Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orzeszek88

Wczesne objawy ciąży pomocy cz2

Polecane posty

Gość gośćmadzia
Lwica a co do wyprawki to można podzielić ale są rzeczy których nie opłaca się wcześniej kupować. Dużo coiszkow można kupić dopiero nabierzaco ja nakupilam a potem tych małych nie bylo itp a w sumie w sklepach większe promocje itp. ..

Gość Emenemsik
Lwica miało nie być @ kurde nie miałam tak wcześniej, serio... Ale zleciało że mnie tylko rano i tyle.

Gość Emenemsik
Nie mogę dostać @:(Madzia ale miałaś to przed tym zajściem w ciążę czy jak?

Gość Emenemsik
Czy ta strona się znowu ładuje? Za mało nas tu pisze i znowu ona się zamula . Zauważyłam to ze im mniej nas tu jest i mniej wpisów tym ona robi się wolniejsza!tylko rano miałam to ze poleciało mi mega a teraz nic

Gość gośćmadzia
Czyżby znowu strona myślała....

Gość Emenemsik
Madzia a co później miałaś? @ czy jak ?kurde aplikacja pokazuje że 7 dni do @ !:( jak Lwica mówi że tydzien przed tak miała. Ogólnie ogarnal mnie dołek :( nie wiem co mam myśleć już itd. Jutro chyba zające po test i jeśli za No 9 dni nie będzie @testuje. Teraz to Wy trzymajcie kciuki bo ja za Was widać mocno trzymałam! :*

Gość Emenemsik
A i zapomniałam! Trądzik jak przed @mi się pojawił... Dzisiaj trochę szefowa mnie wkurzyła. Wie że nie mogę się denerwowac to się czepia ciągle o byle co,wytyka mi wszystko ... Nie było jej od piątku ,odpoczywala sobie i głupio mądra jest...

Gość Lwicapolska
Znów chyba się zacielo

Gość gośćmadzia
Już po wszystko ok. Mają rączki nóżki serduszka kregoslupy i inne takie. Hihi. płeć nieznana narazie.

Gość gośćmadzia
Ciekawe czy to kiedyś się odswiezy no 2000 stron. jak się lądowali to ok ale żeby 20 kilku nienogl przetrawic to już powrót do przeszłości.

Gość gośćmadzia
Jest zaladowalo się. Ooo em zaczyna świętować. Tak teraz jak okazało się ze jestem w ciąży to raz w nocy mi tak pocieklo i raz w ciągu dnia takie mleko gęste i tyle. Więc czekamy ale wiesz na test zawszesnie. Lwica jak u lekarza

Gość Lwicapolska
Madzia ale fajnie ze juz po jesteś. Ja dopiero kolo 20 będę po bo mam na 19 a tak już bym chciała wszystko wiedzieć... u mnie jest też taka sytuacja ze mniej więcej od czerwca ruszamy z budową i wiem ze będę musiała sobie radzić sama bo mąż będzie miał inne rzeczy na głowie wiec nie chce czekać ze wszystkim na sam koniec :) Em szefowie tak mają niestety.. potrafią tylko wkurzać ! A jak się ogólnie czujesz ? Nic nie przeczuwasz ze może się jednak udało ? Trzymam meega kciuki żeby wszystko się udało po twojej myśli i ta @ nie przyszła ;*

Gość gośćmadzia
Lwica rozumiem cię bo mój mąż wróci w kwietniu i zaczynamy remont.. Więc najpierw remont potem chwila razem i od czerwca znów remont mamy optymistyczny plan ze z końcem lipca wszystko mamy zrobione i wtedy też się przeprowadzamy lub początek sierpnia tak żeby te 4 tyg być już w nowym miejscu. Oby się udało... damy radę zakupy to sama przyjemność. I tak naprawdę wystarczy jeden raz porządnie po ciuszki pojechać więcej czasu zajmuje pranie prasowanie i ułożenie ich niż zakup. Hihi.

Gość Emenemsik
Rano jest mi tylko strasznie niedobrze, brzuch mnie boli i rwie mnie na wymioty :(a tak to nic, czasami czuję jak cmia mnie jajniki, a tak to no nic. Zupełnie nic. Dzisiaj rano też mi poleciało takie gestsze "mleko"ale mniej jak wczoraj.

Gość gośćmadzia
No em jak się okaże ze będziesz to bede prawdziwą czarownica....

Gość Emenemsik
Badz czarownica! Jesli będę to wpadam do Wwy i idziemy na sok! :)

Gość gośćmadzia
Em sok spoko ale ja dziś poszalalam piłam bezkofeinowe latte vaniliowe a w zeszłym tyg wytrawne wino bezalkoholowe... Więc i tak można opic hihi. Czasem kocham osiedlowy sklepik. Lwica a jak twoje zachcianki? Ja ostatnio jem ciągle pomidory non stop codziennie chodzę po pomidorki koktajlowe i codziennie po śniadaniu stwierdzam ze znów się skończyły. Iza a co u ciebie brzuszek już potrzebuje ciazowych ubrań?

