Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honeyy78

Remover z lanoliną zamiast acetonu

Polecane posty

Gość honeyy78

Hej, od kilku miesięcy robię sobie hybrydy. Dotychczas zdejmowałam je, używając acetonu. Ale niedawno trafiłam na remover, który ma w składzie lanolinę. To chyba bezpieczniejsze i delikatniejsze dla paznokci- co sądzicie? Czy to też równie dobrze pozwala zdjąć hybrydy? Polecacie jakąś markę konkretną??

Gość dominika888
taki remover jest nawet fajniejszy, bo lanolina ma wlaściwosci zmiekczajace- paznokcie po niej są zdrowsze i skorki sa bardziej miekkie. ja bym na twoim miejscu sprobowalam takiego zmywacza.

Gość gość
Kupiłam ostatnio taki z em nail: https://em-nail.pl/pl/manicure-hybrydowy/478-remover-do-usuwania-lakierow-hybrydowych-100ml.html?search_query=remover&results=2 i dobrze się sprawuje. Nawet lepiej mi się zdejmuje hybrydy nim, niż takim klasycznym acetonem. I paznokcie wydają się być zdrowsze. Ja na początek zamówiłam najmniejsze opakowanie- 100 ml za 10 zł, żeby przetestować. Ale kolejne kupię już większe, bo jestem zadowolona z tego produktu.

Gość gabrysia70
Też zaczynałam od tego małego opakowania z EM nail, ale teraz juz zamawiam duże, bo odzwyczaiłam się od tradycyjnego removera. Mam delikatne paznokcie, a lanolina fajnie na nie działa- są nawilżone i skórki wyglądają ok