Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta pudełkowa czy ktoś stosował?

Polecane posty

Gość gość

Przymierzam się do tej diety. 1200 lub 1500 kalorii dziennie przez miesiąc. Macie jakieś doświadczenia? A i plus 3 razy w tygodniu trening :)

Gość gość
up

Gość Dietetyk VITAGENUM
Nieodłącznym elementem odchudzania jest dieta, w tym modna w ostatnim czasie dieta pudełkowa oraz właściwe ćwiczenia fizyczne. Wsparciem mogą być również badania genetyczne. To w naszym DNA jest zapisane, m.in. czy mamy wrodzoną skłonność do otyłości oraz jakie geny odpowiadają za nasz apetyt. Wyniki badań pokażą, m.in. jak skomponować właściwą dietę, ile powinieneś jeść białek, tłuszczów i węglowodanów, z jakich produktów zrezygnować, a które są dla Ciebie wskazane, jaki rodzaj aktywności fizycznej ułatwi Ci zrzucenie kilogramów. Zalecam skorzystanie z badania „Otyłość” laboratorium Vitagenum. Zachęcam również do przeprowadzenia badania „Fit On” lub „Fit Ona”. Dzięki nim dowiesz się jak maksymalnie wykorzystać tkwiący w organizmie potencjał oraz jakie czynniki w największym stopniu wpływają na zachowanie prawidłowej masy ciała, jaki rodzaj diety i aktywności fizycznej jest wskazany właśnie dla Ciebie. Przeprowadzenie badań jest bardzo proste. Zestawy zamawia się przez internet do domu, pobiera próbkę materiału genetycznego, a następnie odsyła się do laboratorium, gdzie analizują je specjaliści. Wyniki otrzymuje się drogą elektroniczną.

Gość gość
up

Gość gość
Korzystam z usług firmy, która dostarcza obiady dietetyczne. Dla zapracowanych sprawa idealna, warunkiem jest tylko konsekwencja :) sam zjechałem 5kg ;] http://www.fitandyummy.pl/

Gość gość
Witam wszystkich serdecznie :)chcialbym zaprosic do pomocy w problemie z nadwagą lub poprostu wygladem zeby podobac sie nadal swojemu chlopakowi ,mezowi czy kochankowi:)pomoge w ulozeniu diety ,rozplanowaniu ,wszystko indywidualnie ,z dobrym podejsciem a co najwazniejsze milym i anonimowym onlinw ,zapraszam po wiecej szczegolow maly700500@interia.pl

Gość gość
Pudełka wpieprzacie? z zapałek na przystawkę a danie główne to karton po bananach?

Gość gość
Trening koniecznie przy takiej diecie! Jak nie mam czasu iść na siłownię, to zakupiłam sobie sprzęt w http://sklep.bescomo.pl/ i ćwiczę w domu, rano przed wyjsciem do pracy. Dzień bez trenigu to dzień stracony. A dieta pudełkowa w mojej pracy to idealne rozwiazanie :)

Gość gość
Ja korzystam z najlepszego obecnie cateringu dietetycznego www.fitandeat.pl od Brzezińskich , jestem baaardzo zadowolna! Jest to dieta glikemiczna, bardzo skuteczna. Zmienilam caly tryb zycia, jem regularnie i zdrowo. Brzezińscy maja najlepszy catering bo wszystkie produkty są eko i mają najwyższą jakość i ogromną różnorodność potraw. Poza tym kurier zawsze jest na czas a pudełka są piękne i wygodne. Zaden inny catering nie ma tak dobrych dań i nie chudnie się tak szybko i trwale jak fitandeat. Zainwestowałam w swoje zdrowie i nie żałuje :)

Gość gość
ja również uważam że najlepsza dieta pudełkowa to www.fitandeat.pl , nie ma smaczniejszych potraw i nigdy wczesniej tak duzo nie schudlam jak na tym cateringu, pozdrawiam

Gość Edziaaaaaaaa
Fajna ta dieta, ale za droga dla mnie, biedaka :o

Gość NataliaNatka89
Ja też myślałam, że mnie "nie stać " ale sprawdziłam i porównałam ofertę dietbox- a i wyszło, że miesięcznie tyle samo wydaję na jedzenie w pracy i to co w domu zjem.

Gość gość
Jak dla mie też nie jest drogo....warto przeliczyć sobie ile miesięcznie wydajecie na jedzenie. Ja korzystam z ciekawej oferty www.salmix.pl .

Gość gość
Ja od czasu do czasu chodzę do fajnej restauracji, która serwuję dania dla osób uczulonych na gluten www.oberza.com.pl .

Gość gość
Mi najbardziej smakowała dieta pudełkowa z dietbox-a. Teraz wyjechałem do ale miło wspominam te pyszne jedzonko, które na mnie czekało pod drzwiami.

