Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku ! Błagam co mam robić !

Polecane posty

Gość gość

Postanowiliśmy się z partnerem zabawić w sylwestra. Alkohol zrobił swoje ...n ie wsadził mi całego członka ok 4.6 cm i miał wytrysk. Potem spróbował jeszcze raz i sperma będąca w tej prezerwatywie wyciekła. ( trzymałam za resztę jego penisa ręka - taki jego fetysz)gdy ją poczułam wyjął go. Czy mogę od tego zajść w ciaze jeżeli był to 1 raz J nie przebił mi błony, nie miałam orgazmu, i było to dni nie płodne ? Proszę pomóżcie ....

Gość gość
Nie wiem

Gość gość
Nie błagaj tylko otwieraj piz.ę do konsumpcji

Gość gość
To że to był pierwszy raz, że błona nie przebita i brak orgazmu nie mają znaczenia. A czy mogłaś zajść to nie wiemy! Skoro miałaś dni niepłodne to nie zajdziesz w ciażę chyba że dni płodne miały się wkrótce zacząć to inna sprawa!

Gość gość
A co myślisz kretynko ze błona dziewicza chroni Cię przed ciążą ? Jesteś taka głupia czy tylko taka się robisz ?

Gość gość
Musiałabyś to napisać trochę jaśniej. Konkretnie. Orgazm, pierwszy raz nie mają znaczenia. Piszesz o gumce? Była nie była? Skąd wiesz że są to dni niepłodne? Skoro piszesz niepłodne tzn że nie można zajść w ciążę. No ale skoro pytasz tzn że nie jesteś pewna czy to były dni niepłodne. Napisz jaśniej, - Dlaczego dni niepłodne ( który dzień cyklu, ile trwała miesiączka, czy cykle są regularne itp) Zawsze może ci się coś przesunąć ale zawsze to też jakiś wyznacznik prawdopodobieństwa. - Była ta gumka czy nie. Nie wiem czemu niektórzy tak obrażają.

Gość gość
obrazaja bo autorka nie ma pojecia o sexie i pisze totalne glupoty , a uprawia sex , i zaklada temat blagam co mam robic, zamiast najpierw sie douczyc i porzadnie zabezpieczyc

Gość gość
Chcesz porozmawiać? NETporadnia Telefon - Chat – Email ZAUFANIA dla osób w nieplanowanej ciąży Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Zespół Telefonu Zaufania i Netporadni to grupa specjalistów z wielu dziedzin zawodowych. Dzięki temu w krótkim czasie uzyskasz informacje z różnych obszarów wiedzy,w zależności od potrzeb. Łączy nas przekonanie, że jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne  a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.