Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudasylwia

Jak rozpoznac czy facet ma duzego penisa po charakterze?

Polecane posty

Gość chudasylwia

Wiem ze to troche dziwne pytanie... Nie chodzi mi o wielkosc dloni, czy nosa albo stòp, tylko czy jest mozliwe ze czesto faceci z powodzeniem, bardziej pewni siebie, wysportowani, sa tez ci co maja dosc “dobre wyposazenie”? Czy ma to w jakis sposòb wplyw na ich meskosc? W moim doswiadczeniu raczej tak sie sprawia: Mialam chopaka w czasach liceum, gral w noge w druzynie i w szatniach byl ten ktòry wygrywal w rozmiarach… i rzeczywiscie mial go duzego; byl tez najmocniejszy w zespole nogi i tez bardzo dobrym uczniem w szkole opròc tego ze zuchwaly. Mòj aktualny facet jest wspòwlascicielem firmy, ma stopien inzyniera, uprawial sztuki walki na wysokim poziomie. Jest wysoki, umiesniony i ma naprawde duzego ptaszka! 23 cm i szeroki jak puszke piwa… sama poròwnywalam :) Ostatnio zauwazylam ze jest tez dobrym tancerzem, bardzo seksownie umie sie ruszac… normalnie zaskoczona jestem:):) Z innych opròcz nich partneròw jeszcze wspominam pare ktorzy mieli nie zle rozmiary i byli bardzo sprawni w lòszko i w ogòle z kobietami…

Gość gość
A ty jestes sprawna? Masz ochote na takiego ponad 30cm?

Gość gość
lubie_sperme@fajne.to

Gość gość
Facet jak akceptuje swoją seksualność, jest zadowolony ze swojego sprzętu i życia seksualnego jest po prostu sobą. Jest spokojny, opanowany, pozbawiony agresji wobec innych. Jest tolerancyjny, akceptujący. Nie musi się unosić, nie musi warczeć żeby udowodnić swoją męskość. Cieszy się autorytetem z racji bycia naturalnym liderem.