Gość Orzeszek88
Hej mam do was jeszcze jedno pytanko byłam u ginekologa i mówię że prawie okresu nie miałam a tylko plamienia i po USG okazało się że pęcherzyk mi w ogóle nie pękna i dostałam CZOPKI na pekniecie!!! Miała tak któras z was ? Nazywają się DISTREPTAZA i nie pamiętam ile razy dziennie mam dawkować sobie :/ ehhh

I nie wiem czy mogę się starać w trakcie bo akurat zaczynają się dni płodne :( a prze te 8 dni mam brać.

Gość Emenemsik
myślę że tak, tak na logikę no to tak :) trzymam kciuki za Ciebie :* a ja co zjem to męczy mnie okropnie! Ciągle mi niedobrze. Wiem ze na objawy za wcześnie dlatego nie łączę jednego z drugim.. Nie wiem, dziwny ten organizm

Gość gośćIza
Madzia super ze wszystko jest jak być powinno. :-) jak długo trwało badanie? Mój brzuszek już spory. Spodnie ciążowe noszę od jakiegoś 15 tc :-p bluzek mam kilka i uboga ta moja garderoba teraz bo wszystko za małe. Ale narazie nic nie kupuje. Poczekam aż mi więksZy urośnie :-p Jakbyś miała instagram to byś widziała mój brzuch :-p A swój pokazała :-D Lwica jak tam? Emm 3mam kciuki tylko się martwię żebyś się nie dolowala w razie jakby jednak ta małpa przyszła... Ale bądźmy dobrej myśli :-* jak serce? Orzeszku dobrze ze bylas z tym u gin. Ale niestety ja nie brałam tych czopkow . może te nie pękające pęcherzyki to właśnie ten problem ze sie nie udaje?

Gość gośćmadzia
Badanie trwało jakieś 35 min ale dlatego że 2 tak po 20 miała wszytko pomierzone. Poza tym pierwszy lokator nie chciał się obrucic tak jak było potrzeba i trwało to dłużej. Ale ja miałam usg panstwowo więc nie trwa tak długo jak prywatnie gdzie tatuś liczy paluszki dzidziusia itp. Z pierwszym tak miałam hihi. lwica jak u lekarza?

Gość Emenemsik
Iza serce bez zmian. :)Lwica jak tam,mow !:)

Gość gośćmadzia
No a ja wam powiem że nawet zdziwniona jestem ale jeszcze wszystko normalne noszę. Jedynie spodnie takie eleganckie są opiete ale to 34 z zary więc i tak cud ze jeszcze się dopinaja. Zobaczymy pewnie w ciągu 4 tyg bede musiała zrezygnować ze swoich jeansow. Em to do kiedy na i do mamy czekac?

Gość Lwicapolska
Ja tez juz po wczorajszej wizycie ale num w domu na 22 wiec juz mi się nie chciało wchodzić tutaj bo byłam mega śpiąca. U mnie też wszystko ok. 2 rączki 2 nóżki nosek jest i chciałam poznać pleć ale mówię wam takie fikolki wyprawial ze nawet pani doktor nie mogła zrobić porządnego zdjęcia ! Klikala chyba z 10 razy i każde zamazane :) termin mam na 25 września. Em odliczamy dni i Rzymem kciuki mam tylko nadzieje ze się nie zawiedziesz i @ nie przyjdzie. Madzia ale ci zazdroszczę nowego domu też bym chciała w tak krótkim czasie się wprowadzić ale pewnie z 5 lat będę musiała mieszkać u teściów w Jenny pokoju zanim wejdziemy do domu :( Iza noo ty juz masz piękny brzuszek :) czujesz juz od dawna maleństwo ? Orzeszek tez nie mam pojęcia co to za czopki ale też mi się wydaje tak na logikę ze możesz się starać. Jak juz pęknie pecherzyk żeby plemniczki czekały i były w gotowości :)

Tylko ten pęcherzyk jest "strat" z poprzedniej owulacji a teraz powinien być nowy a nowego chyba nie widać jeszcze więc zobaczymy. Ale będę się starać może akurat się uda. Chce jeszcze zrobić badania FSH, LH, PROLAKTYNY, PROGESTERONU, ESTRADIONU , TSH, AMH do tego emenemsik doradzil zebym zrobiła MORFOLOGIE, MAGNEZ, ŻELAZO, JONOGRAN, BIOCHEMIE

Gość gośćmadzia
Lwica to mamy cały dzień różnicy w terminie haha. lwica niechwal dnia jeszcze niewiadomo co to wyjdzie... Z tym domem oby było ok.

Gość Lwicapolska
Będzie ok zobaczysz :) no ale ty ze względu na ciążę bliźniacze i tak urodzin wcześniej :) a co do moich zachcianek to obecnie jestem na etapie bułki z serkiem żółty koniecznie ser żółty salami i papryka :) I jogobella wyspa smaków :)

Gość gośćmadzia
Lwica ja się modlę żeby do września donosic. Sprasznie nie chce w sierpniu rodzić... Ale początek września to pewnie będzie Max.. Ja mam fazę na zdrowe pomidorki ananas dziś nawet musli jadłam... Ogólnie jak to stwierdziła moja mama cały czas coś jem no może tak 1.5 h przerwy czasem się trafi. Tyle że to albo pomidory albo jakieś owoce sa więc efektów wagowych brak.