Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma pytanie do was, czy w zyciu realnym tez tak rozmawiacie z ludzmi jak tu na ka

Polecane posty

Gość gość

czy tylko w necie jestescie takie kozaczki czy normalnie w domu w sklepie na ulicy w pracy tak prowadzicie rozmowy mowicie rozmowcy od razu ze jest dzifka , ze jest patologia ze jest debilka frustratka , k***a co nogi rozklada, roszczeniowa idiotka , franca itp np podchodze do was i mowie -przepraszam czy moglaby mnie pani przepuscic w kolejce bo jestem wysoko w ciazy , a wy na to- nie trzeba bylo k***o nog rozstawiac roszczeniowa dzifko tak normalnie rozmawiacie ??

Gość gość
oj nagle panie wody w usta nabraly :)

Gość gość
oo świetne pytanie, tutaj obrażanie i gnojenie jest na początku dziennym, tez jestem ciekawa

Gość gość
pytanie dobre a odpowiedzi brak :o

Gość gość
Oj tam autorko myślisz że ameryke odkryłaś. Nie od dziś wiadomo że na necie można sobie pozwolić na szczerość. A i tak powiem ci że nawet w necie są miejsca gdzie z tą szczerością to też jest różnie. Tutaj np. czasami jest szczerość, czasami jest pozytywna aura (nie przecz że nie), a czasami widać że ktoś przyszedł wyładować się, a czasami jedno się nakłada na drugie i jest tutaj korowód różnych tekstów i różnych faz. Podobnie jest na portalach plotkarskich, ale już zauważ takie blogi czy vlogi to jest z kolei w komentach wazeliniarstwo i zbiorowe lizanie tyłka nawet jeśli autorka bloga w tym co w nim przedstawia wykazuje że raczej bardziej wskazany jest dla niej zimny prysznic lub wizyta u psychologa. To ja już wolę tą kafeterię gdzie jest różnorodność wypowiedzi. Co z tego że ktoś ci w żywe oczy nie powie czegoś skoro będzie tak myślał w duchu i będzie się to przebijać w traktowaniu twojej osoby. W prawdziwym życiu szczerość istnieje ale potrzebne są określone warunki aby się ona ujawniła. Np. narasta jakiś konflikt, ktoś nie wytrzymuje i Bach! Nagle walnie okrutną prawdę na twój temat. Na ulicy raczej nikt tego nie zrobi bo cię minie jak powietrze i pójdzie dalej, bo jesteś dla takiej osoby może i wrzodem na tyłku ale zbyt obca by sobie zawracać tobą głowę. Poprzestanie na olewactwie lub pogardliwym spojrzeniu.

Gość gość
ja tam wam nie wierze autorko, godz 14:19, 14:40, 14:43 żeście na nikogo tu z gębą nie wyskoczyły. Po prostu wam nie wierze. Co byście nie pisały. Mnie też ktoś tu nieraz zmieszał z pomyjami i wcale sie nie zdziwiłabym gdyby to były osoby z tych godzi tylko pewnie już nie pamiętają albo uważają że to było zasadne. Także każdy się żali na chamstwo ale w określonych okolicznościach to sam je ujawnia. Tak to już jest z ludźmi.

Gość gośćesmeralda
Ja,naprzyklad nie gnoje nikogo tutaj na forum ani w realu,ale mam swoje zdanie i je wyrazam,nie jestem rasistka,jestem tolerancyjna,a chamskich wypowiedzi jest tutaj pelno i ciemnodrodu pogladow zacofanych,zwlaszcza na typowo kobiecych tematach,zwlaszcza dosc mlodzi ludzie sa zacofani i chetnie gnoja innych

Gość gość
owszem ze zmieszalam z blotem niejedna tutaj ale zawsze jest to reakcja na juz przesadny atak , kiedy juz granica przyzwoitosci w necie zostala przekroczona , sama z siebie ot tak tylko dlatego ze ktos ma odmienne zdanie od mojego nie obrazam , napisze czasami -zwariowalas , albo ty normalna jestes ale nie wyzywam pierwsza z blachego powodu od kurew dziwek pomiotow suk glupich pind i duuuzo by jeszcze tych kwiatkow wymieniac

Gość gość
A mi sie wydaje że te agresywne czy chamskie komentarze,pochodzą głównie od ludzi z małych wiosek czy miejscowości, taka "wiejska bezposredniosc" :) na codzien mieszkam w jednym z,większych miast Polski i nigdy nie spotkałam się z takim hamstwem, ludzie są raczej mili. I tak sobie myślę że to kafe to jest właśnie zlepek głównie jakichś malomiasteczkowych bezpośrednich ludzi którzy nie wiedzą jak wygląda życie w większym społeczeństwie czy innych wieśniaków.

