Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Boje się żyć i umrzeć

Polecane posty

niestety po śmierci nasza dusza będzie aktywna i niewiadomo co dalej :(

Gość gość
Śmierć mnie bardziej przeraża niż życie więc żyję.

Gość gość
Żyj w zgodzie ze sobą, a to sprawi, że będziesz dobrym człowiekiem i bać się też przestaniesz :D "Tym samym wierzyć w drugie życie, a to pierwsze spieprzyć " dwa dni temu i wczoraj u mnie w miasteczku powiesiły się dwie osoby... Chyba się nie bali :P

Gość gość
Mam podobnie jak autorka ale śmierci boję się bardziej przy najmniej na razie chociaż w sumie starość mnie też przeraża więc może dobrze będzie zakończyć życie w odpowiednim czasie.

Gość gość
Studziak idź Ty wreszcie do psychiatry po jakiegoś antydepresanta i coś przeciwlękowego, a potem na jakąś terapię bo obserwuje Cię od dawna i widze jak się męczysz. Jesteś nieporadna życiowo, wszystko Cię przeraża i kurczowo trzymasz sie debila który Cię gnoi i pomiata Tobą jak szmatą, a dajesz tak sobą pomiatać bo w głębi duszy czujesz się zerem, to on i inne doświadczenia życiowe odebrały Ci poczucie własnej wartości, zabrały pewność siebie a dały tylko lęk i cierpienia. Zrób to dla siebie, idź na jakąś terapie :)

mam jakieś lęki dziś, bo naogladalam sie filmów o obozach, o duchach i o iluminati :(

Gość gość
terapie są darmowe na NFZ idź tylko do psychiatry, oni Cię już pokierują :)

do najbliższego psychiatry mam 30 km nie stać mnie na dojazdy na terapie

Gość gość
wymyślasz jak Pshemo byle tylko doopy nie ruszyć twoja sprawa 🖐️

Gość gość
Kochana Studzia :) Proszę, napisz do mnie Skarbie :) windows.7.1233 (małpa) gmail.com

Nie wymyslam u mnie bilety są bardzo drogie a samochodem się boję jeździć i to bardzo. jak tir jedzie z przeciwka to zwalniam do 30-40km/h i pozniej kierowcy wszyscy mnie wyprzedzaja.najgorsze jak jakaś padaka jedzie przede mną, a ja boję się na wyprzedzić i wtedy wszyscy kierowcy za mną muszą się wlec :(

Gość gość
ooo studzia master moszniak cię podrywa i meila swojego zapodaje :D

Gość gość
Ktos Ci dobrze doradzil, powinnas odwiedzic psychiatre. Ty sie meczysz, potrzebujesz pomocy. Jak nie mozesz odwiedzic specjalisty to kup sobie 5-HTP to powinno postawic Cie na nogi. Kup sobie tez multiwitamine, bo mozliwe, ze Twoj organizm ma jakies braki.

nikt z Was nie wie z czego wynika mój obecny stan bo o tym nigdy nie mówiłam i nie powiem. :) terapia nie pomoże na razie

Gość gość
Wynika z braku witamin lub aminokwasow, niskiego poziomu serotoniny w mozgu a to o czym myslisz jest tego efektem. Uzupelnisz braki, przejda objawy.