Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 12

Polecane posty

Gość gaz musztardowy
Polski rząd pisowski to najbardziej arogancki i butny rząd od 89 roku, nawet postkomuchy liczyły się z ludźmi. Mnie w ogóle nie dziwi że olewają Polaka co zginął w Niemczech, Polacy z Ukrainy z terenów opanowanych wojną też zostali bez pomocy Piękne słowa, frazesy o dbaniu o obywateli są w ustach pani premier i na tym w zasadzie się kończy. Liczy się kolonizacja kraju na skalę jakiej dotąd nie było, większa niż za SLD czy PO, bardziej bezwstydna i prymitywna , z Bogiem i ojczyzną na ustach

Wrzucanie wszystkich muzułmanów do worka " terroryści i gwałciciele" to jest właśnie to o co chodzi wszelkiej maści faszystom i populistom. Łatwo grać na takich emocjach. Niewątpliwie fala uchodźców to zagrożenie, ale też nie wmawiajmy ludziom że każdy z nich jest zły i chce nas zabić. Problem w tym, że Europa i w ogóle świat zachodni nie ma dobrego sposobu na wyjście z tej sytuacji chyba poza... całkowitym odizolowaniem się... ale to też przecież niemożliwe

To nie jest kretyńskie myślenie tylko fakt: uchodźcy masowo do Polski przyjść nie chcą. Poza tym pisanie że oni masowo chcą się tylko nażreć i przyjść nas pozabijać jest kretyńskie - ktoś ci otulona dobrze zagrał na strachu i uprzedzeniach, pewnie jakiś populista prawicowy, ale mi to krzywdy nie robi, możesz takie poglądy głosić, twoje prawo, póki co dzisiaj cię nie atakowałem , ty mi z mądralą wyjeżdżasz - no jak widać inaczej nie potrafisz, tylko musi być pretensjonalnie 🖐️

Gość gość
ta juz kreci awantury

Gość gość
I zyjesz w kraju,gdzie na jarmarku swiatecznym lub gdziekolwiek indziej mozesz,w kazdej chwili stracic zycie.

Gość gość
otulona_snem dziś > otulona nie wierze, że takie brednie płodzisz :( X otulona_snem dziś > tutaj zgoda, tez tak uwazam, ale cóz przy tym podziale społeczeństwa dzięki Jarkaczowi (o czym głośno mowi) sa równi i równiejsi X otulona_snem dziś > Kukiz to wielkie nieporozumienie, nie tylko twoja mama dala sie nabrać Kukuzowi :p on jest przeciw PiS a nawet za

Gość gość
ps. głosowanie na Kukiza jest o tyle rozsądniejsze niż głosowanie na PIS że Kukizowi rzeczywiście zależy na dobru kraju. > no nie, chyba w to nie wierzysz ;):p Kukiz nie nadaje się na przywodcę, przeciez to widac gołym okiem

Gość gaz musztardowy
Zachowam się jak ifcia i nie podam linka :-P " W stenogramie z piątkowego posiedzenia Sejmu w Sali Kolumnowej pojawiły się nazwiska posłów, którzy... w nim nie uczestniczyli. Marszałek Marek Kuchciński powołał do liczenia głosów m.in. posłankę Kukiz'15 Elżbietę Borowską oraz posła PSL Krystiana Jarubasa. Skoro nie było ich na Sali Kolumnowej, kto przeliczył głosy?" Nie ma to jak wałki na chama w wydaniu PIS:D

" Kukiz nie nadaje się na przywodcę, przeciez to widac gołym okiem " >> Nie nadaje się , ale jest to rozsądniejsze niż głosowanie na Pis - ci się nie nadają i nie zalezy im na Polsce. Jemu chociaż zalezy.

