Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upławy a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam do was pytanko, od kilku dni jak wstanę z łóżka to czuję że mam mokro i rzeczywiście jak się podcieram to na papierze jest dużo przezroczystych ale wodnistych upławów. Dodam że okres spóźnia mi się tydzień a w dodatku wczoraj bolało mnie podbrzusze i piersi. Nie chcę schizować że jestem w ciąży ale moje pytanie brzmi czy któraś z was tak miała i czy rzeczywiście to była ciąża? Pozdrawiam

Gość gość
A test robiłaś?

Gość gość
Robiłam w dniu spodziewanej miesiączki i był negatywny ale być może za wcześnie robiłam

Gość gość
Tak jak tak mialam ale byly bardziej zolte ni to biale i wodniste.

Gość gość
I co one u Ciebie oznaczały?

Gość gość
No aktualnie 14 tydz ciazy :-) przed okresem zawsze mialam duzo i bezbarwne i przez to myslalam ze to juz okres. Teraz mialam duzo wodniste ale dodatkowo jak by z zoltym ni to bialym. Takie inne.

Gość gość
Po tygodniu powinnaś powtórzyć test! Możliwe że ciąża --ja na początku ciązy miałam wrażenie że coś mi leci a to był śluz.

Gość gość
No właśnie jak wstanę z łóżka to też mam takie uczucie jakby mi coś leciało ale to ten śluz. I czasami takie mdłości mam. Staramy się z mężem o dziecko od roku i nic ale jakby w końcu się udało to byłabym szczęśliwa

Gość gość
Właśnie dzisiaj robiłam test i druga kreska jest trochę widoczna. Może to oznaczać ciążę?

Gość gość
skoro są 2 kreski to jest to ciąza!

Gość gość
Dzisiaj mija 21 dzień odkąd nie mam okresu. Teraz byłby to 8 tydzień ciąży. Do ginekologa idę dopiero za 2 tygodnie i albo potwierdzi albo wykluczy ciążę. Na ten czas mam bardzo bolesne piersi, mdłości i dziwny posmak w ustach, taki gorzkawy i czasami pobolewanie w podbrzuszu jakby jajniki i w dodatku ten test z słabo widoczną druga kreska. Moim zdaniem chyba w takim okresie czasu powinno być ją widać tą kreskę wyraźniej. Co o tym myślicie?

Gość gość
Zalezy od czulosci testu i ilosci hormonow. Jesli nic niepokojącego sie nie dzieje, nie martw sie i czekaj cierpliwie do wizyty.