Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chcielibyście taką dziewczyne???

Polecane posty

Gość gość

Pytanie kieruję do wartościowych facetów. Mam 25 lat byłam w jednym związku 4 letnim, kilka mc temu sie rozstałam. Jestem bardzo szczupła i mam 160 cm. Wymiary ciała to 90-60-90 dokładnie. Jestem przeciętna z wyglądu. Trochę się maluje, mam długie blond włosy. Kończę studia. Jestem bardzo inteligntna tz lekko ponad przeciętne dziewczyny. Mam też widzę ogólną i interesuje sie bardziej męskimi zajęciami typu piwo w pubie, wycieczki, auta itp. Jestem nieśmiała ale ludzie odbierają mnie jako pewną siebie. Lubie seks i mogłabym to robić ciągle ale nigdy nie zdradzam i uprawiam seks tylko gdy jestem w zwiazku. Jeśli coś jeszcze mam dodać to pytajcie. Ciekawa jestem czy taka dziewczyna facetom pasuje.

Gość gość
Tak, wydaje się że nie masz wad :)

Gość gość
Własnie moją wadą jest to że jestem przeciętna z twarzy.

Gość gość
A dziećmi się nie pochwalisz HIM?

Gość gość
To akurat nie wada, przecież wytrzymać trzeba z charakterem i osobowością nie wyglądem bo on przeminie

Gość gość
Nie mam dzieci :)

Gość gość
Niby tak ale jednak nikt na pierwszy rzut oka nie wie jaka jestem. Nie widać po mnie że jestem inteligentna. :)

Gość gość
ale to wychodzi w trakcie znajomości, a pan wartościowy wybrałby taką jak Ty a nie pustą lale co nic nie ma do zaoferowania

Gość gość
W sumie poznaje facetów nowych ale mało wartościowych. Sami tacy albo nie inteligentni albo nie fajni z charakteru. Moze dlatego jeszcze nie spotkałam wartościowego :D

Gość gość
nienajmlodsza, uzywana , srednia z wygladu czyli brzydka w realu i meska. Nie najlepiej to sie prezentuje.

Gość gość
A ja poznaje tylko takie dziewczyny które uważają mnie za co najwyzej przyjaciela, widać nie mam tego czegos

Gość gość
wiesz, że pisanie o sobie, że jesteś inteligentniejsza od przeciętnych dziewczyn i w następnym zdaniu o zainteresowaniu "męskimi"zajęciami typu picie piwa w pubie mocno się gryzie?

Gość gość
hahah czyli jednak :) Własnie faceci chyba nie lubią takich męskich dziewczyn. Tz nie jestem meska z wygladu ale z zachowania czasem tak :)

Gość gość
gość dziś wiesz, że pisanie o sobie, że jesteś inteligentniejsza od przeciętnych dziewczyn i w następnym zdaniu o zainteresowaniu "męskimi"zajęciami typu picie piwa w pubie mocno się gryzie? Ja mówie o inteligencji jako wiedzy, radzenie sobie z problemami, logice, umiejetnosci zastosowania wiedzy w praktyce itp. To że lubie wypić piwo nie gryzie sie z tym :)

Gość gość
gość dziś moze za mało sie starasz?

Gość gość
ale to, że nazywasz picie piwa "zainteresowaniem" i to do tego męskim już się kłóci :)

Gość gość
Chodzi ogolnie co lubie robić. Nie lubie chodzic po sklepach, kupowac miliona ubran czy kosmetykow wole posiedziec przy piwie ze znajomymi :) o to mi chodzi

Gość gość
to dalej nie jest męskie zachowanie :P A tak serio teraz - na pewno kogoś znajdziesz jak masz fajny charakter i mozna z tobą pogadać na ciekawe tematy.

Gość gość
Charakter chyba mam fajny chociaż mnie się albo kocha albo nienawidzi. Podobno mam dobre żarty widzę to jak ludzie się smieją gdy cos wymysle :).

Gość gość
wiesz, że tak się mówi o osobach które są po prostu irytujące i trzeba przymykać oko na ich wady? Może zastanów się dlaczego ktoś cię może "nienawidzić". Już samym tym tematem pewnie zebrałaś kilka przewróceń oczami.

Gość gość
Jak chcemy pobyc z kim meskim to mamy siebie albo kolegow a w kobietach pociaga nas kobiecosc czyli odmiennosc od meskosci.

Gość gość
Każdy moze komuś nie podpasowac przecież to wiadome :).

Gość gość
Wiem że moja męskośc moze odstraszac ale też bez przesady. Nie zachowuje się jak chłop. Robię również kobiece rzeczy :)

Gość gość
ale to dość radykalne reakcje, więc albo ludzie z jakiegoś powodu aktywnie cię nie lubią albo jesteś jedna z tych osób która zawsze przesadza opisując samą siebie.

Gość gość
Nieee ja się raczej trzymam na uboczu. Nie jestem jakaś zadufana w sobie itp. Po prostu niektórzy mnie nie lubia bo mają inne poczucie humoru lub inny charakter który też mi nie pasuje :)

Gość gość
Nie uwierzę że wy jesteście tacy że was każdy lubi.... takie rzeczy nie istnieja

Gość gość
a może po prostu cię ignorują? Nie zrozum tego źle, ale z cały ten temat trąci syndromem płatka sniegu - zaczynasz od porównywania się do innych kobiet od których jesteś inteligetniejsza, masz bardziej męskie zainteresowania, a ludzie albo cię kochaja albo nienawidzą. Tak naprawdę są tysiące kobiet które nie lubią zakupów i w sobotę chętnie siadają do piwa we znajomymi. Twoi koledzy pewnie mają inne koleżanki które są dokładnie takie same jak ty. Więc nie jesteś wyjątkowa pod tym względem - ale to dobrze, bo w końcu te kobiety są w związkach :)

Gość gość
Hmm ja piszę tu to co słyszę od innych i co sama widzę. Często słyszę że jestem ponad przecietnie inteligentna. Często koleżanki dziwią się skąd coś wiem itp . Uważają mnie za inteligentna. Lepiej też od kobiet i niektóych facetów wychodzę w różnych logicznych i wiedzowych testach. Stąd wiem że jestem inteligentniejsza jednakże są również faceci lepsi pod tym względem ode mnie. Co do męskich zachowań to też dużo moich kolegów mówi mi że jestem inna niż inne dziewczyny własnie pod tym wzgledem.

Gość gość
Mówią że nie zachowuje sie jak typowa dziewczyna

Gość gość
Jak bym chcial transa to bym sie z takim umowil