Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
U nas też bez problemu zwracają za wszystko. Nawet możemy brać taxi e dniu gdy dostawa jest w innych godzinach niż planowana czyli prawie zawsze :) skoro plan jest na 20 a SMS ze beda o 23 to zawsze dojazd mam zwrócony.

Gość gość
Do 1:27 To gdzie jest tak dobrze? U nas jak bywała dostawa o 1 czy 2 w nocy to nie było mowy o taxi na koszt firmy :///

Gość gość
Hej orientujecie sie co moze chciec facet z rewizji ktory pyta sie kto ma numer kasjerski i nic nie mowi o co chodzi???

Gość gość
Moze ma za często manko w kasetce, albo zrobiła na kasie cos czego nie powinna.

Gość gość
A co grozi za zbyt częste manko w kasetce? Jesli jest na przykład do tych pieciu zlotych? Sorry, ale najpierw mówią zeby w przypadku braku groszy wydawac klientom po 5 groszy a potem okazuje sie ze nie mozna miec ciagle manka. Jak klient nie ma koncowki o ktora prosze to zaokraglam na korzyść klienta, mowiono mi ze po to jest ta granica 5zl dla takich sytuacji. I w rezultacie mam czasem 2 zl na minusie czy jakies tam grosze bo nie przywiązuje większej uwagi do rych groszy jesli ich nie mam.

Gość gość
Bardziej chodzi o większe kwoty niż pare groszy na minusie, ja tez wydawała.m 5 groszówkami ale nie miałam codziennie manka jakimś cudem.

Gość gość
O mnie też kiedyś pytała rewizja dzwoniąc na sklep. Pytali o nazwisko danego numeru kasjera. To było jakiś rok temu, a do dziś nie wiem o co chodziło...

Gość gość
Może chodzi o sekwencje sprawdź towar i wylogowany się zaraz po. To jest nie dopuszczalne ale gdyby o to chodziło to pewnie byś już wiedziała....

Gość gość
mam pytanie do wszystkich pracujacych w rossmannie. jakie badania wstepne ma sie robione przed przyjeciem do pracy? czy jest to tez cukier i pobieranie krwi?

Gość gość
czytam ten watek i jestem troche podlamana... jutro zaczynam prace jako asystent kierownika i w sumie sie cieszylam, a wy tutaj piszecie, ze to najgorsze stanowisko. ktos moze sie wypowiedziec w tym temacie?

Gość gość
Aplikowałaś na asystenta nie wiedząc z czym wiąże się to stanowisko?odważnie...

Gość gość
no tak i mnie zatrudnili. mniej wiecej wiem z czym sie wiaze to stanowisko po tym co mi powiedzieli na rozmowie kwalifikacyjnej. hm... kiedys bylam nieoficjalnie kierownikiem skklepu takiej drogerii kosmetycznej gdzie kierowniczka miala wszystko w d***e i nic nie robila, a ja robilam obowiazki swoje i jej takze jakies tam pojecie mam o takiej pracy.

Gość gość
Ale każda firma ma inne standardy. Nie życzę Ci zle, ale ogółem asystenci z zewnątrz jak i inne stanowiska nie sa za dobrze odbierane :)

Gość gość
a mozesz rozwinac swoja mysl i powiedziec dlaczego? chodfdzi o to, ze przyszlam z zewnatrz i bede wyzej niz pracownicy ktorzy pracuja po kilka lat na danym sklepie?

Gość gość
Zależy od podejścia osoby w tym wypadku Ciebie. Bo większość uważa sie zakogos lepszego, bo kasjerów nie awansuja tylko biorą zielona osobę z zewnatrz która nie wie nic o funkcjonowaniu sklepu, asystenci tez nie kubizm takich osob bo masz taka sama stawkę jak oni a zanim dojdziesz do wprawy i ogarniesz wszystko minie z pół roku.

Gość gość
Dziewczyny, które macie 8h nocki, czy macie wtedy przerwę, czy może same ją sobie robicie?

Gość gość
My na nockach różnie pracujemy. Raz 8 raz 6 godzin czasami 9. Przerwę robimy sobie kiedy chcemy.

Gość gość
nigdy nie byłam na przerwie na nocce. nawet jak była od 19 do 5:30. zawsze jem w chodzie. robię kuwetę i jem kanapkę.

Gość gość
Kobietki

Gość gość
Kobietki...powiedzcie Mi jak jest z premiami czy są one co miesiąc czy jakoś wyrywkowo np. kwartalnie?

Gość gość
Cześć dziewczyny...jestem na l4 bo jestem w ciąży powiedzcie Mi co dostaje się w paczce dla maluszka...bo nie wiem czego kupić więcej a czego mniej

Gość gość
W paczce zawsze sa 2 opakowania pieluch nr 3, kosmetyki typu puder, szampon, oliwka, mydło itp. i jakaś zabawka.

Gość gość
tylko pamiętaj, że paczka przychodzi po 3-4 miesiącach

Gość gość
Są chusteczki nawilzane z Pampersa, paczka pieluch babydream ja miałam rozmiar 4 i paczka pieluch pampers premium care tez 4, oliwka, balsam do ciała i krem z babydream, szampon z jonhsona, puder z nivei i krem bambino ten duży, zabawki nie miałam żadnej.

Gość gość
Dziewczyny pytanie z innej bajki trochę. Czy pakiet podstawowy Lux Med ten za 20 zł miesięcznie obejmuje również nielimitowane wizyty u ginekologa związane z prowadzeniem ciazy ?

Gość gośćdnsnakJzn
Lux med za 20 zl ? Ej myslalam ze tylko za 64zl jest

Gość gość
dziewczyny jestem na l4 ciazowym od grudnia ,czy pit dostane poczta do domu?

Gość gość
Sprawdź swojego emalia. W czwartek dostalam PIT na pocztę.

Gość gość
Dziewczyny, nie pracuję już 3 miesiące w Ross i wiecie może czy PIT dostanę na maila?

Gość gość
Tak. Dla osób zatrudnionych poniżej 3 lat pakiet podstawowy jest za 20 zł a pełen pakiet czyli dotychczasowy za 66.50 zł.