Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczotka prostujaca wlosy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny co sądzicie o takiej szczotke prostujacej wlosy bo właśnie się zastanawiam czy kupić a cena też nie jest niska więc chce zapytać czy któraś z Was używa tej szczotki np ta babyliss 3 d liss brush hsb 100 e dzięki za odpowiedzi

Gość gość
Takie szczotki wyglądające jak suszarki zakończone grzebieniem są lepsze od prostownic.

Gość gość
Wiem, o co chodzi. Tez chcialam sobie kupic ale ostatecznie wybralam cos innego. Takze chetnie poczytam, jak sie sprawdzaja. Jedna moja znajoma niedawno sobie kupila, jest zadowolona ale moim zdaniem tak srednio to wyglada, nie prostuje jak prostownica.

Gość gość
Jeszcze jakieś opinie:)

Gość gość
Nie widzę żadnych plusów takiej szczotki których nie miałaby prostownica, używałam raz- owszem,włosy były rozprostowane, ale ten sam efekt miałam szybciej używają prostowicy która też kosztuje mniej,

Gość gość
Ja lubię i to i to. Ale fajnie mieć szczotkę prostującą, bo jednak trochę daje inny efekt niż sama prostownica. No i teraz cena nie jest już taka duża, jak kiedyś, bo już te szczotki są trochę na rynku. A! Plusem jest to, że też można używać jej na zimno.

Gość gość
Mam identyczne zdanie ;) No i ta szczotka prostująca babyliss bardzo w moim przypadku skraca czas, który spędzam w łazience przed pracą. Nie mówiąc już o tym, że włosy są zdecydowanie zdrowsze.

Gość gość
Ja mam szczotkę prostującą babyliss i to jest dla mnie strzał w 10! Bardzo łatwo się jej używa, szybko się nagrzewa, ale nie grzeje za mocno. A i super alternatywa dla prostownicy ;)

Gość gość
gość dziś Ile dostałaś za tę reklamę? 10 groszy? :O

Gość gość
ja zdecydowanie wolę prostonicę! mam od babyliss z czujnikiem temperatury i mam wrażenie, że ona na o wiele dłużej mi prostuje włosy, a jak chcę loki to też da się nią zrobić ;)

Gość gość
o widzisz! to mamy takie same urządzenia ;) czujnik temperatury działa fenomenalnie! ale powiem ci, że ja mam też i szczotkę prstującą od nich i też jestem bardzo zadowolona.