Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak jeszcze raz jakiś policjant przyjedzie do mnie podblok

Polecane posty

Gość gość

I zacznie mordę drzec przez megafon , że się zabijam to mu plune na twarz albo będzie musiał mnie wyprowadzać siła nikogo nie wzywalem

Gość gość
Noxa, to ty? :D

Gość gość
Nie wiem czy to prowokacja ale bym się nie zdziwił że nie. Załóżmy że nie. Więc dobrze Ci radzę: smartfon, kamera, aparat, dyktafon lub wszystko naraz i nagrywaj. A potem ślij prosto do telewizji, na youtube, twitch, etc. A wtedy policjanta zgłoś na prokuraturę pisemnie z załączonymi nagraniami. Wiesz jakie Wardęga rzeczy pokazywał. A policja ma nieraz PRLowską mentalność. Poza tym niejednego zamknięto w psychiatryku za darmo. I nie fikaj bo policja tego właśnie chce. No bo po co odstawia przypały.

Gość gość
Nie mam kamer , nie jestem chory psychicznie i nie chce żadnej policji nie chodzi mi o wstyd , i nie wzywam ich a internet to moje jedyne źródło wiedzy

Gość gość
01:59 Chory psychicznie intrygant i niewdzięcznik, może też psychopata. Policja chciała chronić życie autora, a ten by ich do prokuratury jeszcze podał.

Gość gość
Chyba zniszczyłeś już życie wielu ludziom, 01:59. Od jak dawna czujesz się lepszy, jak gnoisz ludzi, którzy chcą dla ciebie dobrze? Wolałbyś być tyrany w dup/sko bez mydła w zamkniętym pomieszczeniu aż do śmierci głodowej, wtedy byś może okazywał szacunek. Pewnie szanujesz tylko tych, którzy nie szanują ciebie, psychopaci tak mają.

Gość gość
01:59 to drama queen, zawsze musi być w centrum uwagi, zawsze musi być stroną pokrzywdzoną i ofiarą, nawet jeśli chodzi o tych, którzy chcieli mu uratować życie i pomóc, nic nigdy nie jest jego winą, każdy powinien współczuć, książkowy psychopata i toksyczny manipulant

Gość gość
Jakże wzruszające, prawdziwe i szlachetne są uczucia ludzi, którzy źle innym życzą, w tym śmierci. Wielka i bezkresna jest ich miłość bliźniego, a ich uczucia czyste, prawe i bezinteresowne jak łzy.

Gość gość
Wam (z 02:35 oraz 02:41) się coś pomyliło. O godzinie 01:59 gość napisał odpowiedż dla autora tematu, który nie napisał zbyt jasno o co chodzi, a o godzinie 02:04 to też jeszcze mniej jasno. Może nie skumał że autor chce się zabić. A może nie chce. Do autora tematu: A smartfona nie masz? Gość z 01:59 o wstydzie nie pisał. O co kaman? I o co chodzi z tym, że internet to Twoje jedyne źródło wiedzy? I czy Ty chciałeś się zabić?

Gość gość x8888x
Ooo man. To ja z 01:59. Bo ja przyjąłem że co do samobójstwa to prowo. Tak autor niesładnie napisał, że wyglądało, że policjant mu coś wmawiał. Już były takie przypadki że wmawiano ludziom samookaleczanie lub np. uduszenie własnego dziecka w sytuacji śmierci łóżeczkowej. Autor napisał: "drzeć że się zabijam". Odebrałem to dosłownie wprost, że policjant sam przyjechał i coś mu wmawia w stylu "zabija się pan".

Gość gość x8888x
Autor po prostu nie napisał że policjant darł się w stylu "niech się pan nie zabija, niech pan nie skacze". Więc przyjąłem że to może jakaś dziwna prowokacja, że mu policjant coś wmawia. Acz jak napisałem autorowi to bym się nie zdziwił bo w telewizji czasem naprawdę dziwne zdarzenia opisują o internecie nie wspominając.

Gość gość x8888x
02:35 Dlatego nie wyglądało mi że to próba samobójcza. Tylko jakieś dziwne wmawianie samobójstwa. Acz myślałem że autor ściemnia że mu je wmawia policjant. Autor nawet pźniej dodaje że jest zdrowy psychicznie. Nie skumałem co miał autor na myśli. Mea culpa, acz tyle się dziwacznych tekstów na kafeterii naczytałem że pomyślałem że to jakaś kolejna abstrakcja. Jak uda mi się odnaleźć temat lub dwa w ten deseń to wam podlinkuję. Acz nie wiem czy je znajdę bo stare z czasów gdy tu nie pisywałem.

Gość gość x8888x
05:01 Także nie tyle co nie pomyślałem o potrzebie pomocy tylko że chodzi o coś całkiem innego. Autor napisał że policji nie wzywał ale nie napisał że ktoś inny wzywał. Ijakoś tak przyszło mi do głowy że sami mu tam przyjechali. Bo przypomniało mi się jak w tv był reportaż jak antyterroryści bez wezwania wpadli do zwykłego mieszkania. I nie było pomyłki bo skład wpakował się małżeństwu które od początku do końca powtarzało im że to inny numer mieszkania niż sami antyterroryści podali. Po prostu uparli się.

Gość gość x8888x
Coś się dzisiaj sypie na kafe bo puszcza mi puste posty. Albo taki dzień że mi się też nic dzisiaj nie udaje. Nawet rady. Dobrze że nic dziś nikomu innemu nie doradzałem. 02:41 Eee, nawet gdybym celowo chciał zniszczyć niewinnego policjanta, to nie wolałbym być tyrany bez mydła, ani z mydłem, bo pewnie i tak by szczypało ;-) ale spoko wiem że mój post wyglądał inaczej niż zamierzałem. 03:25 Mój post to nie post autora. Chyba że znowu mam pomyłkę i nie mylisz autorów postów.

Gość gość x8888x
Czemu dziś posty tak długo się wysyłają? Serwery kafe dziś padają? 03:38 Kto komu życzy śmierci? Bo moja rada (choć chybiona bo z błędnego założenia) jest długofalowa. Mimo wszystko zaleciłem kontakt z policją bo zgłaszając coś na prokuraturę trzeba jeszcze iść na zeznania. A do tego trzeba zrobić to osobiście. Tak wiem, głupio wyszło, sorry. Ale o co chodzi, kto komu życzy śmierci?

Gość gość x8888x
02:41 To dla autora tematu policja chciała dobrze. Najwyraźniej. A nie dla mnie. Bo post z 01:59 był mój, nie autora. Ale się porobiło. Poważnie. Dla mnie to wyglądało na jakieś dziwne prowo napisane chyba właśnie ze smartfona bo na klawiaturze to nawet ja mam inną składnię niż gdy nie piszę na klawiaturze. Ale widać temat to chyba nie prowo.