Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalana piwnica :(

Polecane posty

Gość gość

Jak poradzić sobie z zalaną piwnicą? Jakie narzędzia się sprawdzą? Czy myślicie, że zakup motopompy Kruzera jest dobrym pomysłem (piwnicę zalewa mi często). Z góry dziękuję za odpowiedź!

Gość gość
jak najbardziej potrzebujesz pompy

Gość gość
Jasne - wybór KRUZER'a jest dobrym pomysłem (sam mam ich pompę i sprawdza się świetnie).

Gość gość
Te.... spamer ! Ty naprawdę wierzysz, że ludzie są tak głupi i tą kryptoreklamę uwierzą :P. Od wieków wiadomo, że jak coś jest na siłę reklamowane, to jest do d_py (z wyjątkiem papieru toaletowego :P ).

Gość gość
Ja pierdziele, znów się zaczyna. Ty naprawdę myślisz, że każda pozytywna opinia w sieci jest reklamą? Mam tą pompę i też jestem zadowolony.

Gość gość
A ja uważam, że należy skorzystać z usług profesjonalnej firmy zajmującej się odsuszaniem pomieszczeń. Gdy zalało moją piwnicę to z odsieczą przybyli http://mador-osuszanie.com ,dzięki którym dolna część mojego domu nadaje się jeszcze do użytku.

Gość gość
Ja miałem spory problem z przeciekającą piwnicą. Zawsze gdy były mocniejsze opady deszczu moją piwnica zapełniała się powoli wodą. Znalazłem firmę www.atp-hydroizolacje.pl, która zajmuje się hydroizolacjami i naprawianiem spękań konstrukcji. Jeżeli macie problem z przeciekającymi fundamentami, piwnicami lub ścianami to polecam ich wam.

Gość gość
Taki zakup to bardzo dobry pomysł, my mieszkamy niedaleko rzeki i czasami jak jest długi okres deszczów to też mamy zalaną piwnicę. Kupowałem taką motopompę na http://wa-tech.pl cena bardzo dobra

Gość gość
Żywioły coraz częściej szaleją nad naszymi głowami, a my mimo że już latamy w kosmos nie możemy sobie z nimi poradzić. Do takich żywiołów właśnie można zaliczyć powodzie przed którymi możemy ratować się np. kupując domy nie na zalewowych miejscach. A co jeśli już nas zaleje i mamy mokry budynek? Musimy działać szybko. http://www.velox.katowice.pl/uslugi/najskuteczniej-osuszyc-zalany-budynek/ tutaj możesz przeczytać jak zrobić to skutecznie, aby na ścianach nie wychodziła pleśń czy różne inne niebezpieczne rzeczy.

Gość gość
Idealna byłaby motopompa dla każdego kto chociaż raz miał z tym problem. To w piwnicy ja przetrzymuje masę butów, ciuchów i sprzętu do robienia piwa, dlatego pewnego razu po 3 zalaniu piwnicy zamiast czekać na strażaków i patrzeć jak woda rośnie zacząłem wypompowywawać własną motopompą lifan i nie miałem problemów.

Gość gość
a co, goowno wybiło z rury ?