Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

boję się, co wymyśli jego byla.

Polecane posty

Gość gość

hej, mam problem, czuje duży niepokój i nie wiem, co robic. Oni rozstali sie dwa lata temu... ja jestem z nim od niedawna.. wiem tylko, że miał wtedy dziewczynę...a że wspomnial jej imie i kilka rzeczy o niej, to łatwo ją odnalazlam na fb (on sam nie ma fb, ale jego kuzyni i siostta mają). I teraz mam problem- wiem, że ona chciała do niego wrócić (to on zerwal), że dlugo nie dawala mu spokoju... co wiecej, zaywazylam, że ona ma jego bliskich w znajomych i co chwilę lajkuje jakies zdjecia i komentarze jego siostry..ta siastra nie mieszka aktualnie w Polsce, ale boje sie, że te lajki mogą świadczyć o tym, że sie lubią..w dodatku robi to samo na profilu żony jego kuzyna..z którym on ma świetny kontakt.. tak niestrudzenie od dwóch lat, nawet po zerwaniu itd..boje sie, że ona robi to specjalnie, żeby w ten sposób być blisko mojego chłopaka...moze ma nadzieje, że spotkaja sie gdzies... w dodatku mam obawy, że ona jest lubiana przez jego rodzine i że z tego powodu jego siostra itd. od początku mnie nie polubia..- bo to ja jestem tą, która uniemożliwi ewentualny powrot do niego...co robić w tej sytuacja? wiem, że to moze paranoje, ale nie czuje sie na tyle silnie, żeby nie miec obaw.. dlugo ze sobą nie jestesmy.. a oni byli razem ponad dwa lata, a w dodatku dwa lata od rozstania minely.. czyli bardzo dobrze może się znać i lubić z jego rodzina.. moze nie bez powodu...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować