Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaScala7

Wstyd mi, że jestem Polką

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Skąd będziecie brać pieniàdze na zasiłki jak inwestorzy sie wyniosą a banki upadną? Skutki polityki nie pojawią sie o razu tylko za 10 lat jak będzie rząrził ktoś inny. x bo zamiast przez lata budowac własne fabryki miec swoje technologie to liczyli na inwestorów i banki od pana na S. i to był błąd

Gość gość
Nie wiem jak można się rzucić na 500 zl. Jakim trzeba być pazernym czerwem bez jakichkolwiek umiejętności i godności. Jak można bez wstydu kraść pieniądze ludziom, ktorzy pracują i budują ten kraj, napędzają gospodarkę, tworzą miejsca pracy. Tylko leniwy, czerwony s*******n pazerny nie ma dylematów moralnych

Gość gość
Fabryki to były debilu w erze przysłowej. Teraz mamy epokę wysokich technologii a tak łatwo nie da się przeskoczyć z sadzenia buraków i hodowli świń na wysokie technologie.

Gość gość
Sklerozę to masz ty swinski pomiocie od wp*****lania smalcu.

Gość gość
Jakim trzeba być bezwstydnym, p*********m, menelskim złodziejem zeby się rzucić na 500 zl ukradzionym pracującym ludziom

Gość gość
P********e ,czerwone gnidy złodziejskie. W Polsce jest 20 mln samochodòw ale k***a złodzieje będą udawać biednych żeby kraść

Gość gość
Dają 500 zł, to ludzie biora, a że wśród nich jest i patologia, to trudno. Dzieci są wszystkie tak samo równe.

Gość gość
Każdy ma smochód i mieszkanie ale wyciągają pazerne łapy po więcej. Okradają ludzi na dorobku, na kredytach po to żeby p********y menel miał na wódkę i papierosy

Gość gość
Autorko, nie wstydź się, aby nazywać sie Polką, trzeba sobie zasłużyć.

Gość gość
Dają to wezmę, ot i mamy przykład zera moralnego bez zasad i mózgu.

Gość gość
Ty napewno nie jesteś Polką tylko złodziejskim pomiotem. Jakie to k***a bezwstydne, bezczelne i tępe

Gość gość
Mam takie samo zdanie jak autorka. Mam dość Polski. Gdybym wyjechała do Stanów, na pewno nie chciałabym zaliczać się do tamtejszych Polaków czy mieszkać w polskiej dzielnicy. Myśle tez nad Szwecją, bo czuje się mentalnie związana z tym krajem.

Gość gość
Powinny wszystkie dzieci dostawać 500+, a tymczasem PIS podzieliło te dzieci na lepsze i gorsze... Tam gdzie dochód jest wysoki to na drugie i następne dzieci kasę dostają ... a jak samotna matka zarobi 1650 , to na swoje dziecko już nie dostanie, bo jest za bogata... tak wygląda SPRAWIEDLIWOSC u Pisorów

Gość gość
Powinny dostawać tylko biedne bo Polska jest biedna. I nie 500 tylko 300 żeby się menel nie rozleniwił

gość dziś , Michał121212 dziś - podoba mi się wasza rzeczowa argumentacja. Zdaje się odzwierciedlać głębokość waszej refleksji nad sytuacją społeczną i geopolityczną. Podobają mi się wasze twarde i konkretne przykłady ugruntowujące wasz ogląd. Niestety ubolewam nad tym, że Państwo zabiera mi, żeby dawać ludziom między innymi waszego pokroju na patologię 500+, która wyrośnie też na elektorat PiS. Finansowanie własnej kampanii z budżetu - teraźniejszość pokazuje, że to mistrzostwo świata, niestety historia nas uczy, że potem to mistrzostwo odbija się gorzką czkawką (potęga Polski sarmackiej np. zakończona wiadomo jak - żeby nie szukać za granicami naszego kraju).

