Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tho_mas

Dupa trenująca mma wyzwała mnie na solo za zranienie jej koleżanki. Iść jej wlać

Polecane posty

No miała jakieś getry. A co to jest tupout czy manto? No właśnie ona mnie tak udusiła na koniec, że odpłynąłem A walczyliśmy na stojąco ale ona jak zaczęła mnie atakować to ciągle do ziemi ciągnęła nic nie lizałem

Gość gość
Dajcie spokój. Koleś jej pewnie nie uderzył, bo laska jakby tylko dostała to zaraz zrobiłaby to co wszystkie kobiety, czyli nasłała fagasów. Dlatego gardzę kobietami, są wyszczekane, gdy wiedzą, że nic im nie będzie, a jak dostaną to od razu tchórzliwie sp*dalają za plecy swoich tatusiów, chłoptasiów, czy bezszyich kolegów. Kiedyś obca laska się na mnie rzuciła i zaczęła okładać, więc niewyróbka psychiczna i jej oddałem, aż się złożyła i oczywiście zaczęła mnie straszyć tchórzliwie swoim fagasem. Jeśli kiedyś ich spotkam i ona go na mnie naśle to najp*rw wpierdolę jemu, a potem jej 2 razy mocniej za to, że zaczyna się, a potem zrzuca odpowiedzialność na innych z tchórzostwa.

Gość gość
Ciągneła na glebę?Chmm no tak.To by wskazywało,że jej wyjściówka w mma to techniki bjj. Albo faktycznie chciała abyś jej chociaż wywąchał to i owo. :classic_cool: Dostawałeś jakieś ciosy? Jakieś udwrzenia?

Gość gość
Opisz jak to było, przecież nikt Cię tu nie zna. Śledzę ten wątek od początku i jest ciekawy. Dużo osób było na miejscu i to widziało? Powiedziała Ci coś na koniec ta dziewczyna?

On dostałem, bo kopała mnie od początku, ale ja też chciałem jej walnąć ale raczej w jej ręce trafiałem a na ziemi jak ją też raz ja przewróciłem i znalazłem się na gorze to tak się ulożyła nie nie miałem jej jak uderzyć bo nie było jak pary nabrać do uderzenia tak jakby, ale to trudno opisać

Gość gość
A ją uderzyłeś chociaż raz? opisz to :)

Gość gość
Ciągneła na glebę?Chmm no tak.To by wskazywało,że jej wyjściówka w mma to techniki bjj. też stawiam na bjj :)

Gość gość
tomciu, nie ośmieszaj sie już bo to żałosne. Najpierw odwalasz jakies głupoty z jej koleżanką, potem zamiast załagodzić spór to jeszcze wdajesz sie w pyskówki i propozycję walki, tępy jesteś mysląc , ze laska , która trenuje ci nie wtłucze. Po wp...przezywasz jak żaba okres A najgorsze, ze nawet wyszukiwarki nie umiesz obsłużyć i sprawdzić sobie co to jest mma, bjj, trójkąt- a to już by byle małpa zrobiła

Gość gość
Tak właśnie....opisz to dokładnie. Jak było? Gdzie odbyła się walka.Czy było sporo świadków? Jak długo trwała? PS Jeśli pójdziesz na rematch to radzę przygotować się kondycyjnie.Kondycja to podstawa. A w samej walce trzymaj na dystans.Jeśli spróbuje cię obalać,chwytać...wtedy walisz ciosy i próbujesz się uwolnić. Spróbuje tak raz,dwa no może trzy razy ale jak ją siegniesz to odpuści. Chce/chciała walki no to proszę. Tylko pamiętaj.Tak z miesiąc musisz popracować nad dotlenieniem.(Bieganie itd.) :classic_cool:

Kilka razy ją uderzyłem, ale nie robiło to na niej jakiegoś super wrażenia, jak się spodziewałem po dziewczynie. Ona w ogóle była bardzo silna, jak odsłonił się troche jej brzuch i zobaczyłem jak ma tam ma tam mięsnie wyrzeźbione to już widzeiałem, że będzie ciężko. I walka wygldała tak że biliśmy się na stojąco ona jak miała okazję to ściagała nas na ziemie i tam jakies łapała mnie nogami w jakieś dziewne pozycje i troche tłukła rękoma po twarzy a później podduszała. A ja wcale forów jej nie dawałem. I po jakimś czasie mnie puszczała i mówiła ze mam okazje do rewanzu, a ze adrenalina szalała to ruszałem na nią i nie byłem w stanie skończyć tego.

