Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podsumowanie Roku

Wydarzenia Roku 2016 na ERO

Polecane posty

Gość imaginacja ina
ja też słucham Niwestała🖐️

Gość gość
Fajnie mieć takie życie jak moje. :classic_cool: Mężczyźni mnie lubią. :P 4Imp :D

Gość gość
Nie moja wina, że dostarczyłaś wszystkim pożywki wzdłuż i wszerz informując z kim sypiasz, jaki jest twój stan cywilny, jaka jesteś zamożna i jak bardzo pragniesz pochłonąć ci=pą wszystko co się rusza. Przerosła cię twoja własna kreacja i teraz szukasz winnych w mojej osobie. Zjadasz swój własny ogon. Przypierniczyłaś się do mnie dawno temu, choć w ogóle o tobie nawet nie myślałam. Chodziło ci o najszybszego, bo widziałaś, ze mnie adorował, a miałas swój sprytny planik zdobycia go. Czytałas nasze rozmowy na arce i zżerała cię zazdrość. Odbij ode mnie kobieto, domyślam się, że to ty wczoraj rzuciłas kąśliwy komentarz z pomarańczy. I chyba nie myślisz, że ciotki są na tyle głupie żeby hejtować Ciebie, wspierać mnie i wysyłać kwiatki, usteczka, czy serduszka, którymi posługują się na co dzień i latwo się domyślić, że chodzi o nie? Rusz głową kobieto, ten cały koke też spamował znajomych z karuzeli ósemkami żeby zrzucić winę na widmo, bo to był jego znak rozpoznawczy.

Gość gość
Słaby ten wkurf. :( :D Pa :P 4Imp

Gość DJ   Dobra Dupa
gość dziś Wiem że Imperium Sopockie pisała tu już w 13' czy 14' roku, wcześniej jako Kobieta z wachlarzem, albo Inessa van der Evel, ale pod nickiem Czwarte Imperium spłodziła opowiadania w 2015, więc jej powiastki to nie jeden z main-eventów z 2016... DDD gość dziś tak, ale to są jego ostatnie wpisy na jego pierwotnym nicku, na którego, właśnie na początku 2015, dostał bana. Potem pisał z kolejnych nicków, pare założył nieudolnie, takich które można było łatwo podszyć. Ostatecznie zniknął pod koniec lata 2015.

Gość gość
co cie obchodzi kto i kiedy zniknął inspektorze? swoimi jajami nieogolonymi się zajmij nie cudzą dópą 🖐️:D

Gość gość
Kwoka waruje :D:D O której Wilk ma przesiadkę z Wrocławia :D

Gość DJ  Dobra Dupa
gość dziś aha i jeszcze jedno, nie tyle że przez hejty ktoś utracił poczucie czasu. IMO poprostu 2016 był na tyle jałowy i pusty w wydarzenia, że są ciągnięte aferki i skandale jeszcze sprzed 1-2 lat :O

Gość gość
Każdy ma hejt Nikt normalny tu nie siedzi 10 lub 20 lat Chwila i koniec :classic_cool:

Gość gość
a dlaczego nikt normalny ma nie siedzieć tu 10 czy 20 lat? strona w necie jak każda inna. idąc tokiem myślenia takiego debila to nikt normalny nie ma fb 10-20 lat, nikt normalny nie odwiedza yt 10-20 lat, nikt normalny nie wchodzi na wp czy onet 10-20 lat. chwila i koniec. stuknij się człowieku w ten pusty łeb. zresztą piszesz to celowo, aby wqrw wywołać 🖐️

