Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypad ze sklepów bo mnie wkurzacie! Robicie kolejki, przepychacie się wieśniary!

Polecane posty

Gość gość

Nagle tyle was nasrało w tych sklepach, spocone przepychacie się z bachornią i robicie mega zakupy, głośne jesteście aż mam ochotę i czasami to robię! łokciem walnąć niby przez przypadek. Miałyście już czas na zakupy albo proszę zrobić przez internet a nie się oknami i drzwiami do centrów handlowych zachciało przychodzić. Za dużo was, powodujecie u mnie niekontrolowane napady wściekłości!! Chce normalnie zrobić drobne zakupy a was tyle, że tylko rozdeptać!!

Gość gość
To trzeba było te zakupy zrobić wcześniej, a nie siedzieć w domu i patrzeć w sufit.

Gość gość
To samo mogę powiedzieć o tobie po cholerę chodzisz na zakupy wtedy kiedy ja ?

Gość gość
I tu się zdziwisz, ja zakupy już dawno zrobiłam i nie muszę stykać się z osobami twojego pokroju.

Gość gość
i po co tyle krzyku ;) najlepiej kupować przez internet ;) i teraz są mega promocje !;)

Gość gość
bo myślą, ze jak najebią dzieci to są kimś, pieprzona patologia

Gość gość
Autorka ma ewidentne problemy psychiczne ale cóż tacy ludzie też się rodzą.

Gość gość
Też mnie denerwują osoby niepracujace robiace zakupy w godzinach wczesno porannych.weźmy np taka babcie nie leci po chleb o siódmej A powiedzmy sobie szczerze mogła by iść o 9 czy 10 Ale nie kurczę.A człowiek się spieszy do pracy,dzieci do szkoły wyszykowac to musi stać w kolejce z rana i martwić się czy zdarzy

Gość gość
A moze ta babcia chce zjesc swieze bulki na sniadanie o 7 skoro od 6 nie spi, a nie czekac glodna do albo jesc wczorajsze bo Ty nie masz czasu w kolejce stac. Wstan 10 min wczesniej to zdazysz. Patrzcie dalej niz czubek wlasnego nosa:/

Gość gość
A ja pracuję w handlu i jak widzę ten pęd mamusiek po bułeczki dla dzieci to specjalnie wolnej liczę niech wstają wcześniej skoro im się spieszy, a dla starszych ludzi jestem wtedy mega miła i uczynna.

Gość gość
Ta piekarnia czynna od 7 to mam niby stać od 6 waszym zdaniem przed sklepem żeby zdarzyć przed ludźmi którzy mają cały dzień wolny.czy w ogole kupować chleb w markecie bo po pracy o 17 to wszystkie piekarnie nie czynne?

Gość gość
I dla glupio mądrych to w wielu piekarniach jest dostawa ciepłego pieczywa 3 razy dziennie więc ta owa babcia ma szansę trzy razy dziennie kupić świeże nie jak pracujące osoby tylko rano

Gość gość
a co to za wiocha ze piekarnia od 7-17 tylko pracuke? U mnie w mieście PIEKARNIE otwierają o 6 a nawet jedna gdzie pieką na miejscu jest czynna od 5 choć jak pójdziesz o 2 to też piekarz wyjdzie i Ci sprzeda to co już upiekli. a ok 17-18 właśnie wyjmuja świeże z pieca bo wiedzą ze ludzie tak z pracy wracają :)

Gość gość
Ale sniadanie chce zjesc bo jest glodna o 7 a nie o 10. Jak narazie zreszta nie ma przepisu nakazujacego starszym i innym niepracujacym dostosowywania sie do ciebie wiec mozesz sie pieklic... Sama kupuj po pracy jak sa 3 dostawy pieczywa to bedziesz miala na rano wredna istoto. Nawet nie bedziesz musiala w zadnej kolejce stac.

Gość gość
A i u mnie piekarnie sa czynne od 6 do nawet 20, nawet glupii fresh market piecze bulki po 20 to od biedy mozna tam sobie kupic. Ja tez pracuje i tez stoje w kolejkach i w sklepie i na badania itd i nie wiem jak mozna miec takie faszystowskie poglady i dzielic ludzi, mamy wolny kraj i kazdy moze isc po bulki kiedy mu sie zachce.