Gość gość
15:01 jedź, jedź do Szwecji, tam duzo emigracji i gwałcą młode, głupie co to kraju własnego ani rodziny nie maja , bo wszystko bee

Fatumseparatum gdybys byla taka super elo inteligentna na jaka sie kreujesz, to wiedziala bys, ze miedzy PO, a PiS nie ma zadnej roznicy. Jedni to socjalisci, a drudzy to komunisci. Caly ten krzyk opozycji teraz jest tylko dlatego, ze w wyborach zostali dcieci od panstwowej kasy i przywilejow.

Gość gość
fatumseparatum, dopóki nie wyjedzisz, to tutaj będzie za dużo debili, robisz za 1000 sztuk. Nawijasz jak faszysta.

Gość gość
Fatumseparatum kocha tylko siebie, swoj "intelekt", swojo "urode", swoj look, pewnie fatumseparatum na prezydenta i po co toto sie odzywa w ogole

Gość pispispispispispis
to spie*****j

Gość gość
Jest ogromna róznica między PiS PO. Pis to komuniści ktorzy chcą ograniczyć wolny rynek i zancjonalizować gospodarke tak samo jak zrobil to Stalin i Hitler . W konsekswancji doprowadzili nie tylko swój kraj ale i całą Europę do ruiny, zbrodni i rozlewu krwi. PO jes zwolennikiem wolnego rynku i wspołpracy międzynarodowej i gospodarczej. Więc p********z czerwony komuchu

Michał121212 dziś po pierwsze to mam taki otwór tzipny, jak Ty. Po drugie różnice są zasadnicze PO jest za liberalnym społeczeństwem, PiS gardzi liberalizmem. PO pieniądze inwestowało, PiS je rozdaje, ale nie o tym, bo nie wspieram ani PO ani PiS. Mój komunikat jest taki: PiS ma zapędy autorytarne i rządy tej partii stanowią zagrożenie dla obywateli, którzy są inni w jakikolwiek sposób: są ateistami, gejami, dziennikarzami nie po myśli rządu, obcokrajowcami, ślązakami - PiS stawia ich jako wrogów narodu Polskiego szerząc tym samym ksenofobię, a ludziom dając to, czego domagają się najbardziej prymitywne instynkty. Chleba (500+) i igrzysk (polowanie na złych, którzy niszczą Polskę). gość dziś kolejna myśl, która wygląda, jakbyś na nią wpadł, kiedy wsadziłeś sobie głowę doopę i na to nadepnąłeś. Nic rzeczowego, a nawet inwektywy bez polotu. Potencjału intelektualnego nie oceniam u Ciebie najwyżej. Mam wrażenie, że nosiłem koszulki, które były bardziej rozwinięte od Ciebie.

Gość gość
LaScala7 to w rzeczywistosci Altena_Q z lesbijskiego forum. Tamta tez wiecznie ubolewala jak jej wstyd ze jest Polka. To jakas lewacka kurfa lesbijska. Wiem bo sama tam bylam ale mnie wyrzucono z nie lubienie imigrantow. Nie wiem czemu ale na lewackich forach wszyscy kochaja imigrantow, szczegolnie lesbijki i feministki, nawet jak imigranci ich gwal.lca :D

Nie mam takiego otwory copnego jak ty. Z reszta widze juz po tym w pisie, ze zaden racjonalny argument cie nie przekona, bo jestes fanatyczna zwolenniczka po za ktora bys zycie oddala. 15:19 niektorzy maja sklonnosci samobojcze. Z tym, ze jedni popelniaja samobojstwo sami, a inni chca byc zabicie przez kogos.

Gość gość
A na zielona wyspę glosowal albo zlodziej albo idiota.Mozna nie przepadac za Kaczorem ale to warcholstwo ktore jest teraz w opozycji ,to jest dopiero szczyt hańby.A więc wyjeżdżaj lemingu z kraju i to szybko,tylko już nie wracaj,ok?

Gość gość
gowno jesz i gowno wiesz...

Gość gość
Dopóki PO rządziło i nie rozdawało zasiłków nie grozil nam zalew islamu teraz wręcz przeciwnie. Nasze pieniadze idą na zasilki dla muslimów