Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostrabrataa

Bardzo mocne bole glowy u 16 latka plus wysokie cisnienie co to jest

Polecane posty

Gość siostrabrataa

Moj 16 letni brat ma 16 lat i ostatnio bardzo boli go glowa, lezy w lozku, nie wstaje, jak wezmie tabletki apa przeciwbolowe to jest ok.dodatkowo ma bardzo wysokie cisnienie.#Moj brat nie pije, nie pali.Jedyna rozrywka jest granie na komputerze . Jest typem raczej samotnika. Co moze byc przyczyna tych bolow glowy ktore ida wraz z wysokim cisnieniem?

Gość gość
mój brat ta miał plus do tego bóle kręgosłupa ,robił rezonans ,punkcje,badania na borelioze,wszystko ok ,pojechał do okulisty i ma tzw stożek rogówki plus astygmatyzm. Braciak musi pójść do neurologa,badaniem pierwszego rzutu będzie TK głowy i badanie dna oka.

Gość siostrabrata
dziekuje za szybka odpowiedz. tak mi smutno co on przechodzi.powiem mamie to ona dopilnuje u niego te badania bo mnie nie bedzie w Polsce. ale jeszcze staram sie mamie pomoc , doradzic bo ona byla z bratem u lekarza a ten jej powiedzial ze to z lenistwa brat tak ma.

Gość gość
z lenistwa kurffa ,polskie konowały,jak nie potrafią zdiagnozować to za nic sie nie przyznają i nie skieruja dalej,tylko wymyslą nerwice ,depresję czy lenistwo. Ps: oczywiscie istnieje nerwica i depresja i sa to powazne choroby,jednak lekarze z braku chęci i fachowosci nader często rzucają "to na tle nerwowym" Mój brat nie jest np leniwy,pracuje,studiuje i dba o dom bo jego żona w zagrozonej ciaży i też go bolało,tez było że stres,przepracowanie,ale był zdeterminowany i uzyskał diagnoze