Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Hej mam pytanie , czy jak byłam na inwentaryzacji w tym miesiącu to po 20 dostanę wypłatę czy czekam do następnego miesiąca ? Pozdrawiam

Gość gość
WEJDŹ TERAZ NA http://www.igortreneronline.pl I WYGRAJ 10 TYSIĘCY ZŁOTYCH! CENA PAKIETU DZIK W PROMOCJI TO TYLKO 99 ZŁ !!! zamiast 400 ZŁ !!! opłata jest jednorazowa! PŁACISZ TYLKO RAZ! płacisz za plany na całą przemianę! Z PLANÓW KTÓRE DOSTAJESZ MOŻESZ RÓWNIEŻ KORZYSTAĆ PÓŹNIEJ I CAŁY CZAS UZYSKIWAĆ CORAZ WSPANIALSZE REZULTATY! po zakupie gotowy pakiet jest wysłany na twój e-mail w ciągu maksymalnie 2 dni UWAGA!!! jeden dzień do końca promocji !!! zamów już teraz!

Gość gość
Kiedy nastepna premia inwentaryzacja?

Gość gość
Hej jak jest z tymi 12stkami?? Przed urlopem macierzyńskim było coś głośno że wzniesiono a teraz wracając po 1,5roku na inny sklep kierowniczka znowu układa takie zmiany w ciągu tyg i w weekendy...

Gość gość
Ja pierd..e nastepna kafeteria usunieta czesc 8...Oni mysla ze usuna i jest ok. Firma Rossmann obudz sie ..pozbywacie Cie starych pracownikow...daje Wam to Cos do myslenia...z tego co wiem Stare pracownice MADRE.. .maja co nieco nagrane na zuchwalosc niektorych i niedlugo to WSZYSTKO zostanie upublikwane....takze dalej usuwajcie a My i tak istnijemy...

Gość gość
Dziewczyny z Ross obudzmy sie i nie dajmy sie. .....maly mobing istnieje w Ross kazda Stara o tym wie.najgorsza FIRMA...

Gość gość
Jechowa szuja pcha sie na regionalną .dupa rządzi

Gość Królowa Gwiazd
a co tam słychać na Skarbka z Gór w Warszawie? dalej Karollina z Mileną znęcają się nad pracownikami a regionalna sie cieszy? a może coś sie zmieniło i sprawiedliwośc dopadła te świnie?

Gość gość
uszanujcie sobie zdrowie i zwolnijcie się...to moja rada na psychiatryk rossmanna ....chyba że jesteście regionalnymi, to macie siano i życie z górki krowy

Gość gość
zwolniłam się z tego głupotkowa i dobrze się czuję...mam gdzie indziej cały etat i mi na razie pasuje...nie ma co siedzieć w dziadostwie, po to, by być nękanym i zadręczanym...warunki pracy i płacy nie powalają, aby tak cierpieć, męczyć się i dusić się ...naprawdę szkoda degradować sobie psychikę....... takie ubezwłasnowolnienie...rodzinę na bok, swoje życie na bok - wszystko trzeba było poświęcać dla "chińskiego rossmanna", bo Chińczycy wykupili całego rossmanna i Wy pracujecie dla tego gnoja, gdzie w Chinach traci życie 8 letnie dziecko przy pracy!!!!! Watson company wykupił Rossmanna!!!

Gość gość
Jedna z opinii jaka znalazła na stronie... Ktoś miał pseudonim "kołohujamitolata"

Gość gość
Od jakiegoś czasu śledzę wpisy i nie mogę wyjść ze zdumienia jak większość pracowników działa jednostronnie. Wylewacie swoją złość lub się zwalniacie i przedstawiacie same minusy pracy w Rossmannie. Tak to prawda Rossmann to ciężka i wymagająca dużego wysiłku fizycznego i organizacyjnego praca. Ale każdy kto podpisuje umowę o pracę wie za jakie pieniądze będzie pracował i jaki czas pracy tu obowiązuje. Obowiązują tu również przepisy dotyczące ochrony pracownia(ustawa antymobingowa, karta sprawiedliwości dotyczaca grafiku itp.). Czym innym jest oczywiście stosowanie tych zasad. Ale wypisując o nieprawidłowych zachowaniach waszych przełożonych na tym forum realnie nic nie zmieniacie. A przecież każdy asystent ma nad sobą kierownika, każdy kierownik ma nad sobą kierownika regionalnego a ten nad sobą swojego przełożonego. Jest jeszcze kadrowa i opiekun sklepu w postaci inspektora bhp. Nie bądźcie tchórzami i nie bójcie się zgłaszać nieodpowiednich zachowań swoich przełożonych jeżeli wcześniejsze wasze prośby i sugestie nie zostały potraktowane poważnie. Tylko w ten sposób możecie coś zmienić.

