Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Jakie ankiety? U nas nic nie było...

Gość gość
Ja też nie kojarze żadnych ankiet, o czym one byly niby?

Gość gość
Były ankiety chyba z rok temu....na temat jak sie pracuje, jaka jest atmosfera, czy przestrzega sie kodeksu pracy (ha, ha)..

Gość gość
U nas każdego po piśmie da się poznac, więc kierowniczka nie miała z tym problemów

Gość gość
Hej dziewczyny mam pytanie ,na urlopie macierzyńskim będzie mi się kończyła umowa o pracę. .czy jest szansa że zostanie mi ona przedłużona czy raczej nie przedłużają umów.

Gość gość
Firma rossman jest z kierowniczek bardzo zadowolona więc najładniejsze z nich pojada na tydzień do Egiptu

Gość gość5
Na etui nie ma imion i nazwisko

Gość gość
Ale to ankiety kierowniczki sklepów otrzymały? miały być anonimowe więc chyba tylko regionalny kierownik powinien otrzymać. a u nas też porównywała pisma i się zastanawiam żeby problemów nie było bo nie jest oki...na sklepie i trochę popisałyśmy

Gość gość
Jak oni buduja zaufanie pracownikow do firmy jak anonimowe ankiety trafiaja do kierownikow. Wstyd firmo, ogromny wstyd!

Gość gość
Jestem ciekawa która z was to wymyśliła... przecież te ankiety zabierala z bhp i szło to na uczelnie w łodzi. W sumie to jestem ciekawa niby co wypisać chcieliście w ankiecie gdzie były odpowiedzi, pytania zamknięte.. faktycznie napisaliście się.. A ogólnie chodziło o bezpieczeństwo w pracy

Gość gość
W ankietach były pozamieniane pytania, potwierdzone info od 3 sklepów wymienialysmy się pytaniami. stąd wiedzieli który sklep wysyła ankiety. u nas kr przychodził do różnych sklepów i mówił no że tu chwała kierownika w ankietach a na innym sklepie dziewczyny się nie dogaduja i tak dalej. były anonimowe względem osób ale nie sklepu.

Gość gość
wiecie któraś ile kosztuje dla nas, pracowników karta Multisport?

Gość gość
Hej! O jakich etuii Wy piszecie???

Gość gość
Multisport 35 lub 50zł w zależności od dochodu.

Gość gość
Mam pytanie odnośnie notatki od regionalnego, ile taka notatka jest ważna? Po jakim czasie ona wygasa ?

Gość gość
notatka to notatka . Upomnienie lub nagana - przez 12 m-cy w aktach są przechowywane.

Gość gość
Czy na którymś sklepie ochrona bywa wulgarna w stosunku do pracownic ? Chodzi mi o chamskie teksty na sali sprzedaży np "tu masz p********a ślepoto", gdy wokół chodzą klienci?

Gość gość
Przeciez kazda ochrona ma swojego szefa tzw. Koordynatora ktory ma obowiazek odwiedzac sklepy. Jesli masz uwagi tego typu dlaczego nie zglosisz tego faktu do jego przelozonego? Obowiazuje ich tzw. Profesjonalna postawa pracownikow ochrony w firmie rossmann. Podstaw mu to do przeczytania jego tego nie zrobil a powinien. My sie z naszymi nie cackamy, wielu zostalo wymienionych ze wzgledu na niefajne zachowania wobec nas i klientow. Byly ku temu podstawy, rozmowy z kierownikiem i koordynatorem jak nie skutkowalo to elo. Gdyby do mnie odezwal sie w ten sposob zapewniam ze bylby to jego ostatni dzien w sklepie.

Gość gość
Sram wam do ryja :) 🖐️

Gość gość
Tu nie chodzi o ochrone jak sie odzywa , ale o czlowieka, ktory nie umie sie odpowiednio wysłowic i wali wulgaryzmami. Wydaje mi się , że wystarczyłoby tez przy klientach zwrocic mu uwage , żeby odzywał sie do swojej matki, zony czy kochanki w taki sposob a nie do Ciebie. Ze Tobie sie to nie podoba i ostatni raz tak mowi do. Kierownik ochrony tez zwracaja uwage na to , aby jecho pracowenicy stanowili jakis poziom pracy w rossmannie. A jak bedziesz siedziala cicho to on bedzie bardziej ci dokuczał.

Gość gość
Dziewczyny mam pytanie. Jak wezmę większą ilość kremów, to tylko na 4 produkty obowiązuje 2+2? A reszta będzie liczona 2+1?

Gość gość
Nie, ochrona nie może się tak zwracać, w szczególności na sklepie, przy klientach, to psuje wizerunek całego sklepu, a co za tym idzie firmy. Najlepiej poinformowac o tym kierownika sklepy, a jeśli on nie reaguje zglosić sprawę do przelożonego ochrony.

Gość gość
Która regionalna znowu taka notatkowa ,

Gość gość
Dziewczyny, założmy nowy wątek, ten nie dodaje postów przez 1-2 dni.

Gość gość
Na promocje powinni dac dodatkowe godziny bo wydajnosc przez to leci a promocje trzeba zrobic

Gość gość
zgłoś takie zachowanie rewizji jeśli się takowe pojawia, szanujmy się .. dla mnie to jest niedopuszczalne !

Gość gość
Z ta wydajnością zawsze problemy a zrobić trzeba wszystko tylko jak???

Gość gość
To zalozcie ten nowy wątek

Gość gość
Dziewczyny kiedy w tym roku był Centaur? W ciągu tygodnia, a nie jak dotąd w weekend? Czy mógłby ktoś podać daty, bardzo ładnie proszę!

Gość gość
w tym roku był 14, 15, 16 maja.