Gość gość
Tak tak Otulona, pamiętamy o Libii, o twoich ekscesach z tą dziczą też :classic_cool: p.s. bajdełej mamy tu wyżej piękny popis Otulonej odnośnie traktowania czyjegoś odmiennego zdania: zakuty łeb, skretyniałe myślenie, idiota, tip, itd... I wszystko pięknie fajnie, tylko po uj pisać, że szanujesz odmienne poglądy? :D :o 🖐️ Już chyba pijaczyno sama nie wiesz co i do kogo piszesz :o

gość wczoraj Iftar ma inteligencje? Prosze Cie..ta kretynka wczoraj cieszyla sie ze po zamachu w Berlinie nikt w Niemczech nie pisze o sytuacji w Polsce >> Każdy jakąś ma . Iftar również. Pytanie: czy wykorzystuje we właściwy sposób, czy potrafi z niej korzystać i czy ma do niej dostęp obecnie będąc pod wpływem propagandy PIS / trotyla i innych ? To pytanie zostawiam otwarte .

to warto uwiecznić na nowym topie :classic_cool: " gość 2016.12.20 serdeczny swiateczny k***s ci w d**e komunistyczna kłotliwa gnido forumowa dziadzie bez wlasnego zycia ktory tylko potrafi wqrviac normalnych ludzi !!!!! obys szmato zdechla w te swieta w meczarniach ty i te pedaly co ci tutaj d**e liza z tym gazem cwelem na czele !!! ssijcie swiateczna pale frajery!! " >> Wygląda mi na wawcie :-P Ale nawet jeśli to nie on.... życzę Ci autorze tego posta by kiedyś zstąpił na Ciebie dar bycia nieco bardziej tolerancyjnym dla innych, byś nie męczył się tutaj latami z shatynem i zaznał spokoju . Ale jeśli to nie minie... pozostaje dobry psycholog. Takie myśli , a co za tym idzie takie wypowiedzi świadczą o problemach ze sobą samym. Życzę Ci jak najlepiej i spokojnych świąt.

Pavlo1985 2016.12.20 Zastanawia mnie jedno. Po co to zwykli obywatele tacy jak Wy tutaj obrzucacie się błotem? Bierzecie przykład z polityków? Brawo Wy. Waśnie takie działania ułatwiają każdej partii jaka była i będzie u władzy rządy na zasadzie "robimy co chcemy", bo podzielonym narodem łatwiej się rządzi. >> No widzisz. Długo trzeba czekać na kafeterii na takie wpisy i muszę przyznać Ci rację. Ktoś kto Ciebie nazwał lemingiem , jest ewidentnie w błędzie. Cały Twój wywód ( bo przytaczam tylko fragment ) jest na prawdę celny. Szkoda że shatyn potraktował go jako atak na siebie tylko i wyłącznie, bo niestety jako autor tych tematów jest sam również odpowiedzialny za bydło jakie się tutaj dzieje - sam podgrzewa atmosferę odpowiadając na posty którym należy się jedynie wzgarda i milczenie. A jeśli już odpowiada to może w takim stylu jak ja powyżej do wawci... da się ? Owszem da :-P

" bajdełej mamy tu wyżej piękny popis Otulonej odnośnie traktowania czyjegoś odmiennego zdania: zakuty łeb, skretyniałe myślenie, idiota, tip, itd" >> jak na osobę w żałobie ... to ma zadziwiająco dużo złych emocji w sobie w stosunku do innych ludzi, ale nie reaguję zbytnio, niech się kobieta wyszumi

Gość gość
gaz musztardowy dziś Polski rząd pisowski to najbardziej arogancki i butny rząd od 89 roku, nawet postkomuchy liczyły się z ludźmi. > Ale zaczyna sie początek końca PiSu Jarkacz zaczął sie potykać o własne giery :-D Każde klamstwo jak oliwa na wierzch wypływa x http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jarubas-liczyl-glosy-Mnie-tam-wcale-nie-bylo,wid,18650106,wiadomosc.html?&ticaid=1184ee

Gość gość
Nie nadaje się , ale jest to rozsądniejsze niż głosowanie na Pis - ci się nie nadają i nie zalezy im na Polsce. Jemu chociaż zalezy. > Jemu tak zalezy jak i PiSowi :(

też se powklejam ale bez rechotu... i bez linka "Bajdek- 1 min temu Przyglądającym się z zewnątrz sytuacja w Polsce wydaje się trudna do zrozumienia. Nic dziwnego, ja jak też wielu żyjących w Polsce zagubiłem się w niezrozumiałych zawirowaniach naszej rzeczywistości. Mówiąc krótko, określać ją można jako narastający chaos, tak jakby realizowane były idee jakiegoś zakochanego w zamęcie, rozwalaniu jak leci i kłótliwego psychopaty. Kto to może być? No właśnie moi drodzy, moje dziatki, ifcie , otuliny itd. - nie ma nic pewnego . To co się dzieje racjonalnie nie można wytłumaczyć. 40 milionowy naród jest zależny od fochów.

