Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
To przecież logiczne, że zwróciłam mu uwagę. Powiedziałam również że nie życzę sobie, żeby się w ten sposób do mnie odzywał. Koordynator nie reaguje na to co się mu zgłasza, bo to koledzy. Więc jeśli sytuacja się znów powtórzy, po prostu zgłoszę to wyżej i tyle

Gość gość
Po ilus stronach i tak sie bedzie zacinał jak wszystkie tematy na kafeterii.

Gość gość
To po iluś stronach założy sie nowy:)

Gość gość
Mi sie tam nie tnie :)

Gość gość
do 1611 wizerunek naszego kraju psuja właśnie takie zydowskie firmy jak ta zapamiętaj to

Gość gość
to zakładajcie nowy a nie marudzi jedna przez drugą zrzędy stare, tępe dzidy

Gość gość
Już jest nowy

Gość gość
tępa dzida to Cię zrobiła

Gość gość
nawet na kaffee maja nas dosc

Gość gość
Wszyscy ci którzy maja negatywną opinie o firmie Rossmann są faszystami i antysemitami i z tym należy walczyć

Gość gość
tak czytam i czytam te wasze wypowiedzi i sobie myślę... czy aby na pewno pracujemy w tej samej firmie??? Jestem kasjerką i naprawdę nie mogę narzekać na tą pracę... świetna atmosfera, wynagrodzenie na poziomie, ochrona spoko. Jest to moja najlepsza praca! Idzcie pracować najlepiej do lumpexu za 5 zł albo sprzatać kible na galeri to wtedy będziecie wiedzieć co to cieżka praca.

Gość gość
Do wyżej Niestety coraz częściej można zauważyć przejawy antysemityzmu to są narodowcy i z tym należy walczyć najlepszym przykładem jest to forum na to

Gość gość
Czy pracując w rossmannie mamy rozliczenia z godzin np co trzy miesiące lub co pół roku?

Gość gość
Jak zgłosić szkodę z ubezpieczenia grupowego w warcie? W warcie mi powiedzieli że przez stronę internetową ale muszę mieć numer polisy...skąd go wziąść?

Gość gość
Wziaść , yntelygencja , umarłam .

Gość gość
podajcie mi linka do tego konkursu o BHP w formie zabawy Milionerzy proszę :)

Gość gość
Do gość 2017.05.23 Taaak, świetna praca, po kilku latach albo szybciej kręgosłup wysiada, wspaniałe spacery na nocki o 1 w nocy, lub powrót do domu o 4-5 i rozglądanie się, czy ktoś za Tobą nie idzie (nie zawsze stać na taxi, lub ma się z kim jechać). Połamane paznokcie, wszak kartony szarpiemy na czas i z potem płynącym po plecach myjemy po nocce podłogę, by zdążyć. Czasem zakłada się fartuch i po otwarciu sklepu jeździ z kuwetami wyglądając jak zombie. Świetne zmiany grafiku niemal non-stop, praca od 5-12 godzin, każdego dnia inaczej, raz jesz śniadanie o 5 rano, bo gnasz na 6-ta, raz jesz o 2 w nocy, bo idziesz na 3, żołądek rozregulowany. Człowiek traktowany jak złodziej, czasem struny głosowe wysiadają, panika, gdy się nie wspomniało o aplikacji, bo to może był TK. Chamskie traktowanie przez klientów itd. Życia rodzinnego praktycznie nie masz. A to wszystko za 11 zł netto/ godz. No ale jak się trafi manko na 50 zł, a pracujesz akurat 5 godz, to tez fajnie, bo dniówka była za darmo :) No a nie daj Boże zwolnią Cię, a nie mając całego etatu czasem nawet kuroniówki nie dostaniesz. Owszem, może być gorzej będąc babcią klozetową, ale czemu mamy porównywać się do gorszej pracy? Są różne sklepy, różne dostawy, różna wydajność...

Gość gość
Do 8.23 dokładnie !! Dlatego właśnie się zwalniam . Dziewczyny działajcie a nie siedzicie w tym bagnie

Gość gość
8.23 Dokładnie kochana. Pocięte ręce i połamane paznokcie to nic. Wieczny ból kręgosłupa - zanim zaczęłam pracę nigdy nie miałam z tym problemu. Po roku czuję się jakbym miała 10 lat więcej. Praca po 11-12 godzin kilka razy w tygodniu na niepełnym etacie, gdzie żadna ze znanych mi osób tak nie pracuje. Przez to nieregularne posiłki, bo w 15 minut podczas 12 godzin pracy nic normalnego nie zjesz. Ochrona traktuje Cię jak złodzieja (poza tym Ty też robisz za ochronę od rana, więc jak pomagać klientom kiedy musisz pilnować sklepu?), fałszywe koleżanki które podpi*** Cie o byle co. Strasznym śmieciem trzeba być żeby tak robić. Nocki na których przy takiej ilości towaru powinny być 4 osoby, a są ledwo 3. Po niektórych nockach dochodzimy do siebie 2 dni bo trzeba zdążyć przecież, co z tego, że od latania z ciężkimi kartonami i przerzucania kuwet przez 10 godzin bez przerwy i szarpania się z boksami bolą Cię wszystkie mięśnie. Znajomi nie wierzą w te opowieści - jak to? W R takie coś? Przecież Wy tam tylko stoicie i pachniecie. I po 12 godzinach w pracy kiedy w tym tygodniu zaliczasz 4 zmianę powyżej 10 godzin pod rząd wymagają od Ciebie bycia miłym dla klienta który Cię wyzywa albo nie potrafi nawet odpowiedzieć dzień dobry.

Gość gość
Piszcie na nowym wątku .

Gość gość
Dziewczyny,mam pytanie.Czy posiadanie e swojej ofercie produkty do pielęgnacji Brody??

Gość gość
Pracuje od ponad 3 lat. Pracowałam na kilku sklepach. Nie rozumiem tego narzekania. Nie dobrze to się zwolnić. Poowdzenia w szukaniu tak dobrych warunków pracy.

Gość gość
Hej. Ile czekałyście na paczkę za urodzenie dziecka? Rodziłam 22 lutego,ale paczki dalej nie dostałam.

Gość gość
Juz jest nowe forum link powyżej

Gość gość
jaki jest link do konkursu BHP?

Gość gość
Witam wszystkich. Mam prośbę, czy posiadanie na swoich sklepach art.do pielęgnacji Brody?? Dużo klientów u nas się o to pyta,zglaszalysmy serwis desk i cisza...

Gość gość
do wyżej jesteś antysemitą i faszysta a problemem nie jest praca tylko ta firma