Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tho_mas

Dupa trenująca mma wyzwała mnie na solo za zranienie jej koleżanki. Iść jej wlać

Polecane posty

gość dziś ona ma wzrost ok 170cm i sylwetka jak na dziewczynę to atletyczna

gość dziś Zapytaj koniecznie xD te dziewczyny faktycznie takie groźne jak się zapowiada?

Gość gość
Ona nie ma zadnych szans. Ktos ci dobre rady dal wczesniej, kontruj lewym prostym(jesli jestes praworeczny) a prawy krzyzowy bij na szczeke. Trenuje sporty walki od 27 lat I widzialem kilka takich panienek, ich pewnosc siebie bierze sie z odpuszczania im na treningach przez mezczyzn , one tego nie zauwazaja. Najwazniejsze w walce z zawodnikiem bjj nie dac sie sprowadzic do parteru, w stojce sa b slabi. Walczylem z kilkoma wiec wiem co pisze I to nie byly jakies panienki tylko 130 kg medalisci turniejow w USA. Stosuj tez uderzenia na korpus, to odcina powietrze. Jesli nie jestes calkowita ciamajda to panienka sie przekona, ze sporty walki w kobiecym wydaniu sa nic nie warte.

Mamy jednego wspólnego znajomego i on ostrzega, że nie mam szans. Sam już nie wiem co myśleć. Czasu coraz mniej a wątpliwości coraz więcej :(

Gość gość
Nie słuchaj tych, którzy twierdzą, że wygrasz, bo nie ma szans kolego. Jeśli panienka trenuje bjj i kick boxing to znaczy, że jest kompletnym fighterem i będzie miała nad Tobą przewagę zarówno w stójce i przede wszystkim w parterze.

Gość gość
No bez przesady, kobity są słabe i z normalnym, zdrowym facetem nie mają szans nawet jeżeli one coś trenują, a on nie.

Gość gość
damski bokser z Ciebie. Żaden prawdziwy facet by nie przyjął takiego wyzwania od kobiety.

Nie mam wyboru. Albo się zgodzę i wtedy ma mnie mniej boleć, albo nie przyjdę i zapowiedziała, że zrobi mi krzywdę. Pytanie kogo będzie bardziej bolało po tej walce xD

Gość gość
powiedziała, że zrobi ci krzywdę jak nie przyjdziesz?

Tak, a później kolega tutaj zaczął mnie straszyć, że to bjj to jakieś łamanie kości i duszenia, więc się zacząłem obawiać się, że wie jak zrobić krzywdę

Gość gość
Do ktorego klubu chodzi ta znajoma?

Gość gość
postrasz ją, że za tego typu groźby jest paragraf. Wymyśl, że twój wujek jest prokuratorem i jeśli coś ci zrobi to się z tego nie wywinie czy coś. Bo po co się na to godzić i ryzykować mocnym wpiertolem? No chyba że jednak masz parcie aby udowodnić jaki to z ciebie kozak.

Heh, skąd ja mam wiedzieć, przecież to nie jest moja koleżanka, co widać po wynikłym problemie

Gość gość
a co zrobiłeś jej znajomej? bo jak np. upiłeś i wykorzystałeś po pijaku czy coś w ten deseń to jej się nie dziwię... :O

No w sumie to Ci co znają temat twierdzą, żebym się nie przejmował jej płcią, bo należy jej się kubeł zimnej wody i sama się prosi o niego i mnie jej kozaczenie też strasznie irytuje, ale nie wiem czego mogę się spodziewać po niej w pojedynku.

No tego nie zrobiłem jej koleżance, ale faktycznie nie zachowałem się odpowiednio i mogła się poczuć skrzywdzona. Ale nie mówcie mi, że mam iść ją przeprosić to ta mi odpuści, bo ta koleżanka nie chce mnie widzieć na oczy i próby przeprosin spełzły na panewce.

Gość gość
to co jej zrobiłeś? napisz chociaż ogólnie - wyzwałeś obraziłeś ?

Gość gość
A gdzie sie bedziecie bic?na ulicy czy na sali? Raz na sparingu z dziewczyna co kilka lay trenowala i nawet w tv wywiadu udzielala mialem sparing. I po sparingu sie poplakala :-( nie uderzylem jej mocno,tylko leciutko ale ona mnie nie mogla wogole nawet dotknac i sfrustrowana lzami sie zalala i poszla do domu :-(

Nie mogę tego powiedzieć. Mogę powiedzieć, że w mojej osobistej ocenie zasłużyłem, żeby dostać łomot od jej przyjaciółki :-(

Gość gość
To ja z toba wczoraj pisalem.nie chce cie dolowac za bardzo ale jak ta co cie wyzwala na walke nazywa sie kowalkiewicz to mozesz miec ciezko :-(

No właśnie ona mi proponuje jakąś miejscówę, żeby było nam "wygodnie i bezpiecznie" i jak tam przyjdę to stoczymy walkę i nie zrobi krzywdy mówi, a jak nie przyjdę to wtedy mogę się spodziewać jej wszędzie i w każdej chwili i "nie będzie litości". Ale Ty coś trenowałeś skoro brałeś udział w sparingu, ja niestety nie mam pojęcia o sztukach walki. O istnieniu jakiegoś bjj dowiedziałem się wczoraj :(

Gość gość
Nie bede pisal za duzo bo mnie ktos rozpozna jeszcze.obciach ze siedze na kafeteri jest wiekszy niz jakbym dostal od kobiety :-( wejdz na youtube wpisz kowalkiewicz karolina i zobacz czego mozesz sie spodziewac.ona trenuje w lodzi .

Gość gość
Haha spodzodzoewac to sie moze ze jak ja pier*dolnie w leb to paniusia sie poplacze i pojdzie do domu.

Gość gość
"Nie mogę tego powiedzieć. Mogę powiedzieć, że w mojej osobistej ocenie zasłużyłem, żeby dostać łomot od jej przyjaciółki" x ale jest to coś związanego ze sferą seksualną? albo np. wysyłaniem nagich fot itd. ?

Nie no ta co chce mnie pobić inaczej wyglądam jest z 10 lat młodsza i jeszcze zawodowo się nie bije, chociaż chyba ma takie plany na przyszłość

Można powiedzieć, że jest to w pewnym stopniu związane ze strefą seksualną, ale nie jest to decydujący aspekt

Gość gość
Ostatni moj wpis.sparing mozecie sobie zrobic delikatny w ringu w rekawicach,szczece itd.na gole piesci w ciezkich butach zimowych nie bierz w tym udzialu.moze sie krzywda stac,kontuzja.jako zabawa sparing w stylu treningu a nie walki na smierc i zycie jak najbardziej.ale bitwa na powznie to nie.bo nie wypada.to kobieta.

Gość gość
To ja od dziewczyn z Łodzi, tamto to podszyw.