Gość Fitaneczka76
Ludzie wydają krocie na diety pudełkowe, ale osobiście jestem zwolennikiem żeby takie pudełka przyrządzać sobie samemu usmiech.gif to ogromna oszczędność pieniędzy no i mamy pewność ze wszystko będzie nam smakowało. Zaoszczędzone pieniądze przeznaczam na suplement diety reducer thermo extreme moja recenzja - https://lyly.pl/6c2b4f669052c39a , naprawdę mi pomaga bo widzę po sobie że mój metabolizm znacznie przyśpieszył i mam więcej energii usmiech.gif Powodzenia wam wszystkim, w walce o PIĘKNĄ SYLWETKĘ usmiech.gif

Gość gość
Super smaczne pudełka robią w firmie Wygodna Dieta- https://www.wygodnadieta.pl/ Choćby ostatnio w poniedziałek dostałem od nich w zestawie – owsiankę z migdalami na śniadanie, serek waniliowy z cynamomem i ziarnami na 2 śniadanie, na obiad filet z kurczaka z kaszą i beszamelem, na podwieczorek kiwi z musem truskawkowym, a na kolację sałatka z ciecierzycą rukolą awokado...Na pewno nie można powiedzieć żeby to była nudna dieta ;)

Gość gość
Porządne, dobrze zbilansowane posiłki masz na stronie https://www.wygodnadieta.pl/ Zamawiam u nich pudełka od pół roku i jeszcze problemów z żadną paczką nie miałem, wszystko świeże, szczelnie zamknięte itp. Diety są u nich różne, wszystkie przygotowane przez dietetyka, żaden składnik w jedzeniu nie jest przypadkowy, to mi się tutaj podoba najbardziej, że ktoś myśli za mnie.

Gość gość

Mnie koleżanka namówiła na przejście na dietę lightdiet. Sceptycznie podchodziłam dopiero jak pokazała mi że schudła o rozmiar to się zdecydowałam, mówię dobra! W końcu trzeba się wziąć za siebie zbliżam się do 40 i ciężko będzie mi schudnąć z każdym rokiem.. Organizm już inaczej pracuje niż dwadzieścia lat temu 

Gość Wiolentyna

Myślę, że w tym temacie będzie nas coraz więcej bo nowy rok = nowe postanowienia. Sądzę, że postanowieniem co drugiej kobiety na tej planecie jest odchudzanie i poprawa wyglądu. Ja wraz z nowym rokiem oczekuje tego samego. Dieta pudełka brzmi ciekawie. Sama właśnie czytam o niej na jakimś blogu - bardzo ciekawy https://alvitwg.pl/ . Rozumiem, że dużo jest pozytywnych opinii o diecie cateringowej ale co w przypadku małych miejscowości? Tu zaczynają się schody.. tak jak u mnie. Brak szansy na taką dietę.. 

Gość Marta32

ja jestem na diecie od kilku miesiecy i cwiczę i powoli przychodzą efekty ale jestem zadowolona a firma z ktorej korzystam to afterFit afterfit-catering.pl/wroclaw/

Gość andriu

Ja stosuje obecnie Optimal fit. Jestem z Krakowa ale wiem, że na malopolsce działają. Jeśli stwierdzisz, że Cię na to stać itp. to zawsze możesz zamówić sobie jakiś zestaw próbny i się przekonać czy taki rodzaj żywienia Ci odpowiada 🙂 U mnie się sprawdza świetnie

Gość malinaa0

w Poznaniu działa bardzo fajny catering Tummy Heaven. Na początku byłam na 1500 kcal i schudłam 5kg, ale póżniej stwierdziłam, że do gotowania nie wracam 🙂 wykupiłam sobie teraz diete sport i zobaczymy jak będzie

Gość Sandra

Ja stosuję od 5 miesięcy już Optimal Fit, mam dietę bez ryb. Od rozpoczęcia diety schudłam tyle ile chciałam, czyli 14 kg. Mam dużo więcej energii, siły do życia, dołożyłam niedawno treningi. Wybór dobrego cateringu dietetycznego to mocny kop do działania – dla mnie to był przełom. Polecam Optimal Fit

Gość gość

a ja postanowiłam być wegetarianka i rzucić w końcu mięso i wlasnie zdecydowalam się na dietę pudełkową, bo sama mam malo pomyslow na dania wegetariańskie. Zamawiam "wygodna dietę" w wersji wege i przyznam szczerze, że kucharz ma polot, duża róznorodnośc

Gość Rita

Zamawiam dietę pudełkową, 1500 kcal dziennie, mi w zupełności wystarcza 🙂 Zamawiam od wysmakowani.waw.pl jak dla mnie świetny catering w Warszawie, podoba mi się to, że menu układa dietetyk, a jedzenie mają zawsze świeże i zdrowe 🙂 Po niecałych 2 miesiącach zamawiania mam już na wadze 5 kg mniej 🙂

Gość mikka

Super catering będziecie mieć w www.fitbynature.pl Komponują świetne, zdrowe i pyszne posiłki. Ja schudłam już tyle ile chciałam a teraz trzymam się ich bo o prostu uwielbiam to co przygotowują a ja oszczędzam czas. Jak nie jesteście mistrzami kuchni to taki catering jest bardzo dobrym rozwiązaniem.