Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam dziś w sklepie i zrobiło mi się bardzo żal sprzedawcy: (

Polecane posty

Gość gość

Taki młody,bardzo chudy chłopak,może gej,ale to nieistotne,przepraszal wszystkich za wszystko, zrobiło mi się go tak żal,chcialabym mu jakos pomoc. Pierwszy raz mi sie kogos tak zrobilo zal, mial spuszczony wzrok,byl niesmialy,zestresowany

Gość Biegron
tak bardzo chcialem go pograskac, wilizac mu kut/asa a potem wlozyc mojego w jego pupcie

Gość gość
a czemu tak sie zachowywał?

Gość gość
bo był zestresowany

Gość gość
Obrób mu gałkę przy ladzie.

Gość gość
Przecież mówię, ze on pewnie był gejem,ale to bez znaczenia,czy nawet w czasie świat nie możecie mieć empatii? Oczywiście debilne prawiki z kafe myślą tylko fiutem i dlatego do końca życia żadna was nie zechce. Biedny chłopak,mam nadzieje,ze jego życie się odmieni i będzie szczęśliwy

Gość gość
Wyrobi się albo przepadnie w życiu. Na razie jest do przodu: ma pracę. (Widocznie nie jest aż taki, jak ci się wydaje: musiał przecież sformułować i wydrukować napisany życiorys, nauczyć się obsługi kasy fiskalnej itd.) A ty znajdź sobie lepsze obiekty do użalania się.

Gość gość
No właśnie wiesz nie do końca, często pracy nie maja cwane pazerne nieroby,ale są odważne,pewne siebie,wiedza skąd pobierać zasiłki, a ten chłopak dostał prace,to nie problem, tam wszystkich zatrudniają, ale nie wiem czy on da sobie rade, biedny

Gość gość
Nadal mi go szkoda

Gość Mirek                   Fajfus
odpierrdol sie bożena od tych ludzi bo to ty jesteś popierrdolona szmato jeebana