Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Maruda

Dieta 1000 kcal 01.01.2017

Polecane posty

Gość gość Maruda

Witajcie :) Temat miał powstać kilka dni wcześniej, ale jakoś tak czasu nie było. Tak więc, jak w temacie - nowy rok - początek diety ;) Rok temu ta dieta mi pomogła zrzucić 5kg, to i teraz sumiennie się będę jej trzymać. Kto ze mną? ^^ Kilka informacji ogólnych: wiek: 20 lat, (ok) 71kg/167cm Do zrzucenia min. 10kg

Gość gość
fajna jest ta dieta :) sama na niej schudalm 10 kg w jakies 4miesiace :) teraz jestem w ciązy wiec musze sobie odpuścić , ale po porodzie wracam do niej :)

Gość gość
Hej. Chetnie sie przylacze. Tez mam ok 12 kg do zrzucenia. Tylko ja od jutr chce najpierw przez styczen odkwasic i oczyscic organizm kasza jaglana. Tylko nie sama a na sniad z owocem, potem z warzywami+ jakis sok lub warzywa surowe, kolacja to samo. Po swietach dobrze jest takie oczyszczanie sobie zafundowac a przy okazji sie chudnie ladnie. Dziewczyny czy ktoras jest chetna ze mna!?

Gość gość
Hej. Chetnie sie przylacze. Tez mam ok 12 kg do zrzucenia. Tylko ja od jutr chce najpierw przez styczen odkwasic i oczyscic organizm kasza jaglana. Tylko nie sama a na sniad z owocem, potem z warzywami+ jakis sok lub warzywa surowe, kolacja to samo. Po swietach dobrze jest takie oczyszczanie sobie zafundowac a przy okazji sie chudnie ladnie. Dziewczyny czy ktoras jest chetna ze mna!?

Gość gość Maruda
Witam :) Dzisiejszy dzień mogę uznać za udany, zmieściłam się w 1000 kaloriach, jutro opiszę jak ktoś jest ciekaw, co było w moim menu, a teraz dobranoc ^^

Gość jolasia1212
ja już jestem 1,5 miesiąca na tej diecie schudlam na tej diecie 7,5kg jeszcze 2,5 i osiągne cel !!! czasem pozwalam sobie podjesc i nawet słodycze jem i dieta działa oczywiscie wszystko z rozsadkiem, no i wspieram się trochę IQacai, ale najważniejsze, że to daje efekt :D

Gość Dietetyk VITAGENUM
Po pierwsze aktywność fizyczna, a także zbilansowane menu. Nieocenione mogą okazać się też badania genetyczne. To w naszym DNA jest zapisane, m.in. czy mamy wrodzoną skłonność do otyłości oraz jakie geny odpowiadają za nasz apetyt. Wyniki badań pokażą, m.in. jak skomponować właściwą dietę, ile powinieneś jeść białek, tłuszczów i węglowodanów, z jakich produktów zrezygnować, a które są dla Ciebie wskazane, jaki rodzaj aktywności fizycznej ułatwi Ci zrzucenie kilogramów. Zalecam skorzystanie z badania „Otyłość” laboratorium Vitagenum. Zachęcam również do przeprowadzenia badania „Fit On” lub „Fit Ona”. Dzięki nim dowiesz się jak maksymalnie wykorzystać tkwiący w organizmie potencjał oraz jakie czynniki w największym stopniu wpływają na zachowanie prawidłowej masy ciała, jaki rodzaj diety i aktywności fizycznej jest wskazany właśnie dla Ciebie. Przeprowadzenie badań jest bardzo proste. Zestawy zamawia się przez internet do domu, pobiera próbkę materiału genetycznego, a następnie odsyła się do laboratorium, gdzie analizują je specjaliści. Wyniki otrzymuje się drogą elektroniczną.

Gość gość Maruda
Witam :) Widzę, że nikt nowy nie dołącza ;( Mi dieta idzie dobrze, ostatnie dwa dni mieściły się w granicach 1100 kalorii. Postanowiłam jeść 1200, ze względu na to, że ćwicze i nie chce jeszcze bardziej spowolnić przemiany materii. Jem głównie duszonego kurczaka z przyprawami i kaszą gryczana, o dziwo mi posmakowalo ^^ do tego zawsze jakiś owoc, czy płatki pszenno ryżowe z jogurtem naturalnym, no i spore ilości sałatek ;) Pozdrawiam!