Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie szanuje mnie przy kolegach

Polecane posty

Gość gość
Taa, wszystkie tutaj radzą "zerwij", "boże jaki d**ek, nie mogłabym z nim być", a daleko szukać nie muszę i związki znajomych po dużo gorszych sytuacjach się utrzymują. Podejrzewam, że te wszystkie wojowniczki też dalej by w tym związku tkwiły. Niesmak pozostaje, ciche dni następują, ale przecież nadal się kocha i z czasem wybacza. Nie słuchaj tych zazdrośnic co tu siedzą tylko lepiej porozmawiaj z jakimiś realnymi przyjaciółkami. Pozdrawiam.

Gość gość
Dlaczego faceci sa tacy p******i, a my im wszystko wybaczamy???

Gość gość
No bo k***a co z tego, ze on teraz zaluje i ze przeprasza, jak ponizyl Cie przy obcych kolesiach i to czlowiek ktory powinien dbac o swoja ukochana, troszczyc sie i bronic, a nie sam ponizac i upokarzac. Ale laska i tak sama sobie wytlumaczy taka akcje jak bedzie chciala i wybaczy. Smutne.

Gość gość
a dobrze chociaż obcią/gasz?:)

Gość gość
23:27 - mylisz się, nie każda jest taka zdesperowana szmata jak Autorka. Ja swojego faceta trzymam krótko, szanuje mnie, jestem ważniejsza od jego kolegów. I on dobrze wie że jakiś wulgarny tekst czy obraza byłyby końcem związku albo musiałby mnie długo przepraszać na kolanach. W towarzystwie jest do mnie grzeczny i zwraca się do mnie z kultura. Ja bym nawet nie była z takim prymitywem jak Autorka.

Gość gość
My wybaczamy? :D Mów za siebie dziewczynko. Po czymś takim dałabym mu w mordę i zakończyła związek. On nie traktuje Cię jak trofeum i nie myśli "kogo to nie wyrwał". Jesteś kolejną laską w jego życiu. Jak nie ty to inna będzie mu ciągnęła druta. Mówi takie rzeczy bo mu nie zależy.

Gość gość
Ośmieszasz się tkwiąc w tym związku. Nawet gdyby przepraszał, płakał, błagał na kolanach przy wszystkich swoich kolegach to nie wybaczyłabym. Taki burak nie powinien mieć dziewczyny, ale jak widać głupich nie brakuje.

Gość gość
Połowa z tych co szczekają że by zerwały rzuciłaby tylko "foszkiem" na kilka dni, autorko nie słuchaj ich bo też na starość zostaniesz sama i zgorzkniała jak one, trzymaj się

Gość gość
00:03 wolałabym być sama niż stracić godność.

Gość gość
Skoro takie rzeczy mówi przy tobie to nie chcę wiedzieć co opowiada kolegą na osobności