Gość gość
Nie byłam tchórzem zgłaszałam i wyleciałam

Gość Beeeeeti
Błagam pomóżcie nie wiem co mam robić.. Kierownik się na mnie ewidentnie uwziął.. co chwile ma jakieś problemy,firma z góry dostała podwyżkę mi kierownik powiedział ze mi jej nie przyzna,bo? Nie podoba mu się moja praca.. jak zapytałam co jest nie tak,to stwierdził ze ostatnio usłyszał ze „moje zapraszam do kasy było brzydkie”,ze mam zmienić ton jak rozmawiam z klientami,nie moja wina ze mam dość niski ton głosu i czasami nie da się zapanować nad tym.. zawsze się uśmiecham,jestem miła dla klientów,staram się zawsze doradzać.. nie wiem już naprawdę co robić.. druga sprawa jest taka ze twierdzi ze za bardzo się kręcę,ze niby nie wiem co mam ze sobą zrobić. ZAWSZE po zakończonej jakiejś czynności idę do osoby która prowadzi zmianę i pytam się co mam zrobić. Dziś oczywiście usłyszałam ze mam czas do końca grudnia na to żeby zmienić swoją postawę. Szczerze? Nie wiem jak mam to zrobić,mam kierownikowi trzymać prosto palec w dup*e? Czy co.. ale powiedział ze jeżeli się nie zmienię to mnie zwolni.. proszę pomóżcie.

Gość gość
Beti najlepiej zmień sklep na inny. Zmiana sklepu lub regionu może Ci pomóc

Gość gość
szukaj nowej pracy, ja tak zrobiłam gdy kierowniczka wszystkim przyznawała premie tylko nie mi. Zawsze przychodziłam jak ktoś nie mógł nawet w ciągu godziny stawiałam się nie w swoich godzinach pracy. w dniu wolnym przychodziłam i co i zawsze było źle, wiec trzeba sie szanować. a po tym jak się zwolniłam kiero dostała dyscyplinarkę. także karma wraca

Gość gość
Pochwalcie sie jak nowa Regionalna Podkarpacia daje popis z wiedzą mniejszą niż. Sprzedawca?bo kariere przez łózko zrobiła.U nas kierownik ma wieksze doświadczenie zawodowe po 10 latach 17 latach niz ta.no ale d...a rządzi.. Mamy nadzieje ze to długo nie potrwa:-)

Gość gość
Witam pewnie za chwile wylejecie na mnie hejt a dokładnie na związki zawodowe ale co mi szkodzi. Wiecie ze w każdej sieci handlowej działają związki zawodowe (lepiej lub gorzej ale nigdy pracownicy nie pozostają sami z problemem, mogą poprosić o pomoc, sprawdzenie regulaminów pracy czy zasięgnąć porady prawnej) W Rossmann ich brak. Dlatego pozostawiam wam swoje namiary m.rozkosz@solidarnosc.org.pl Napiszcie poszukamy rozwiązania waszego problemu. Niepozostajcie sami z problemami pracowniczymi.

Gość ADD

Polecam :D

http://sprawdz.ml/87585

Gość 552211

Jest nowe forum cz12

Gość 1234

f.kafeteria.pl/temat-7401045-praca-rossmann-cz-12/

Gość Bma

Hej powiedzcie mi jak zrobić żeby na aplikacji rosmanna utworzyła mi się skarbonka dla pracowników 

Gość Blond2333
Dnia 5.01.2017 o 22:15, Gość gość napisał:

Co do urlopu... ile dni mi się należy jeśli jestem zatrudniona na 3/4 etatu ? w ross pracuję 15 miesięcy, ale ogólnie nie mam jeszcze przepracowanych 10 lat..

20 dni 

Gość Pracownik!!!

Hej kiedy płacą premie...?

Gość PanWyjezdzacz81
1 minutę temu, Gość Pracownik!!! napisał:

Hej kiedy płacą premie...?

SLonce ja lada chwila wychodze stad z plecakiem a ty mi jakies glupoty tu wypisujesz...Haha.

Gość Ania

Hej. Czy pracownicy Rossmanna dostają dopłatę do wypoczynku organizowanego indywidualnie, czyli do tzw. wczasów pod gruszą? 

Gość Prawda81
1 minutę temu, Gość Nikt ważny napisał:

Uwaga na sklep 1529 ( Zielona Góra Tesco) gdzie kierowniczką jest słodko pierdząca Ania. 

Wzięłam l4 kilka miesięcy temu na tydzień , po czym natychmiast została mi obrobiona ... że symuluje.

Wszystko przez to, ze do pracy słodko pierdząca Ania musiała wysłać ślepą Madzię przydupaskę co nosi okulary niczym Śtępień z 13 posterunku.

WOLNOSC,moge sobie robic co chce...