Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakich powodów nadal jestescie singielkami?

Polecane posty

Gość gość
ja jestem sama bo nikt mi sie nie podoba.

Gość gość
ja nie chce byle kogo.

Gość gość
no to jakiego faceta chcecie? chyba same nie wiecie.... tylko jeczycie

Gość gość
faceci.... sa jacy sa

Gość gość
Samolubstwo i wszystkie pochodne synonimy od tego słowa są główną przyczyną bycia singlem. To ograniczenie dużej ilości społeczeństwa powoduje wzrost zła.

Gość gość
Jestem 2 lata po rozstaniu i nikt mi sie juz nie podoba, nie umiem sie zakochac, zafascynowac kims.

Gość gość
jestem smutna

Gość gość
ja tez, ale jest ok

Gość gość
Nie chciałabym skończyć jak moja mama dwóch facetów w domu _ tata i brat kawaler na utrzymaniu rodziców co nic nie robią w domu. Tylko czekają jak im podstawi jedzenie pod nos i o nim posprząta. Tatę rozumiem wcześniej jej pomagał teraz jest schorowanny ale tego kawalera próżniaka nigdy. I dlatego nie chce by mnie wykorzystywał jakiś próżniak co mi założy obrączke na palec i służąca będzie mieć do końca życia. A po za tym nie wierzę już w miłość.

Gość gość
czemu nie wierzysz? ile masz lat? gadasz jak 12 letnia dziewczynka

Gość gość
bo nie mam matury

Gość gość
15 53 haha

Gość gość
Jestem sama bo 1. nie poznałam od kilku lat nikogo kto by mi się podobał, a ja jemu 2. jest mi samej dobrze, więc nie stwarzam sobie sytuacji do poznawania nowych ludzi. Bycie samej jest dla mnie bardzo naturalnym stanem, nie czuję jakiegoś braku czy że coś jest nie tak. To społeczeństwo nam wmówiło że trzeba w życiu mieć miłość, poznać kogoś w kim się zakochamy, bo inaczej życie jest puste itp. Ale to wszystko są bzdury. Dojrzała jednostka ludzka nie potrzebuje żyć z drugą w parze.

Gość gość
byc moze ale fajnie jest miec kogos miec dzieci rodzine

Gość gość
bo nie lubie facetow

Gość gość
Ja chciałabym poznać kogoś wartościowego ale w dzisiejszych czasach to graniczy z cudem.

Gość gość
Ja chciałabym poznać kogoś wartościowego ale w dzisiejszych czasach to graniczy z cudem. x a kim jest ktos wartosciowy?

Gość gość
ja chce samca alfe

Gość gość
WARTOŚCIOWYM jest facet, na którym można polegać, jest solidny, opiekuńczy, nie zawodzi w kryzysowych sytuacjach. Kasa to sprawa dla mnie drugorzędna ale powinien być pracowity i zaradny. To w największym skrócie.

Gość gość
lepsze singielstwo niz marnowanie zycia, zdrowia i nerwow z jakims leniem, prostakiem, chamem, burakiem, bo tylko tacy zostali wolni wsrod polaczkow po 30stce, facetow na poziomie jest malo i wola kariere niz malzenstwo, kobiety biora tylko do seksu, a reszta wolnych facetow to buractwo bez kultury, tak jak na tym forum same buraki z gownem w gebie

Gość gość
a ile Ty masz lat? Wiekoszsc facetow takcih jest, co prawda moze nie wygladaja jak James Bond 10/10

Gość gość
Czasy się zmieniły Wiedźmi lepszy niż dziewczyny. Co do sexu to raz na tydzień wystarczy wydać te 200 zł i styknie. Mam kasę dla siebie , nie mam w domu nerwowej atmosfery , nikt mi nie mówi co mam robić... Jednym słowem raj.

Gość gość
gość dziś sugerujesz ze chodzisz do mezczyzny prostytutki?

Gość gość
nie

Gość gość
Same boginie tu się wypowiadają . Nie chcę byle kogo, nikt mi się nie podoba. Fiu fiu!! Prawda jest taka że same, są zmanierowane brzydule których nikt nie chce. Ładne mają adoratorów w bród. A poza tym co wy możecie dać mężczyznie,poza seksem wydzielanym w postaci nagrody(bo coś kupił, bo gdzieś zabrał)?

Gość gość
nie wiem, rzadko się zakochuje, nie umiem prowadzić tej gry w pochody damsko męskie, bo zawsze to ja wyrwałam, często wręcz narzucałam się facetom. potem się sparzylam i stałam się wycofana. większość z nich to nie wiem co mam o nich myśleć, czy mi się podoba na 60proc czy na 80proc. mam dużo męskiego spojrzenia na świat. jak już kogoś mam to po kilku latach mam dość. unikam ślubów i dzieci.

Gość gość
18.28 nie obrażaj mnie ponieważ brzydka nie jestem. Jak ci się nie podoba odp. TO poniżasz i komuś łatę przyklejasz. Nie umiesz normalnie rozmawiać z ludźmi . Trochę kultury osobistej.

Gość gość
uuuuuuuuuu

Gość gość
ale pitolnie NIKT tutaj nie zwrócił uwagi na tzw. potrzeby przyjaznej duszy.. po co komu ze facet wypasiony, ideał z samochodem na gaz itd, jak i tak to bez przyszłości bo zero rozwoju

Gość gość
dokladnie tu chodzi o kogos kto ma przyjazne usposobienie, jest delikatny, nadaje sie do konataktow z ludzmi i bedzie przestrzegal zasad bycia razem, bedzie mnie dobrze traktowal i bedzie nadawal sie aby moc pokazac sie w jego towarzystwie wsrod ludzi