Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

Gość gość
Poseł Platformy Obywatelskiej był dzisiaj "Gościem Poranka" na antenie TVP Info. I długo Arkadiusz Myrcha zapamięta ten występ, bo będzie obiektem kpin. Zapytany przez dziennikarza o imiona Trzech Króli, wymienił wśród nich... Belzebuba.

Gość gość
dziadek ty tu nic nie piszesz, ty wklejasz :)

Zapytany przez dziennikarza o imiona Trzech Króli, wymienił wśród nich... Belzebuba. x x Może myślał o naczelniczku?

Gość gość
A Mama Stifflera pisze wyłącznie autorskie analizy :D:D Błagam, przestań piertolić bo zarzucasz wklejki, a sam powtarzasz słowa wkładane ci w usta przez pracowników prezesa. Za Iftarę to juz nawet Trotyl mysli, czyli człowiek który potrafił nabrać się na bzdurę dla skończonych idiotów, i jeszcze powtórzyć ją w głównej gazecie pod wlasnym nazwiskiem :D

Gość gość
gazik zaloguj sie

To raz co napisano powyżej. A po drugie orange. Jak ci się nie podoba to nikt siłą cie tutaj nie sprowadza. No chyba, ze odczuwasz przymus psychiczny ale to już sprawa lekarza.

gość dziś A to nie wiedzialem. Z tego miejsca oficjalnie przepraszam Areckiego, jego szanowna malzonke, i wszystkich przodkow Areckiego 5 pokolen wstecz. xxxx no. Już lepiej. .... A teraz ty shatyn gdzie ja ci obiecałem twoje IP? ja tylko napisałem że mam aką możliwość (niekoniecznie osobiście) namiaru tego z czego korzystasz. Upierając się o te swoje IP za każdym razem wychodzisz na... Jak zawsze zresztą

A tutaj Arecki... x "Arecki446 dziś Arkadiusz Z. końcówka psk to 295. A jak się będziesz bardzo starał to i swój IP poznasz" x x Bardzo się staram i chce poznać moje IP...:D

Gość gość
Shatyn ty masz jedna haslo do tych wszystkich nickow,ktore haslujesz???:D:D:D

Upierając się o te swoje IP za każdym razem wychodzisz na... Jak zawsze zresztą x x Wiem. Wychodze na tego co sie stara i chce poznać swoje IP.

gość dziś Shatyn ty masz jedna haslo do tych wszystkich nickow,ktore haslujesz??? x x Do swojego nicku mam jedno hasło zmieniane często. A co?

Gość gość
sprawdz sobie w połaczeniach sieciowych

Gość gość
Arecki, dlaczego bijesz zone? To, ze kocha seks z arabami nie daje ci prawa do przemocy. Czy teraz podasz moje IP?

Gość gość
A po co czesto zmieniasz,boisz sie czegos?:D

UPIERDLIWY DUREŃ ,niewiem z czego piszesz ale takie to twoje IP mi wysujkuje. Z czego ty piszesz? Z telefonu na korbkię?

Gość gość
Nie, pisze z ajfona, takiego jak ma Kijowski. Badz mezczyzna odpowiedzialnym za slowa i dawaj to IP :classic_cool:

Gość gość
Chyba nie ma sensu faceta dalej przyciskac, wyraznie ma problemy z glowa i myslal ze kogos zastraszy swoimi bajeczkami.