Gość gość
a ja wam powiem ze mi sie przecietna kafeterianka kojarzy z laska typu Doda , taka durna tipsiarka, malo inteligntna ale taka ktora sama twierdzi ze jest alfa i omega

Gość gość
gość dziś nie mylmy szczerosci z chamstwem, brakiem kultury, oglady i inteligencji emocjonalnej no chyba ze szczerosc mialas na mysli w cudzyslowiu

Gość gość
brak odpowiedzi na tak w sumie proste pytanie na ktore o dziwo nie potrafia odpowiedziec tak wyszczekane kafeterianki potwierdza tylko powiedenie KOZAK W NECIE PIZDA W SWIECIE

Gość gośćesmeralda
Tutaj mozna sie grubo mylic,jestem z malej miejscowosci na mazurach,mysle,ze nie jestem hamska czy tez malo inteligentna lub tez zacofana,nie porownuje sie do innych kobiet,licze sie z uczuciami innych,ktorzy tu pisza,ale co do niektorych,to naprawde powaznie nie umieja oceniac innych,niewiadomo skad sa czy naprawde tymi,jak sie przedstawiaja,mysle,ze admin tego forum powinien blokowac hamskie wyzwiska nawet cale wypowiedzi,gdy ktos wyzywa innego,pozatym rasizmem tez sie brzydze i brakiem szacunku do uczuc,wiec nie oceniajcie skad jest bloto,bo moze byc wszedziej z niby inteligencji duzych miast

Gość gość
autorko temat nie chodliwy bo kazda tutaj w twoim temacie z racji zadanego pytania musi trzymac klase a to jest mega trudne dla nich wiec wola omijac i rzucac bluzgami w innych tematach. Normalnie to by juz ta esmeralde rozniosly :) :)

Gość gość
Myślę, że normalnie mimo wszystko tak sie nie zachowują. Tutaj chamskich wypowiedzi jest 50-80% (zależy od tematu). Na ulicy, w sklepie czy urzędzie jednak rzadko kiedy na kogoś takiego się trafi. A nawet, mówiąc precyzyjniej - nigdy na kogoś takiego nie trafiłam. Mieszkam w dużym mieście, ale raczej nie ma tu elity intelektualnej i mentalnością niektórzy nie różnią się od ludzi ze wsi czy małych miejscowości.

Gość gość
hahahaha dobre , agresorki stulily dzioby:)

Gość gość
W realu nie mają nic do powiedzenia, dlatego chociaż na forum mogą się wyżyć. Jakoś na codzień nie spotykam takich osób, jak tu. Tu na porządku dziennym jest, że jak ktoś pisze o swoim kłopocie to w odpowiedzi pada 'sama jesteś sobie winna'. Zero życzliwości

Gość gość
Ty...inteligentna ze wsi. kup sobie slownik ortograficzny..CHAMSTWO przez CH..

Gość gość
a to miastowi bledow nie robia? oj ograniczona istotko

Gość gość
To jest szok, co tu mozna przeczytac, wulgarne komentarze, az dziw bierze, se tak pisza kobiety, matki.

Gość gość
a ja Ci powiem autorko tak, jak mnie ktoś w realu wkurzy walę z mostu a w necie sobie nerwów nie strzępię:)

Gość gość
Tak jak i w realnym życiu tak i tu nie jestem agresywna ot tak bo mam zły dzień, staram sie pomagać jak potrafię, cieżko mnie wyprowadzić z równowagi ale jak juz sie komuś to uda to nie zwracam uwagi czy op*****l jest kulturalny :-) Napewno ustąpiła bym Ci pierwsza jak bym widziała ze stoisz w ciąży i z tego co widzę dużo ludzi by tak postąpiło nie zmienia to jednak faktu ze społeczeństwo jest chamskie. Nie zgodzę sie ze chamscy sa ludzie ze wsi itp. największe chamstwo zauważam u ludzi 50-60 lat i głupiutka jeszcze młodzież tak do 16-17 lat.

Gość gość
Szmaty

Gość gość
Nie, bo w życiu realnym obracam się wśród normalnych i kulturalnych ludzi.

Gość gość
zdarzyło mi się że w necie wyszczekane stworzenie ,cwaniackie nieco zarozumiałe odkryło zdjęcie ,i okazało się że to taki szczeniaczek którego mogę najwyżej zaadoptować :-) także myślę że jakbyście zobaczyli twarz 80% tych co tu cwaniakują i pyskują to byście się zdziwili jak ja wtedy

Gość gość
już sobie wyobrażam zajadłą chamską gnojąca tu niunie a w rzeczywistości pryszczata okularnicę z posępnym spojrzeniem

Gość gość
Do bachorów i garów a nie na forum bredzic

Gość gość
np. chciałabym zobaczyć twoją twarz :-) a wyżej jakaś pisze o spasionych krowach ją też bym chciała zobaczyć :-)

Gość gość
moj maz wlasnie w garach siedzi :) wiec zajete

Gość gość
Najbardziej gnoju te, które w tym temacie udają swietoszki