Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki facet ma szansę dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

bez pewności siebie, z niskim poczuciem wartości, zakompleksiony, z fobią społeczną, nie więdzący czego chce od życia, spędzający cały wolny czas w internecie i przed telewizorem, smutny, depresyjny, narzekający na swoje życie, rozpamiętujący stracone lata, nie szanujący mamy, bez zainteresowań, niesamodzielny

Gość gość
Dlaczego nie szanujesz matki?

Gość gość
nie szanuje matki nie bedzie szanował kobiety przyszłej uciekac od takiego

Gość gość
tobie potrzebny psychiatra a nie dziewczyna.

Gość gość
Nie psychiatra tylko k********. ksiądz raczej

Gość gość
Nie ma :) Chcesz mieć dziewczynę i dalej narzekać? Dlaczego nie szanujesz mamy? Poszukaj lepiej dobrego psychiatry.

Raczej nie. Nie masz chęci do życia, po prostu. Dziewczyna by uschnęła przy Tobie, nabawiła by się depresji.

Gość gość
egzorcysta to luksus do psychiatryków nie chodzi

Gość gość
Tego diabła trza wypedzić

Gość gość
Nigdy nie szanowałem mamy. Może dlatego że była nadopiekuńcza. Bałem się mówić czego chcę i potrzebuję. Boję się jej oceny. Mam żal że nie przyjmowała się moim zdrowiem. że mówiła że to nic takiego że psują mi się zęby.

Gość gość
Może nie miała pieniędzy na dentystę? Może mama ma też Ciebie i wszystkiego dość? Pomyślałeś o Niej? Nie jesteś Jej dumą i radością...z twojego starego też pewnie nic nie ma. Spójrz na nią inaczej...

Gość gość
Na dentyste nie trzeba miec kasy. Dzieciom robia za darmo, a nawet gdyby to nie potrzebuja przeciez koron, a plomba to nie jest jakis super wydatek. No chyba ze zlota ;) Masz prawo byc zly na matke, ze cie zaniedbywala.Mnie rodzice tez ani razu nie zaprowadzili do dentysty. W koncu jak doroslam zrobilam wojne i zarzadalam od ojca 10k na leczenie zebow i aparat. Bo niby dlaczego ja mialam placic gruba kase przez ich zaniedbanie?

Gość gość
Aha, a co do pytania w temacie to nie, nie masz szans na dziewczyne, chyba ze jakis odpad. Napewno nie na wartosciowa, bo w tej chwili sam nic soba nie reprezentujesz. Zrob cos ze swoim zyciem. Przeszlosc zostaw, bo z tym juz nic nie zrobisz, ale na przyszlosc masz wplyw. Tylko musisz zaczac zyc w terazniejszosci. Zyc, nie wegetowac.

Gość gość
Nie mogę nic powiedzieć rodzicom bo w życiu sam sobie nie poradzę. Byłem prześladowany w szkole i nie umiałem się kolegować, odciełem się od dzieci i innych ludzi, praktycznie nie wychodzę z domu. A z zębami było tak że najpierw miałem takie podejście jak mama czyli że nie należy się przejmować, mycie zębów to fanaberia i jak mi wytrwali pierwszego to nawet byłem dumny ale potem mi się odmieniło myślenie ale wstydziłem się dbać o zęby, miałem takie uczucie że robię coś złego gdy robię coś dla swojego zdrowia czy urody.

Gość gość
Spieerdalaaj na f23 rozmowy kulturalny o sexie i zwiazkach

Gość gość
Pewnie duża wina rodziców ale nie wszystko, tak czy owak rodzicie odpowiadają za dzieci i jeżeli Cię w jakiś sposób skrzywdzili odpokutują za to na tamtym świecie... o ile są winni bo całej prawdy nie znamy przecież.

Gość gość
i tak jesteś lepszy niż połowa nabuzowanych chamów ,wolę ciebie niż jakiegoś prymitywa,