Gość gość
poza tym gadanie takie że nikt normalny nie siedzi tu X lat spowodowało właśnie taką sytuacje jaką mamy, że ludzie stąd faktycznie zaczęli odchodzić, a jak zaczęli odchodzić to nagle płacz i ckliwe tematy gdzie się podział ten czy tamta, a jak ten czy tamta się w końcu pojawili to wylew szamba na głowe i tak w koło Macieju. za 2016 jeszcze można jakieś wydarzenia przywołać, mimo że to w sumie odgrzewane kotlety sprzed niecałych 2 lat, jednak za rok o tej samej porze zapewne nawet i tego nie będzie można już napisac. Forume zdechnie do końca 🖐️

Gość waderka
Czyli wydarzeniem roku 2016 jest to, ze uplynal on pod wrazeniami roku 2015;) Nuda, nuda...nic sie nie dzieje. Moze w przyszlym roku fetyszysta stop znajdzie atrakcyjna, taka nie dla niego, biurowa laske w szpilkach i bedzie to punkt zwrotny:)

Gość gość
wydarzenie było jedno i to nie byle jakie, inu rozjebał arkę i wszyscy wrócili na ero. chwała mu za to:D

Gość smof
kuszenka kochanie to ty masz jakies kompromitujace zdjecie??

Gość gość mid
Raczej to arka, a raczej g***towne opuszczenie jej i ciotek, rozj***ly Inu emocjonalnie, ale myślę, że już się pobierał i wkroczy w nowy rok bez balastu przeszłości ;) Wydarzeniem na dzień dzisiejszy jest dla mnie, że ktoś przypomniał mi mój ulubiony avek z cyckami 💤

Gość waderka
Gdyby przestali tutaj pisac wszyscy arkowicze wtedy rzeczywiscie wialoby tu nuda. A tak macie nas. Enjoy:classic_cool: O ltorej trzeba wrzucic tutaj zdjecie by przeszlo bez echa?

Gość gość mid
Raz wrzuciłam zdjecie w avek na arce (skoro już mowa przez chwilę), ale system powiedział: "nie", więc przeszło bez echa :classic_cool: Uznałam to za znak :classic_cool:

Gość waderka
Lubie sie przebudzic miedzy 2 a 3 w nocy, ale nigdy mi nie przyszlo do glowy by zrobic sobie zdjecie. Przewaznie wpadam na mysl, ze powinnam sobie zrobic dobrze:)

Gość gość mid
Kuszo, bardzo zwyczajnie :) A zdjęcie było moje, choć nie całościowe :classic_cool:

Gość gość
I robisz, Wadi? :classic_cool:

Gość gość
Ale podsumowanie , nie ma co D**y obrabiajcie sobie dalej to Wam we łbach się poprzewraca :D:D

Gość waderka
Oczywiscie, ze robie:) Takie male tete a tete ze sama soba bardzo dobrze nastraja na nowy dzien:)

Gość gość
No tak Foxy Wadi Lady :classic_cool: Androida już nie ma (sfingował udawaną żoną swe odejście), to pozostało nocne szarpanie pierożka i pamięciówki :classic_cool: buziaki 😘

Gość gość mid
Wiem Kuszo, kafe uświadomiłoby mi, że jestem tragiczna i powinnam uwolnić świat od swego widoku, ale póki co pozostanę w nadziei, że tylko pospolita :classic_cool:

Gość gość mid
15.58 Jak zwykle strzelilaś nie w ten nick (i kobiecy i męski) 😘 ;)

Gość gość
Kto cię okrada?nochalu mający dziecko z Vieviorem :-D

Gość gość
Midnight Love, było dużo przesłanek nt. tego że Wadi to dawna Fixy Foxy, więc ciiii... Daj się bawić 😘

Gość gość
Foxy Wadero daj jakiś przebuj :-D:-D

Gość gość mid
Kuszo, no trudno, iluzja forumowa ;) Mam jedynie to szczęście pospolitego, że zawsze znajdzie się ktoś, kto uważa mnie za absolutnie niepospolitą, i wzajemnie ;) No i w tym rzecz w życiu, tego się trzymajmy ;)

Gość DJ Dobra Dupa
"przebuj"??? anal-fabeto! :O:(😭