Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Niby jest prawo ale praktyka pokazuje ze majac dziecko na wszystko musisz sie zgodzic bo tak to jestes niewygodnym pracownikiem ktorego trzeba sie pozbyc . dlatego aby miec 5 minut do pracy zgodzilam sie na wszystko wbrew swojej woli

Gość gość
Nocki powinny byc 100% platne . bo najgorsza praca jest na nocy. Kregloslupy sie psuja

Gość gość
ile impulsów ,ile impulsów..... i tak co godzine ile sprzedałaś impulsów.....ile sprzedałaś impulsów.....przecież to jest nienormalne.......

Gość gość
Dziewczyny ci Wy z tymi kamerami na socjalu?przecież tam nigdy nie było. ...i nie może być bo to pomieszczenie socjalne i szatnia w jednym

Gość gość
U nas nie ma żadnych kamer w socjalu,no chyba, że ukryte ale to chyba jest nielegalne -jak myślicie?

Gość gość
dzień dobry, chciałam się dowiedzieć, czy w promocji 20.05. na kremy będzie można również kupić serum do twarzy również promocyjnie 2+2?

Gość gość
Nie. Akurat tego konkretnego serum nie haha

Gość gość
Jak tak czytam... Brak podstawowych wiadomości o akcjach które są od miejsca!

Gość gość
ciekawe kiedy kierownictwo coś dla nas kasjerów i asystentów zorganizuje ZA DARMO!!!! kierownictwo znowu się bawi na centaurze kilkadziesiąt tysięcy złotych przechulają a robole pracują na to. nam każą płacić jak chcemy gdzieś pojechać "pozytywnie zakręceni" nic szału tam nie robi a oni za darmoche full wypas ! mają nas za nic w tej firmie.

Gość gość
U mnie są dwie kamery w socjalnym w kratkach wentylacyjnych. Na korytarzu jest informacja "Obiekt monitorowany". Zresztą kamery są we wszystkich kratkach, bo mamy dwa duże magazyny. W sumie z jednej strony może to zapobiec wynoszeniu produktów przez nieuczciwych pracowników, a z drugiej jest to za przeproszeniem chu**** słabe, żeby ktoś nas później oglądał w bieliźnie...

Gość gość
Nie doszlo l4 jakies na czas i dostalas wyrównanie.

Gość gość
aaaa :) dziekuje za wyjasnienie :)

Gość gość
No ostatnio czesto są opóźnienia z teczkami.Ja juz 3 razy mialam wyrównywaną pensje.

Gość gość
Dziewczyny co zrobic aby awansowac? Pogadac z kierownikiem czy poczekac az sam zauwazy moje starania?

Gość gość
pogadaj z kierownikiem,u mnie to podzialalo :)

Gość gość
Dziewczyny czy orientujecie się czy rossmann wydaje wcześniejsze zaświadczenia o chęci przedłużenia umowy o pracę? Potrzebowalabym takie do wzięcia kredytu aby być bardziej wiarygodna. Obecnie jestem na macierzyńskim. Pozdrawiam

Gość gość
Niestety Rossmann takich zaświadczeń nie wydaje. Ale może kierownik sklepu napisze ci takie zaświadczenie, że na dzień dzisiejszy planuje kontynuowanie współpracy z Tobą. To w banku często wystarcza, a dla kierownika nie jest zobowiązujące. Mi wystarczyło do kredytu jako taka podkładka z podpisem kiero i pieczątką sklepu.

Gość gość
czy w promocji 2+2 zamiast kremu można kupić różne rodzaje serum? proszę o odpowiedź. dziękuję.

Gość gość
Niestety nie podpisują nic do banku, nawet tego zaswiadczenia bez konsekwecji prawnych (ze nie pozwiesz ich za nie przedłużenie - tak ludzie mają takie pomysły). To jest nienormalne. Umowy na stałe nie dostaniesz, pisma do banku też. I weź tu człowieku ułóż sobie życie... Nie pozostaje nic innego, niż wynajmować dalej, albo zmienić pracę co wiąże się z karencja na kredyt...

Gość gość
Mozna bedzie dowolnie laczyc. Co do papieru od kiero moja kr zakazala wydawania takiego potwierdzenia mimo checi kierowniczki ktora nie widziala problemu

Gość gość
A moja zastępczyni jest bardzo nieprzyjemna dla klientów i tylko czekam aż ktoś napisze na nią skargę albo zruga ją na sklepie za arogancki odnoszenie się do ludzi,

Gość gość
tak możesz kupić serum :)

Gość gość
tak możesz kupić serum do twarzy, bo promocja obejmuje wszystkie produkty do twarzy :)

Gość gość
Do gość dziś Poczekaj do soboty, promocja nie dotyczy tylko kremów, a ogólnie produktow do pielęgnacji twarzy, czyli także toników, micelarnych i wielu innych rzeczy. Będzie regulamin z listą, to się dowiemy.

Gość gość
Dowiesz się w dniu promocji hahah co do promesy to Rossmann na pewno Ci tego nie wystawi, a czy Kierownik to zależy od jego dobrej woli, moja nawet nie chciała o tym słyszeć

Gość gość
można, to nie tylko kremy, tylko pielęgnacja twarzy...

Gość gość
cześć, bardzo proszę niech mi ktoś pomoże, bo ta cała aplikacja mnie już denerwuje, jestem pracownikiem chce się normalnie zalogować na pracuje w rossmannie i nie mogę, resetuje hasła i też nic, jedynie na kompie służbowym przez numer kadrowy normalnie wchodzę i mam pytanie czy tam mogę podać te swoje dane tak, żeby normalnie to 5% mi się odkładało i co tam mam podać, bo w domu za cholere się nie zaloguje, a z rossmanna napisali mi że jak się loguje w pracy to w domu też powinnam i że mam wyczyścić cookies a to oczywiście nie pomogło, więc proszę niech mi któraś z Was wytłumaczy

Gość gość
Tak

Gość gość
Czy to prawda że ankiety pracownicze jakiś czas temu rozsyłane były podpisane w niewidoczny sposób i każdy kierownik sklepu je otrzymał? Miały być anonimowe a podobno kierownik wie kto co pisał

Gość gość
Nie możliwe z tymi ankietami. Były anonimowe i nikt sie nie podpisywał ani nie wpisywał nr sklepu. Zapewne Twoja chcę może Cię podpuścić i oszukuje. Moja ks tez usiłuje mówić rożne kłamstwa a może ktoś się coś wygada...tak myśli...