Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mętlik w głowie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie jakis czas temu poznalam faceta no i przez dluzszy czas rozmawialismy poprzez fejsa i nagle stwierdzilismy ze sie spotkamy. Spotkalismy sie pierwszy i drugi raz i wszystko bylo okey, dogadywalismy sie.. stwierdzilismy ze wyjedziemy na weekend no i tak zrobilismy. Spedzilismy naprawde mile chwilę, rozmawialismy, bylo naprawde cudownie. Po powrocie jeszcze normalnie rozmawialismy. Mielismy sie spotkac jak bd mial wolne ale niestety trzy dni po powrocie nagle zapadla cisza.. nie odpisywal i nie odbieral.. nie wiem co mam przez to rozumiec.. zabawil sie? Wydawalo mi sie ze jest wszystko okey.. macie jakies rady.. nie wiem naprawde czy sprobowac jeszcze napisac do niego, czy moze wyslac życzenia ( sa swieta i wiem ze nie ma za bardzo z kim spedzic swiat poniewaz z rodzina nie zyje dobrze), czy moze juz wgl dac sobie spokoj bo sie bede ponizala.. ale naprawde mi ciezko ho myslalam ze spotkalam naprawde super faceta z ktorym sie rozumialam..

Gość TwojPomiot
A bylo zblizenie?

Gość gość
Tak bylo

Gość gość
Po ile lat macie?

Gość gość
Ja 22 on prawie 30

Gość gość
Ile się znaliście przed tym wyjazdem? Czy prawił Ci komplementy? Co mogło mu się nie podobać? v Jeśli NA NIC nie odpisał, to darowałabym sobie pisanie czegokolwiek, a już w ogóle pisanie życzeń, skoro i tak ma wszystko gdzieś. Nie poniżaj się, nie zabiegaj. Teraz jego kolej. Jakby chciał, to by odpisał, nie masz na to wpływu.