Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Costa Enel

Mam tragicznie Nudne życie

Polecane posty

Gość Costa Enel

Studia, dla mnie to pasmo obowiązków, i porażek. Męczę się i końca tej męki nie widać, mieszkam z rodzicami, i bądźmy szczerzy tylko mieszkam, Ojciec tylko wymaga, od mnie od Matki, od siebie za to najmniej, wiecznie go nie ma. Matka ma swoje zainteresowania, podejrzewam, że kochanka w domu panuje atmosfera nadęcia. Jestem jedynakiem. Jak wygląda moje życie : Szkołą dom, nauka, komputer, Oderwaniem od codzienności jest konkurs skoków narciarskich (międzynami mówiąc mega nudna dyscyplina) albo jakiś serial latynoski, dzięki temu serialowi chociaż na 45 minut mogę się przenieść myślami gdzie indziej do innego świata, oderwać się od codzienności. Męczy mnie rutyna, i szarość wokół mnie. Swoje rodzinne miasto które jest po prostu brzydkie opuszczam rzadko, nie mam gdzie jechać. Mieszkam w Zawierciu, typowe zad***e. Jestem bardzo słabej urody, mam słaby charakter, Nie mam i nie miałem dziewczyny a tu już 22 lata na karku, lekki wstyd. Koledzy? koledzy by tylko pili albo pakowali na siłowni mnie to nie obchodzi. Nie widze szans na lepsze jutro. Czeka mnie walka z sesją a ja jestem zmęczony zyciem. Jutro wolne a ja siedze na forum dla przegrywów Nie boje sie tego słowa JESTEM PRZEGRYWEM TOTALNYM!

Gość gość
Tak jak 90 proc ludzi tutaj