Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy to nocne wstawanie się skończy?

Polecane posty

Gość gość
Pocieszę Cię, moja córa przesypia jednym ciągiem ok. 7 godzin, czasem więcej (rekord to 9 godzin), czasem mniej, np. 3,5 h, nie kojarzę żeby kiedyś od urodzenia nie miała snu przynajmniej 3-godzinnego w nocy, ale najczęściej to więcej niż 5 h. Oprócz tego ma jeszcze drugi sen tak że wychodzi łącznie 7-10 h. Ale i tak się nie wysypiam. Bo jak idzie spać to ja muszę zjeść kolację, umyć się, załatwić się (walczę z zaparciami więc to nie jest 5 min), no i pogadać z mężem- 2 godziny jej snu zejdzie. Jak się mnie wybudzi w nocy to też czasem nie mogę zasnąć, a jak jednak zasnę to mnie budzi jej kwękanie. Np. ostatniej nocy spała 5 h 40 min pierwszego snu i 2 h drugiego. Położyłam sie godzinę po niej, jak zasnęłam po północy to mnie obudziło jej wiercenie i pierdzenie o 1 :/ mnie obudziła ale sama dalej spała aż do 5! Na szczęście jeszcze zasnęłam do jej pobudki o 5. Godzinne usypianie, potem nie mogłam zasnąć a jak w końcu zasnęłam to mnie znow wybudziła jęczeniem przez sen po 1,5 h i już ostatnie pół godziny jej snu nie spałam. Dzieci nawet jak śpią to budzą rodziców.

Gość gość
Podaj mm i przestań się męczyć w imię kp.

Gość gość
Ja tak miałam z córką, podałam mm i spokój.