Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Kochałam sie z chlopakiem na poczatku listopada ale dostalam okres 27 listopada i do teraz nie dostalam kolnego . Jest juz 41 dzien cyklu. Mialam nieregularne ale max 36 dni. Czesto widze tematy ze dziewczyna miala okres a byla w ciazy. Po 2 tygodniach po stosnku zrobilam i wyszedl negatywny. Robilismy to bez zabezpieczen w dni plodne. Jak mysliscie jestem w ciazy czy dostane okres?

Gość gość
Zrób następny test a nie wróżysz z fusów.

Gość gość
wykonaj kolejny test. Jesli wyjdzie negatywny, to znaczy że masz jakieś zaburzenia hormonalne. Powinnaś udać się wtedy niezwłocznie do ginekologa. a może miałaś cykl bezowulacyjny? jak wyznaczasz sobie dni płodne?

Gość gość
Witam. Około miesiąc temu uprawiałam seks z partnerem bez zabezpieczenia. Partner byl we mnie kilka minut. Nie doszło do wytrysku. Miałam dni plodne. Później w odpowiedni termin dostałam miesiączkę tylko trochę słabszą od poprzedniej. Niemam żadnych objawów. Od dwóch dni mam lekki ból jajników. W podbrzuszu ogólnie. Następna miesiączkę mam za 12 dni. Jaka jest szansa na ciążę?

Gość gość
skoro dostałaś okres to powinnaś być spokojna. to plamienie może świadczyć o owulacji, dniach plodnych. Powinnaś ją sobie wyznaczać na bieżąco. Jeśli będziesz mieć z tym kłopot kup sobie mikroskop owulacyjny. Z własnego doświadczenia mogę polecić Afrodytę.