Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

Gość gość
arecki chyba zwiał z podkuloną kitką:D

Powiedz Arecki po co robisz sam z siebie idiote? I wystawiasz sie na posmiewisko? Ty jesteś dorosły czy zwykły pryszczaty obszczymurek?

shatyn jak zapytasź tą swoją rodzinę prawniczą to ci powiedzą że takie dane wystarczą i jeśli te dane w******z to mają pełne prawo pociągać do odpowiedzialności karnej za obrazę.

Arecki446 dziś shatyn jak zapytasź tą swoją rodzinę prawniczą to ci powiedzą że takie dane wystarczą i jeśli te dane w******z to mają pełne prawo pociągać do odpowiedzialności karnej za obrazę. x x Nie musze pytać bo wiem że te dane możesz sobie schować... Tam gdzie wiesz...:D Gdzie moje IP... Obrazic, zniesławić to ja mogę pana Jana Kowalskiego z Moraga, ul.Koniecpolska 389, pod warunkiem, ze wiem, że taki człowiek istnieje... Bido jedna intelektualna. Gdzie moje IP?!

Art. 112 kk dotyczy osoby fizycznej, prawnie istniejącej a nie kogoś kto podaje jaką ma końcówkę...:D Po co ty robisz z siebie publicznie idiotę?

Gość gość
Art. 112. Niezależnie od przepisów obowiązujących w miejscu popełnienia czynu zabronionego, ustawę karną polską stosuje się do obywatela polskiego oraz cudzoziemca w razie popełnienia: 1) przestępstwa przeciwko bezpieczeństwu wewnętrznemu lub zewnętrznemu Rzeczypospolitej Polskiej, 1a) 2) przestępstwa przeciwko polskim urzędom lub funkcjonariuszom publicznym, 3) przestępstwa przeciwko istotnym polskim interesom gospodarczym, 4) przestępstwa fałszywych zeznań złożonych wobec urzędu polskiego, 5) przestępstwa, z którego została osiągnięta, chociażby pośrednio, korzyść majątkowa na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej.

no więc shatyn co tu dużo pierdolić. Wjeżdżaj na mnie lub na moją żone a zobaczymy czyje będzie na wierzchu. Ja też nieodpuszczam

Gość gość
Podaj IP Shatyna ludziku.

Gość gość
Arecki jak zwykle sie zblaznil. Nie pierwszy tu straszy innych IP :)

Gość gość
Arecki, ale ty jesteś głupi :D

Gość gość
dwie stare chore p*****ly:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
:D

Gość gość
Arecki, jesteś debilem. Czy to wystarczająca obraza?

Gość gość
A to nie wiedzialem. Z tego miejsca oficjalnie przepraszam Areckiego, jego szanowna malzonke, i wszystkich przodkow Areckiego 5 pokolen wstecz.

Gość gość
To jest początek demontażu Nowoczesnej i KOD-u, który wyraźnie się nie sprawdził, podobnie jak ruch Palikota. Przegięli z blokadą Sejmu, małe poparcie? Słupki spadają. Może. Ci sami, którzy stworzyli znikąd ruch Palikota, znikąd Nowoczesną oraz z niczego KOD, robią kolejny manewr. Kto zrobił fotki jak nie ten co wysłał ich w podróż? Zdjęcie jedno z wielu ale wybrane najlepsze, sugestywne. W tym samym czasie ujawnione drobne fakturki kompromitujące MK i cały KOD Coś jest na rzeczy?, będzie zmiana taktyki, postawią na kogoś innego, może nie od razu dzisiaj, do wyborów daleko. Chyba uznali, że obalenie rządu tym razem się nie uda i nie ma sensu pogrążać się dalej. Oby. Możliwe, że czeka nas uśpienie , ale nie na długo, przed wyborami uderzą ze zdwojoną siłą.

Gość gość
Chcialem tez tu i teraz podziekowac partii rzadzacej za naprawienie sytuacji w polskich skokach. Wszyscy widza, ze dzisiejsze sukcesy to zasluga dobrej zmiany.

gość dziś To jest początek demontażu Nowoczesnej i KOD-u, który wyraźnie się nie sprawdził, podobnie jak ruch Palikota. Przegięli z blokadą Sejmu, małe poparcie? Słupki spadają. Może. x x Nowoczesnej akurat, wg ostatnich sondazy rosną.

Ci sami, którzy stworzyli znikąd ruch Palikota, znikąd Nowoczesną oraz z niczego KOD, robią kolejny manewr. x x :D

Gość gość
debili nie brakuje:D

Gość gość
chodzi o sondaze:D

W tym samym czasie ujawnione drobne fakturki kompromitujące MK i cały KOD x x Nic nie kompromituje całego KODu bo niby dlaczego?