Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakich powodów nadal jestescie singielkami?

Polecane posty

Gość gość
Bo mi dobrze jest samej, nie potrzebuję nikogo na co dzień. Wystarczy raz na tydzień, albo nawet raz na dwa tygodnie bo w weekendy mam treningi więc nie miałabym czasu w każdy weekend żeby komuś poświęcać. W tygodniu też mam treningi i jeszcze inne zajęcia do tego praca, to nawet nie mam czasu dla siebie a co dopiero dla kogoś. A jakby jeszcze miał sie obrażać bo nie ma seksu codziennie phii, wtedy usiałabym chyba nie spać bo by mi doby zabrakło. Nawet kota nie mam bo musiałby siedzieć wiecznie sam

Bo mi dobrze jest samej, nie potrzebuję nikogo na co dzień. Wystarczy raz na tydzień, albo nawet raz na dwa tygodnie bo w weekendy mam treningi więc nie miałabym czasu w każdy weekend żeby komuś poświęcać. W tygodniu też mam treningi i jeszcze inne zajęcia do tego praca, to nawet nie mam czasu dla siebie a co dopiero dla kogoś. A jakby jeszcze miał sie obrażać bo nie ma seksu codziennie phii, wtedy usiałabym chyba nie spać bo by mi doby zabrakło. Nawet kota nie mam bo musiałby siedzieć wiecznie sam x koty bardzo lubią samotnosć i rządzenie gospodarstwem, to nie psy:-p jesteś chyba posiadaczką najbardziej zajechanego wibratora:D

Gość gość
po ile macie lat?

Gość gość
dziś chyba raczej ty, ja wibratora nie mam, jestem dziewicą i seksu nigdy nie uprawiałam, raczej jestem aseksualna, bo jakoś mogę bez tego zyc i mam co robić

Gość gość
gość dziś ile lat?

Gość blonder
Mam 29 lat i jestem sama z kilku powodów... Nie wikłam się w związki, w których nie widzę przyszłości...nie chcę nikogo ranić, to po pierwsze. Po drugie jestem osobą dosyć zdystansowaną, nie daję się podrywać bo wydaje mi się to żenujące i głupie. Dałam kosza wielu facetom ale dostałam też kosza kilka razy, Obecnie jestem uwikłana w dość zawiłą ale obiecującą relację, zobaczymy co z tego wyjdzie...

Gość gość
Jestem kloda i trudno, taka sie urodzilam. Zycie z mezczyzna z fochem jest cholernie stresujace, chcesz sobie odpoczac po pracy a tu nieeee bo seks musi byc! Poza tym ja dziewica jestem i raczej juz nia pozostane, bo jestem za stara by zaczynac zwiazek. Wiec mezczyzni - bierzcie sobie nie-klody, pelno takich.

Gość gość
gość dziś gość dziś ile lat? 30 lat i możecie mnie nazywać starą panną, mam to w doopie :D bb brokeninside87 dziś Spoko, nie obrażam się o ten wibrator. Czasem sie poirytuje bo większość ludzi myśli doopą i nie przejdzie im przez myśl że inni mają wyższe potrzeby. Ale skoro jestes asem to pewnie trochę mnie rozumiesz

Gość gość
gość dziś ile masz lat?

Gość gość
a co wibrat or pozyczas od koleżanki?

brokeninside87 dziś Spoko, nie obrażam się o ten wibrator. Czasem sie poirytuje bo większość ludzi myśli doopą i nie przejdzie im przez myśl że inni mają wyższe potrzeby. Ale skoro jestes asem to pewnie trochę mnie rozumiesz x rozumiem:) nie uważam seksu za niższą potrzebę, co kto chce, ale zawsze to dobry temat do kulturalnego żartowanka:-p

Gość gość
22:07 -> 31 lat. ale co to za roznica.. na codzien jestem wesola i rozmowna, lubie flirtowac, ale nie wyobrazam sobie zycia w kieracie i przymusie, to nie dla mnie. A mezczyzn ktorzy pociagaja tak, ze miekna kolana jest niewielu i nie zawsze maja dobry charakter.

Gość gość
A mezczyzn ktorzy pociagaja tak, ze miekna kolana jest niewielu i nie zawsze maja dobry charakter. x widze ze jestes strasznie zadufana w sobie

Gość gość
Lepiej byc zadufanym w sobie niz zmuszac sie do seksu z kims, kto sam uwaza sie za boga a wyglada jak... poza tym nie oszukumy sie - mezczyzni chca byc pozadani, nie za to ile zarabiaja, czy za to ze sa mili, tylko za to ze sa atrakcyjni seksualnie. czy mam kogos oklamywac? mezczyzni nie chca tez czekac na seks, wiec trzeba znalezc sobie takiego, na ktorego od razu sie chce wskoczyc. inaczej nie ma sensu.

Gość gość
mezczyzni nie chca tez czekac na seks, wiec trzeba znalezc sobie takiego, na ktorego od razu sie chce wskoczyc. inaczej nie ma sensu. x :O :O :O Gratuluję myślenia i zacofania

Gość gość
Gratuluję myślenia i zacofania xxx Tego nauczyli mnie mezczyzni, z ktorymi sie spotykalam. Sami jestescie sobie winni.

Gość gość
Tego nauczyli mnie mezczyzni, z ktorymi sie spotykalam. x :D Świetnie

Gość gość
bo lubie seks z wieloma facetami na raz maz pewnei by nie pozwolil

Gość gość
bo lubie seks z wieloma facetami na raz maz pewnei by nie pozwolil kk pewnie nie, zwłaszcza jeśli wyłączyłabyś go z uczestnictwa :D

Gość gość
ja mam 30 lat, rok temu zakończył się mój związek od tego czasu poznałam faceta, który baardzo mi zakręcił w głowie, narobił nadziei po czym się ulotnił... wciąż o nim myślę :(

Gość gość
wczoraj pewnie cie przelecial :D

Gość gość
Kobiety sa singielkami bo sa beznadziejne. Gdyby byly fajne to bylyby w zwiazku

Gość gość
a ty jestes nadziejny

Gość gość
Dokladnie, tylko psychopatki i z innymi zaburzeniami są same lub nazywają siebie singielkami. Fajna zdrowa dziewczyna nigdy nie będzie sama. Proste i logiczne.

Gość gość
Nie kłócić się bo wam do dóópy nakopie

Gość Technolożka
Ja mam 25 lat i wykształcenie wyższe-pracuje jako technolog w firmie kosmetycznej. Z wyglądu normalna, powiedziałabym, ze nawet ładna, ale nie jakaś piękność. Wysoka i szczupła. Jaki jest mój problem? Dwa razy zakochałam się w facetach, którzy chyba mnie nie chcieli, a jak mnie kilku chciało to oni mi nie pasowali. Długo odchorowywałam te miłości (pierwszą 1,5 roku, druga w zasadzie dalej mi nie przeszła). Założyłam konto na portalu randkowym, odzywa się mnóstwo facetów, ale jakoś żaden mnie nie zachwycił - za chudy, za niski, łysy itd. Żaden mnie nie zauroczył mimo, iż oni byli zainteresowani mną właśnie ze względu na mój wygląd właśnie. Poza tym mam dosyć poważny charakter, jestem zachowawcza na początku znajomości. Nie potrafię za bardzo ponieść się chwili, nie jestem spontaniczna. Innych powodów nie widzę. Może mam jeszcze mało okazji do poznania kogoś, bo pracuję z samymi kobietami, a rzadko wychodzę do klubów itd. Nie wiem gdzie się pojawiać żeby spotkać fajnych, wolnych mężczyzn.