Gość gość
Mi sieroty chodzi o piekarnie co dowaza pieczywo .nie kazdy pod blokiem ma piekarnie całodobowa.A bułki niby świeże z fresza ja was proszą.

Gość gość
I wiem ze teraz się plują osoby nie pracujące.pracujące mają takie samo zdanie jak ja

Gość gość
Najlepiej na kafeterii ustawiać ludziom życie i mówić kiedy i co mają robić. Starsza osoba ma robić zakupy w takich godzinach, żeby innym pasowało. Nieważne, że chce zjeść świeże pieczywo na śniadanie, jest stara więc nie musi. Nieważne, że 7 rano to jest pora, w której starsza osoba ma jeszcze sily cokolwiek zrobić bo o 9-10 już pada z nóg albo zapada w niekontrolowaną drzemkę na parę godzin. Taka jest starość, też was to czeka. Przestańcie dyktować warunki młodszym / starszym od siebie, pracującym / niepracującym, dzieciatym/ bezdzietnym. Odp********e się w końcu frustratki cholerne!

Gość gość
To nie chodzi o ustawianie komuś życia.Ale trochę pomyśleć nie zaszkodzi. Żyjmy tak aby wszystkim było dobrze.to co waszym zdaniem taka osoba to ma prawo kupić rano świeże pieczywo A pracująca już nie.niech wp*****la rozmrazane z fresza

Gość gość
Do apteki czy lekarza też musi iść z rana bo spać nie może?A lud pracujący to już do niczego prawa nie ma tak?

Masz pełne prawo stać w kolejce, przebierać nóżkami i szeptac zdrowaski w intencji zdazenia do pracy, ludu pracujący 🖐️

Gość gość
No właśnie, wsiury z dzieciakami pchają sie do supermarketów w galeriach jakby nie mogły isc do Biedry , najwieksza beka jak pchają sie do butików bez kasy z dzieciorami

Gość gość
Tak, do apteki i lekarza też musi jechać rano, bo tylko wtedy ma na to siły. Abo tylko wtedy lekarz przyjmuje. Czy to, że pracowała całe życie, a teraz już nie pracuje, odbiera jej prawo do życia tak jak chce, tak jak jej wygodnie? Kto ci broni też iść rano do sklepu czy apteki?? Która starsza osoba broni pracującym dostępu do czegokolwiek? Ja pierdolę, jak masz taki problem, że nie zdążysz do pracy, to rób zakupy dzień wcześniej wieczorem, a nie robisz kolejki rano i przez ciebie starsi ludzie muszą dłużej stać na nogach!

Gość gość
Ja rozumiem osoby pracujące.Ale zrozum mnie nie pracuję.Muszę iść do sklepu po chlebek o 7 bo o 8 zaczynają się trudne sprawy na Polsacie.potem Malanowski A później dzień który zmienił moje życie.potem ukrytą prawdą.co prawda mam czas między 13 a 14 (pierwsza milosc) o 14 leci Ale nie będę przecież do 13 głodna siedziec

Gość gość
No właśnie, osoba wyzej ma rację. Jak mamy iść o 10 skoro leci dzień który zmienil moje życie? Przecież jak pójdę to już 15 minut strace. Ty możesz wcześniej wstawać, godzina w te czy w te...

Gość gość
heheh padłam :D

Gość gość
Dziewczyny ja robię zakupy o 19 bo wtedy wiadomości lecą same.O 20 już leci na wspolnej więc same rozumiecie.wystarczy odrobiną dobrej woli i wszystkim będzie się żyło lepiej

Gość gość
Mam pytanie odnośnie niekontrolowanych drzemek.rozumiem ze bezrobotnych też dopada ta przypadłość?

Gość gość
Tak dopada.wiem to z autopsji.O 24 na ttv oglądam pielęgniarki A potem słoiki.A o 7 lecę po chleb żeby zdarzyć na 8 na trudne sprawy.tylko mi tą drzemka ok 12 się zdarza z reguły.