Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam urodę pustej lali do seksu...żaden facet nie traktuje mnie poważnie

Polecane posty

Gość gość

wiem że to jest żałosne, na dodatek wyglądam bardzo młodo jak na swój wiek , jak gimnazjalistka :O eh

Gość gość
Jak wyglada osoba 'pusta'?

Gość gość
Poka fotkę :classic_cool:

Gość gość
tzn uroda takiej dziewczynki laleczki, uroda dość wulgarna, kiedys tu dawno temu wstawilam fotke i uslyszalam że mam ''wary obciągary'' dlatego przestalam sie malować... skasowalam wlasnie konto na portalu randkowym, same oferty seksu i znajomosci bez zobowiązań :( a normalni faceci mi nie odpisują...

Gość gość
sciskam cie pusia utaplana w morzu krwi

Gość gość
też mi się wydaje że moja uroda przyciąga jakieś określone typy... Też mam takie miękkie rysy trochę dziecięce niewinne, i duże usta...Wulgarne nie powiedziałabym. Ale większość facetów zainteresowanych mną było zainteresowanych seksem jak najszybciej. A jak nie było seksu to baj.

Gość gość
Pocieszę Cię, ja mam urode zołzy i wrednej su/ki, złej królowej, jakaś piękna raczej nie jestem ale się podobam, wyglądam jak koleżanki 5 lat młodsze (jestem pod 30stke), a faceci (dlaczego? chyba czytają z oczu? może wysyłam coś nieświadomie?) są przekonani że jestem gorąca w łóżku, przebojowa i robię cuda wianki, z wielkim doświadczeniem a kobiety mnie nie lubia bo pewnie myślą podobnie. A ja miałam jednego seksualnego partnera w życiu i to z miłości. W moim stylu ubierania bliżej mi do zakonnicy niż wyuzdania. A jednak jestem odbierana jak seksualna maszyna. Ale znalazłam normalnego faceta :) Nic nie jest przekreślone.

Gość gość
Mnie wielu facetow oceniało jako głupiutką tylko dlatego, ze jestem blondynką :O I mam taka dziewczeca urode,nie wyglądam jakos bardzo poważnie, ale też nigdy nie ubieram sie ani nie maluje wywyzwajaco. Dopiero jak mnie poznali bliżej to zmieniali zdanie, ze wcale nie jestem taka glupiutka. Kiedys miałam taka przykra sytuacje, ze w klubie facet mi postawil drinka i zapytal co robię, a ja na to, że studiuję farmację to się zaczął smiać, ze to niby żart :O

Gość gość
15:24- no moja przyciaga określone typy... Albo są to faceci duzo starsi , w średnim wieku,albo takie "lalusie" wlasnie, niby przeciwienstwa, ale rzadko przyciągam takich "normalnych" w moim wieku, tzn. czasem się im podobam, ale nic etgo nie wychodzi przeważnie

Gość gość
Ja myslę, że może nie wyglądam na pustą lalę, ale chyba na naiwną tak , kiedys slyszałam, ze to niemożliwe ,ze słucham rocka bo taki ze mnie "anioleczek z wyglądu"

Gość gość
To może czas wziąć sprawy w swoje ręce i zamiast czekać aż jakiś facet was zagada, to same zróbcie pierwszy krok. Czekając na faceta ograniczacie swoje szanse.