Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37 latek ktory nigdy nie byl w zwiazku moze tym faktem odstraszyc partnerke?

Polecane posty

Gość gość

zalozmy ze poznaje fajna 29 latke, spotykamy sie raz czy piec razy i jestesmy razem i ona pyta kiedy ostatnio bylem w zwiazku albo w ilu dluzszych zwiazkach bylem a ja mowie ze nie bylem nigdy w zwiazku jaka bedzie reakcja tej kobiety? czy dalej da mi szanse?

Gość gość
a po co chcesz to mówić? Powiedz, że byłeś, ale jakiś czas temu i nie chcesz do tego wracać.

Gość gość
Jeżeli razem dobrze się ze sobą czujecie i dogadujecie się ze sobą- nie najmniejszego znaczenia, to, że nigdy nie byłeś w związku. Jestem starsza od Ciebie i też tak naprawdę nie byłam nigdy w stałym związku. ZWIĄZEK- TO NIE OBOWIĄZEK- czyż nie? :)

Gość gość
może trochę odstraszyć,ale jeżeli bedą uczucia to nie powinno jej to przeszkadzać

Gość gość
Odstraszy może nie tak od razu, ale na pewno wzbudzi duże zdziwienie. To jest mimo wszystko rzadkość i ewenement, żeby facet w tym wieku nigdy nie miał kobiety. Zacznie Cię wypytywać albo dociekać czemu, w najgorszym wypadku przemilczy i pomyśli z góry, że może jesteś jakiś inny czy coś psychol np. Po prostu odpowiedz dyplomatycznie, kobiety to lubią. Odpowiedz coś w stylu "Jeszcze nie znalazłem miłości..." i tyle. Bądź nieco tajemniczy. ;)

Gość gość
nie nikt nie chce mieć nic wspólengo ze świrem/dziwadłem a tym właśnie jest niemal 40-letni facet który nigdy z nikim nie był nie nadajesz się do związku

Gość gość
Lepsza odpowiedz: tak dawno, ze nic nie pamietam, musze sie wszystkiego od nowa nauczyc. Co ty masz zespol Aspergera, ze bedziesz walil kawe na lawe?

Gość gość
to ty daniel?

Gość gość
Masz prawie 40 lat i nie miałeś nigdy dziewczyny ? Myśle, ze to co najmniej dziwne

Gość gość
Masz nasrane w glowce autorze.ciagle zaklada tematy ze swoim wiekiem.liczysz ze wyrwiesz cos na kafe,czubku?

Gość gość
Ty powinienes miec juz syna 17letniego.powinienes go uczyc zycia bo lada chwila bys zostac mogl dziadkiem.jestes opoźniony w rozwoju.