A na końcu to już nie miałem siły zupełnie i wtedy mnie złapała na stojąco za plecami i wskoczyła na plecy i zaczeła tak mocno dusić ze momentalnie sie przewrociłem razem z nia na plecach tak jakby. I potem na chwile czarno sie zrobiło przed oczami a po chwili odzyskałem swiadomość i powidziała że na ten raz to mi wystarczy i ze mam nauczke za jej kolezanke a jak dalej uwazam ze moge z nia wygrac to jest otwarta na propozycje

A to ona miejsce ustaliła i skombinowała jakąś salkę gimnastyczna ktora byla pusta. Twierdziła ze ja wynajęła na ten dzien. Sam nie wiem, możliwe bo mimo ze głupia to jest raczej forsiata. Co do osob to kazała przyjsc samemu i była ta dziewczyna przez która ona niby chciała się bić ze mna

Gość gość
Po takim upokorzeniu poszedłbym z miejsca do jakiegoś klubu, gdzie trenują boks, mma czy inne sztuki walki.

Gość gość
No cóż rzec....nie przegrałeś z nią tylko z brakiem pomysłu na walkę i brakiem kondycji.

W ogóle to ona zawsze jakieś takie bolene chwyty na ręce, nadgarstek albo noge zakładała i kazała się poddać. Nie znam się, ale nie wiem czy normalny pierwszy lepszy chłopak miałby z nią jakiekolwiek szanse. Tak jak z resztą ja.

Gość gość
tho_mas dziś Prowo jak nic...:D Ale.fakt faktem....baba wytrenowana może chłopu dać wycisk.

Gość gość
przerażają mnie dzisiejsi chłopcy, przecież z ciebie nigdy facet nie będzie. Nie dlatego ze ci dziewczyna natłukła, tylko dlatego że jakiś taki dziecinny jesteś

A to jakaś zasada że do walki zakłada się obcisły strój? Bo tutaj pisaliście czy miała obcisle rzeczy na sobie? No tak sobie przypominam ze miała i spodnie i top obcisłe, a czy to coś daje w walce skoro tak należy się ubierać?

Gość gość
Nie znam się, ale nie wiem czy normalny pierwszy lepszy chłopak miałby z nią jakiekolwiek szanse ja bym ciebie papierową torebką zatłukła,

Gość gość
No tak sobie przypominam ze miała i spodnie i top obcisłe, a czy to coś daje w walce skoro tak należy się ubierać? oczywiście, jakbys był w stringach to pewnie panna by padła ze smiechu juz na wstępie

Gość gość
Gdyby zamiast tho massa był tam jakiś młody turek,arab itp To dostała by tak,że jeszcze na koniec.by przeprosiła na kolanach. Tak to wygląda w dzisiejszym,geopolitycznym układzie.

Gość gość
Gdyby zamiast tho massa był tam jakiś młody turek,arab itp To dostała by tak,że jeszcze na koniec.by przeprosiła na kolanach. jasne, bo przeciętny turas to taki mistrz mma, tak jak i ty synku

Gość gość
TAK, WIDAĆ PO WPISIE 14.17 ŻE TO PROWO

Gość gość
gość dziś Gdyby zamiast tho massa był tam jakiś młody turek,arab itp To dostała by tak,że jeszcze na koniec.by przeprosiła na kolanach. jasne, bo przeciętny turas to taki mistrz mma, tak jak i ty synku x x Zacznijmy od tego,że opisana tu "dupa" nie jest "mistrzynią"....po prostu trenuje być może dłużej i ma być może wyniki. Jeśli ma jakiś konkretny status to niech nam autor tematu wyjawi gdzie szukał o niej info.Strony jakiegoś klubu to nie jest jeszcze sherdog. Po drugie-widać,że nie miałeś nigdy do czynienia z kimkolwiek z tamtych szerokości geograficznych a już tymbardziej z kaukazu. To-synku-(jak mnie nazwałeś) to z pewnością przeciętny typ z tamtych stron by dojebał do spodu. To nie są takie chłopaczki jak u nas z ulicy odważne w grupie,po kielichu,prochach i najlepiej jeszcze względem słabszego. My się musimy podciagnąć i to sporo.Wpierw jeden drugiego musi zacząć szanować....i dużo trenować żeby nas było stać na drugi wiedeń. A z tą "dupą" to by sobie poradził przeciętny chłopak stamtąd.

Gość gość
gość dziś jasne, bo przeciętny turas to taki mistrz mma, tak jak i ty synku lol Przypuszczam,iż niestety przeciętny taki typ tobie z.pewnością spuściłby manto. A jeszcze odnośnie postu wyżej. Polacy się powinni przestać głupio lać między sobą bo jak przyjdzie moment by stawić czoła zewnętrznym niebezpiczeństwom to nas zastaną nas z kijkami na ulicy unurzanymi w durnych bojkach między sobą.

Gość gość
A z tą "dupą" to by sobie poradził przeciętny chłopak stamtąd. bzdury,

Gość gość
gość dziś na jakiej podstawie tak twierdzisz? bo nie ma tak głupich facetów