Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem lekarzem 35 letnim, nie ukrywam szukam pani ok 30

Polecane posty

Gość gość
moze i masz 35 lat, ale jestes tak infantylny emocjonalnie że az mi ciebie żal jestem na forum od wczoraj i już mam dosyć twoich tematów czy ty myślisz, że chwalac się że jesteś chirurgiem zdobędziesz kobietę życia? Ja też pracuję w szpitalu i takie rzeczy mi nie imponują duzo ważniejsze jest to jakim jesteś człowiekiem, mężczyzną a tutaj jawisz się jako zakompleksiony facet NIC

Gość gość
nadal nie masz nic do powiedzenia? :-O

Gość gość
Szybko się starzejesz :D

Gość gość
od 3 lat na roznych anonimowych forach pie/rd/oli to samo, fantasta przegrany :O

Gość gość
to jakiś troll, raz jawi się jaki 37 letni menager a raz jako lekarz 33 lata i pewnie ma sto innych wcieleń na użytek internetu

Gość hhahahaTak
ostatnio cos duzo tych lekarzy na kafe :D kazdy samotny :P

Gość gość
To i tak niezle bo znam facetow po 40-stce albo i po 50-stce, ktorzy szukaja 20- kilku latek ,a i pewnie nastolatka by tez nie pogardzili

Gość gość
Np. słyszałam o facecie ( też lekarzu), który miał ponad 50 lat, a jego "dziewczyna" 38 i ja rzucił bo wg niego była dla niego za stara

Gość gość
ale nastolatka by nimi pogardzila chyba ze jakas z patologii lub z zaburzeniami. a co do autora to juz znany on tu na forum, znany "lekarz" hym...i nie tylko od 3 dni ale od dawna, ciagle tu zaklada tematy ze samitny ze jest lekarzem, raz ze mieszka w Niemczech itd jets kardiochirurgierm raz ze mieszka z rodzicami i ze zmusili go zeby został lekarzem a on chciał cos innego itd... ale to ten sam popapraniec.