gość
Absolutną pewność da tylko ginekolog. Szczerze mówiąc sama nie wiem jak interpretować taki wynik testu. Kupujesz testy tej samej firmy? Może kup innej firmy i zrób jak chcesz wiedzieć szybciej. Albo urodzisz ducha... ;)

Gość dziwnie sfazowana
up

Gość gość
Przestan podnosic temat co chwile , masz czas zeby siedziec na kafe to lepiej spozytkuj ten czas i idz do medyka na bete. Jeszcze dzisiaj bedziesz miala wyniki i sie dowiesz czy jestes w ciazy czy nie. Kto ma Ci tu dac odpowiedz? Nikt tutaj wrozka nie jest. Poza tym mysl troche po 15 min wyszla ledwo widoczna kreska. Chyba to troche za pozno , ulotek nie czytasz. Test jest niewazny po takim czasie

Gość gość
Ruchy czujesz? Noo fakt paranoja tym bardziej, ze ostatni stosunek byl ponad 2 msc temu. Nie chcesz byc w ciazy i nie jestes z tego co opisujesz, a na sile ja sobie wkrecasz :-)

Gość gość
Testy bywają omylne, a Ty robiłaś ich kilka... Nie rozumiem po co się patrzy na test po 15 minutach? Przecież na wszystkich instrukcjach podają, że po takim upływie czasu jest on nieważny. Idź do lekarza i tyle, a najlepiej zrób betę jak to ktoś wyżej mądrze poradził :)