" shatyn mógł to Ona też może. Mamy równouprawnienie. " >> To jest zdecydowanie najgłupsze zdanie jakie przeczytałem na tym forum od kilku miesięcy :classic_cool: ( i tylko dlatego w ogóle postanowiłem skomentować bo w zasadzie to ręce mi opadły. )

Gość gość
gaz musztardowy dziś > Chaos, niekompetencja, buta i arogancja, zachłystywanie sie waaadzą, daja o sobie znac, Kaczor się rozpędzil, ale Polacy mowią STOP, nie damy sobie odebrać wolności i demokracji. Polacy mowią nie, stad te manifestacje i walka Polaków o to co dla nich ważne. Nie wszystkich idzie przekupić 500+ i 'dobrą zmianą'

Gość gość
PiS przez ten rok swoich rzadów zrobil juz tyle głupstw, że lista jest długa, a teraz doprowadzil do 'kryzysu grudniowego 2016' z ktorego sam nie wie jak wyjść z twarzą :(:P

Gość gość
Ta waaadza uprawia szkodnictwo najgorszego rodzaju i wpędza Polaków w otchłań bez dobrego wyjścia. Winę ponosi głównie Kaczyński, pełen kompleksów, nienawiści ; uprzedzeń, zadufany w sobie pseudo wódz. Kaczyński to człowiek tchórzliwy, niebywały szkodnik i cynik, czego się nie dotknie to spiep/rzy. Wszyscy zapłacimy ogromną cenę za jego rządy i oby nie doszło do rozlewu krwi, a Polska nie stała się zarzewiem konfliktu, który w awanturę wciągnie resztę świata. Wbrew pozorom nie jest to wcale abstrakcja. Tragiczne wojny jak wiemy często zaczynały się z pozornie błahych powodów.

Gość gość
Desperatka, wstawaj :D Topic tego glupiego i zniewiescialego Shatyna czeka. Musisz sie zalogowac i przekleic jakiegos niusa od "trotyla" :D A tymczasem Odurzona opowie nam o dzikim seksie, jaki uprawia z Mireczkiem: otulona_snem 2014.07.11 tylko taki uprawiamy,nie wyobrazam sobie wrzaskow,jekow,dyszenia,sapania-kocham czuly,delikatny tantryczny sex-podobnie jak ktos wyzej pod tym wzgledem dobralismy sie idealnie usmiech.gif zreszta pod innymi tez lapka.gif )))))))))

Gość gość
02.07.2012] 18:12 otulona_snem starego zalatwisz w bialych rekawiczkach,ch*je,ja cie pie**ole k*****e,nic nie pomoga starego to karmi,wiedza ktorej nie nie da sie wygoglowac go najlepien zalatwia,a taka jest prawda alebo otulona_snem z frajernia i k****ami nie nawyklam za duzo przebywac a Myrevina zawsze cenilam i cenie smieciu,i bede cenic i nigdy to sie nie zmieni chociazbys stanal na c***ju i tanczyl kankana kpw?

Gość gość
Nachlana Odurzona i logika: otulona_snem 2015.08.31 nie robie sobie jaj..wiesz jakich mam potomkkow,wiesz kim byli man on the moon 2015.08.31 Potomków? Jakich? Nie żyją już? otulona_snem 2015.08.31 NH to raczej nie Krk stary przedwojenny prawda? gość 2015.08.31 Potomkowie to chyba będą dopiero a nie byli...

Gość gość
Prawda o Odurzonej: Jakim latawcem... Ona siedziała 24/7 na kafeterii przez 11 lat. Codziennie nawalona jak meserszmit. W Niemczech trochę pracowała u jakiegoś Żyda, podcierając mu du/pę i codziennie kupując różę czy jakiś inny kwiotek, za co on jej na koniec pięknie podziękował. W du/pie była, gów/no widziała. :D:D